Автор |
Съобщение |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Защо да се смеят? Литекс според мен, се представиха доста добре и в доста отношения превъзхождаха Хамбургер с изключение на едно - неможаха да отбележат поне едно от положенията си. Пореден добър мач изигра и Том, дузпите бяха от тези, че и да бяха от съдени нямаше да направи такова впечатление каквото сега.
Успех на Ликекс на реванша и в групите  .
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Вто Сеп 18, 2007 8:30 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
|
Вто Сеп 18, 2007 8:46 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Колегата от Арсенал.... мерси за корекцията, знам как се пише, но в бързината стават грешки!!
пс.А ти обаче наистина само недоволстваш и търсиш конфронтация??Дай го по лежерно... 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Сеп 18, 2007 10:55 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: Колегата от Арсенал.... мерси за корекцията, знам как се пише, но в бързината стават грешки!! пс.А ти обаче наистина само недоволстваш и търсиш конфронтация??Дай го по лежерно...  
|
Вто Сеп 18, 2007 10:57 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Литекс може и да не играха лошо но с тази обстановка на стадиона и с тази публика едва ли ще достигнат някога успех.Не може в град като Ловеч да дойде отбор като Хамбургер и да имаш 20 човека агитка която в 15 минута да забрави че трябва да подкрепя своите.
|
Сря Сеп 19, 2007 7:57 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3223 Местоположение: Гетото
|
Сря Сеп 19, 2007 8:57 am |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Честно казано аз съм за литекс от представящите ни отбори но след като вчера загубиха не знам кво ще правят  но мисля че локото ще се представи най-зле и искрено се надявам 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Сря Сеп 19, 2007 6:12 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
wattie написа: Исакм Доко да бъде унизен... За другите два отбора - нека минат нататък, за да не оставаме без мачове по ТВ
и защо така???
това, че те мразят Славия без да имат каквато и да е основателна причина означава ли, че трябва да им отговаряме със същото...получава се като расизма - негрите мразят белите повече отколкото обратното...
няма смисъл да мразиш отбор заради мненията на 20 човека...просто няма за какво да ги мразим...
на мен локото ми е много симпатичен отбор и ще стискам палци да влязат в групите!!
|
Сря Сеп 19, 2007 10:35 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Тук и аз съм с Макиавели - с буферите си имаме дерби и закачка, но на мен не ми пречат - те не са ни виновни с нищо, за разлика oт свинете и говедата. Имаме доста общи неща с тях. Ако те влязат в групата, това ще означава че и ние бихме могли и може би дори ще убеди Дебелия да ни остави да се класираме в турнирите тази година.
За сметка на това се надявам Елмандер да запише мача на кариерата си утре и чорбата да счупи някой антирекорд, за да рухне и техния мит за "евробоеца", както рухна говеждия преди месец.
|
Сря Сеп 19, 2007 11:58 pm |
|
 |
|