Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Беласица Славия
Поредно гостуване където отиваме с надежда за победа.Напоследък играем сравнително успешно срещу Беласица и серията би трябвало да продължи.Кузмановски ги познава повече от добре а май има и стари сметки за уреждане там.Бялата лавина намери своя лидер и най накрая трябва да вземе победе на чужд терен.
|
Нед Окт 21, 2007 11:38 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Ekzkurzija?
Trjabva mo6na podkrepa tam
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Нед Окт 21, 2007 12:04 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
несъмнено ще ни е трудно, но очаквам най-малко Х
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Окт 21, 2007 12:34 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
bieme trudno..
Нед Окт 21, 2007 12:52 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Бием с 2:0 
Нед Окт 21, 2007 1:22 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Трябва най-после да вземем и победа като гост, този сезон! Мисля обаче, че Бела ще са укрилени от мача с Локо Сф. . е и онсъствието на Кики от Петричани, което трябва да използваме!
Нед Окт 21, 2007 5:02 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
ПРОБЛЕМИ В ЗАЩИТА МЪЧАТ СЛАВИЯ ЗА ГОСТУВАНЕТО В ПЕТРИЧ
Отборът на Славия ще бъде лишен от трима основни футболисти за гостуването на Беласица другата седмица. Мачът от 10-ия кръг на А група е идната събота от 14.30 часа на стадион „Цар Самуил” в Петрич.
Заради натрупани картони титулярните бекове Богомил Дяков и Георги Мечечиев няма да пътуват за южния град. Двамата получиха пети жълти картони от началото на първенството вчера при победата с 1:0 над Литекс в София. Наставникът на „белите” Стевица Кузмановски ще разчита на Владимир Иванов-Фугата и Радослав Рангелов като техни заместници.
Вратарят Емил Петров пък има възпаление на ахилеса и ще бъде на инжекции в следващите четири дни. Така титуляр ще бъде отново Йордан Господинов. Взетият от Литекс страж направи супер мач срещу бившите си съотборници.
info - gong.bg
Нед Окт 21, 2007 7:27 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Трябва да ги биеме, още повече Стевица има да им връща на ония макета Коце Маца и Горан Петров за шамарите!Няма да е лесно обаче, тия имат три черни перли  Дубала, Диано и Кики който няма да играе заради червения картон срещу Локо София, бием ли ги после ни идва "Спартак" Варна на които имаме да им връщаме за миналата година и горе долу ще сме напред с точковия актив, а дано!Притеснява ме само, че условията за игра в Петрич са трагични как ще се играе на тая тяхна картофена нива не ми е ясно....
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Окт 21, 2007 8:35 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
jordas Дубала тази година изглежда неособено мотивиран да играе за Беласица.Другите две перли са със съмнителни качества а и единият от тях няма да играе.Кузмановски поднава повече от добре качествата на Дубала и се надявам че ще успее да го неутрализира.Отстъстнието на Дяков и Мечечиев не би трябвало да е особен проблем.А Данчо Господинов беше много сигурен срещу Латекса и сериозно ще поизпоти Емо Петров да си върне титулярното място.
|
Нед Окт 21, 2007 9:22 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Тъпото е ,че Локото бият с клизма като домакини и ние после гостуваме на тия отбори, които са мотивирани от минималните си загуби, но това не трябва по никакъв начин да оправдава на моменти бездушната игра на наш'те като гости. В последните три мача Белите показват морал и мисля, че е крайно време да вземем победа навън. Доколкото знам клуба не организира екзкурзии, но на мен много ми се ходи и мисля, че в важно да подкрепим играчите. Имам място в колата ако на някой му се идва- да пише.
П.П. Поздравления за всички фенове, вдъхнахме кураж на момчетата точно когато им трябваше. Никаква меланхолия независимо от развоя и нашите ще ни радват с много победи сигърен съм.
|
Нед Окт 21, 2007 9:57 pm |
|
 |
|