Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
mittag написа: bodzhov_zv написа: Е то, ако погледнеш християнските календари, всеки ден е някакъв празник. Мен пък ме радва това, че може би без да искат са възприели английската традиция да има мачове на празниците, за да може хората да са свободни и да отидат. Точно поради тази причина хората в България не ходят по празници на мачове 
Не мисля, че е това причината. Футболът е слаб, сценаристите също. Иначе защо да не отидеш да гледаш нещо като Ман Ю - Милан, Еспаньол - Вердер или Евертън - Ман Юн? Пък било то и на Нова година?Мачът на Гергьовден ще е добър. Ще видим двамата водещи голмайстори на първенството, двама от най - добрите вратари. Сценарият е ясен - трябва да се хвърлим на 100%, за да обезпечим титлата на Праско предсрочно. Затова мач ще има.
|
Нед Апр 29, 2007 11:35 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Нед Апр 29, 2007 11:40 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Кантонерите са пълни нещастници - отбор от пенисонери.Трябва да ги опънем няма начин.Жалко че не изгониха посеркото Караджинов -а го заслужаваше.
|
Нед Апр 29, 2007 9:36 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Знам че поне равен можем да измъкнем. Колкото до деня - брат ми има рожден ден... което е без особено значение, в илиенци сме! Пък после спирта ще е на дневен ред! Прогнозирам 1:2 
Пон Апр 30, 2007 12:19 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
aide belite...da se hvurlqt na6te i da ni pozaradvat malko..alio6ata ako vzeme toq ma4 evala..nezavisimo kak!
SLAVIA SLAVIA!!
|
Пон Апр 30, 2007 11:53 am |
|
 |
EAST SIDE OF SF
Напреднал
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 2:02 am Мнения: 90 Местоположение: East part of SOFIA
|
Пичове не се превъзбуждайте толкова-това че сме паднали от чорбата на Армията не значи, че ще можете да измъкнете нещо в Надежда. Мачовете с вас се развиват по един и същ начин бием ви у дома и падаме на Овча-не вярвам и този път да има изненада.
2:0 за Локомотив няма нужда да се разкарвате на празно до Буфер Парк 
|
Пон Апр 30, 2007 2:49 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
EAST SIDE OF SF написа: Пичове не се превъзбуждайте толкова-това че сме паднали от чорбата на Армията не значи, че ще можете да измъкнете нещо в Надежда. Мачовете с вас се развиват по един и същ начин бием ви у дома и падаме на Овча-не вярвам и този път да има изненада. 2:0 за Локомотив няма нужда да се разкарвате на празно до Буфер Парк 
Ох божеее, за кво цапаш темата? 
Пон Апр 30, 2007 2:55 pm |
|
 |
EAST SIDE OF SF
Напреднал
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 2:02 am Мнения: 90 Местоположение: East part of SOFIA
|
mito00 написа: EAST SIDE OF SF написа: Пичове не се превъзбуждайте толкова-това че сме паднали от чорбата на Армията не значи, че ще можете да измъкнете нещо в Надежда. Мачовете с вас се развиват по един и същ начин бием ви у дома и падаме на Овча-не вярвам и този път да има изненада. 2:0 за Локомотив няма нужда да се разкарвате на празно до Буфер Парк  Ох божеее, за кво цапаш темата? 
Айде ако обичаш ми обясни с какво толкова ви оцапах темата?
|
Пон Апр 30, 2007 2:59 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
хахаха с мръсна мръс  хахаха
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пон Апр 30, 2007 3:17 pm |
|
 |
matador
Напреднал
|
Как може да искате де изгонят мазача Караджинов?!?? вие луди ли сте? Съдиите са все с тях, голямо бутане ги бутат, но като се срещнат с истината, се видя докъде са. Чорбичките трябваше да им вкарат поне 6 гола, да ги видя тогава големите илиенски шампиони. Айде да ги ударим яко тия боклуци! АЙДЕ БЕЛИТЕ, САМО СЛАВИЯ!
|
Пон Апр 30, 2007 3:22 pm |
|
 |
|