Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 04, 2025 2:18 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Следваща
 Българските отбори в Европа 

Кой отбор ще се представи най - добре през този сезон?
""Левски"" 20%  20%  [ 9 ]
ЦСКА 34%  34%  [ 15 ]
Локомотив (Сф) 14%  14%  [ 6 ]
Литекс 32%  32%  [ 14 ]
Общо гласове : 44

Българските отбори в Европа 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Защо да се смеят? Литекс според мен, се представиха доста добре и в доста отношения превъзхождаха Хамбургер с изключение на едно - неможаха да отбележат поне едно от положенията си. Пореден добър мач изигра и Том, дузпите бяха от тези, че и да бяха от съдени нямаше да направи такова впечатление каквото сега.
Успех на Ликекс на реванша и в групите :).

Който Славия мрази
под нас да лази

Вто Сеп 18, 2007 8:30 pm
Профил ICQ WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
не бе, визирах правописната грешка на колегата от тотнъм :lol: :lol: :lol:

Вто Сеп 18, 2007 8:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Колегата от Арсенал.... мерси за корекцията, знам как се пише, но в бързината стават грешки!!

пс.А ти обаче наистина само недоволстваш и търсиш конфронтация??Дай го по лежерно... :wink:

Изображение
www.zone1913.com

Вто Сеп 18, 2007 10:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
jordas написа:
Колегата от Арсенал.... мерси за корекцията, знам как се пише, но в бързината стават грешки!!

пс.А ти обаче наистина само недоволстваш и търсиш конфронтация??Дай го по лежерно... :wink:
:wink:

Вто Сеп 18, 2007 10:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Литекс може и да не играха лошо но с тази обстановка на стадиона и с тази публика едва ли ще достигнат някога успех.Не може в град като Ловеч да дойде отбор като Хамбургер и да имаш 20 човека агитка която в 15 минута да забрави че трябва да подкрепя своите.

Сря Сеп 19, 2007 7:57 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Тая година според мене ще бъде най-зле от страна на БГ отбори в Европа ! Лично не вярвам да сътворят някво чудо в Хамбург отбора на Литекс ! Утре ще видим представянето на другите 2 отбора в УЕФА ! Стискам палци Локо да се насере !!! 8) :lol: :twisted:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Сря Сеп 19, 2007 8:57 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Честно казано аз съм за литекс от представящите ни отбори но след като вчера загубиха не знам кво ще правят :) но мисля че локото ще се представи най-зле и искрено се надявам :)

Сря Сеп 19, 2007 6:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
wattie написа:
Исакм Доко да бъде унизен... За другите два отбора - нека минат нататък, за да не оставаме без мачове по ТВ

и защо така???
това, че те мразят Славия без да имат каквато и да е основателна причина означава ли, че трябва да им отговаряме със същото...получава се като расизма - негрите мразят белите повече отколкото обратното...
няма смисъл да мразиш отбор заради мненията на 20 човека...просто няма за какво да ги мразим...
на мен локото ми е много симпатичен отбор и ще стискам палци да влязат в групите!!

Сря Сеп 19, 2007 10:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Тук и аз съм с Макиавели - с буферите си имаме дерби и закачка, но на мен не ми пречат - те не са ни виновни с нищо, за разлика oт свинете и говедата. Имаме доста общи неща с тях. Ако те влязат в групата, това ще означава че и ние бихме могли и може би дори ще убеди Дебелия да ни остави да се класираме в турнирите тази година.
За сметка на това се надявам Елмандер да запише мача на кариерата си утре и чорбата да счупи някой антирекорд, за да рухне и техния мит за "евробоеца", както рухна говеждия преди месец.

Сря Сеп 19, 2007 11:58 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Следваща