Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 1:13 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 74 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
 Беласица Славия 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Беласица Славия
Поредно гостуване където отиваме с надежда за победа.Напоследък играем сравнително успешно срещу Беласица и серията би трябвало да продължи.Кузмановски ги познава повече от добре а май има и стари сметки за уреждане там.Бялата лавина намери своя лидер и най накрая трябва да вземе победе на чужд терен.

Нед Окт 21, 2007 11:38 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Ekzkurzija?
Trjabva mo6na podkrepa tam

Нед Окт 21, 2007 12:04 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
несъмнено ще ни е трудно, но очаквам най-малко Х

Нед Окт 21, 2007 12:34 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
bieme trudno..

Нед Окт 21, 2007 12:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Бием с 2:0 :twisted: 8)

Нед Окт 21, 2007 1:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Трябва най-после да вземем и победа като гост, този сезон! Мисля обаче, че Бела ще са укрилени от мача с Локо Сф. . е и онсъствието на Кики от Петричани, което трябва да използваме!

Нед Окт 21, 2007 5:02 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ПРОБЛЕМИ В ЗАЩИТА МЪЧАТ СЛАВИЯ ЗА ГОСТУВАНЕТО В ПЕТРИЧ

Отборът на Славия ще бъде лишен от трима основни футболисти за гостуването на Беласица другата седмица. Мачът от 10-ия кръг на А група е идната събота от 14.30 часа на стадион „Цар Самуил” в Петрич.

Заради натрупани картони титулярните бекове Богомил Дяков и Георги Мечечиев няма да пътуват за южния град. Двамата получиха пети жълти картони от началото на първенството вчера при победата с 1:0 над Литекс в София. Наставникът на „белите” Стевица Кузмановски ще разчита на Владимир Иванов-Фугата и Радослав Рангелов като техни заместници.

Вратарят Емил Петров пък има възпаление на ахилеса и ще бъде на инжекции в следващите четири дни. Така титуляр ще бъде отново Йордан Господинов. Взетият от Литекс страж направи супер мач срещу бившите си съотборници.

info - gong.bg

Нед Окт 21, 2007 7:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Трябва да ги биеме, още повече Стевица има да им връща на ония макета Коце Маца и Горан Петров за шамарите!Няма да е лесно обаче, тия имат три черни перли :lol: Дубала, Диано и Кики който няма да играе заради червения картон срещу Локо София, бием ли ги после ни идва "Спартак" Варна на които имаме да им връщаме за миналата година и горе долу ще сме напред с точковия актив, а дано!Притеснява ме само, че условията за игра в Петрич са трагични как ще се играе на тая тяхна картофена нива не ми е ясно....

Изображение
www.zone1913.com

Нед Окт 21, 2007 8:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
jordas Дубала тази година изглежда неособено мотивиран да играе за Беласица.Другите две перли са със съмнителни качества а и единият от тях няма да играе.Кузмановски поднава повече от добре качествата на Дубала и се надявам че ще успее да го неутрализира.Отстъстнието на Дяков и Мечечиев не би трябвало да е особен проблем.А Данчо Господинов беше много сигурен срещу Латекса и сериозно ще поизпоти Емо Петров да си върне титулярното място.

Нед Окт 21, 2007 9:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тъпото е ,че Локото бият с клизма като домакини и ние после гостуваме на тия отбори, които са мотивирани от минималните си загуби, но това не трябва по никакъв начин да оправдава на моменти бездушната игра на наш'те като гости. В последните три мача Белите показват морал и мисля, че е крайно време да вземем победа навън. Доколкото знам клуба не организира екзкурзии, но на мен много ми се ходи и мисля, че в важно да подкрепим играчите. Имам място в колата ако на някой му се идва- да пише.
П.П. Поздравления за всички фенове, вдъхнахме кураж на момчетата точно когато им трябваше. Никаква меланхолия независимо от развоя и нашите ще ни радват с много победи сигърен съм.

Нед Окт 21, 2007 9:57 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 74 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща