Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 8:53 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
 ЩЕ БЪДЕ ЛИ СЛАВИЯ СЪЩАТА ПРЕЗ ПРОЛЕТТА БЕЗ ЗДРАВКО ЛАЗАРОВ? 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение ЩЕ БЪДЕ ЛИ СЛАВИЯ СЪЩАТА ПРЕЗ ПРОЛЕТТА БЕЗ ЗДРАВКО ЛАЗАРОВ?
Предлагам в тази тема всеки да сподели своето мнение относно това дали ще бъде любимата ни Славия същата без Здравко Лазаров?
Мойто мнение е следното:Мисля,че без него няма да я има онази острота и импровизация в играта на Славия.С Лазаров на терена никой отбор не знаеше какъв ще бъде както неговия ход,така и на останалите играчи.Той просто водеше останалите и за това Славия показа най-стойностния футбол след 7 кръг,след който той влезе в игра.Всички разбиращи от футбол специалисти(не лакействащи на сини или червени)определиха играта на Славия като най-красива и завладяваща(доколкото може да се дават такива определения за играта на бг отбор,пък бил той и самата СЛАВИЯ).И много голяма "вина" за да се говори така за Славия имаше именно Здравко.Тук идва и логочния въпрос-"Как ще се представим без него пролетта,а и още повече след като не взехме някой негов заместник?".Сигурен съм,че сега много от вас ще кажат"Чакай бе пич,Славия я е имало и със Здравко и без него".А аз ще ви отговоря така-"Напълно сте прави,Славия винаги ще има без койтои да е,но през пролетта няма да го има онзи чар аромат които лъхаха от играта на Славия без него".Мисля,че и без него може да се класираме за Уефа,но едва ли играта ни ще бъде същата,като тази от есента.Тука вече Венци може да се намеси като вземе поне един доказал се нападател или халф от високо ниво за бг стандартите ни.Досега написах само плюсовете от престоя на Здравко,а сега е редно да напиша и минусите,които разбира се не могат да засенчат огромния принос за отбора,който донесе той.Мисля че се натягаше във всеки мач не заради самата Славия,а заради трансфера си в чужбина(не открих топлата вода нали :lol: ).Прекалено много викаше и крещеше по останалите,сякаш беше единствен той на терена,и не на последно място-беше казал че в бг ще играе само за Славия,а беше пред трансфер в чорбата.Не,че се сърдя за това,че можеше да отиде в друг бг отбор,но поне да не лъжеше като дърта циганка пред медиите.Но факта си е факт,Славия вече е без него.Дали това е за добро или за зло всички ние ще видим през пролетта.

Сря Яну 16, 2008 2:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз лично очаквам отбора да бъде по добър / колкото и да не се вярва на някой/.По всичко изглежда че ръководството изпълни изискванията на Кузмановски на поне 80 процента и привлякохме повечето от футболистите които той искаше.Очевидно че той ще може да разполага напролет и с пълноценни Ортега и Елтон които получиха много неприятни контузии през есента.Специално Ортега има потенциал да замести Електричката и като водач на нападението и като лидер на отбора.Очаквам да намерят своето място на терена и да направят много силна пролет Орлинов и Ники Петров.Защитата се запази и очкавам да запази високото си ниво.Въбоще място за песимизъм няма.

Сря Яну 16, 2008 2:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Съгласен съм със Саракт.
Първите домакински мачове от сезоне играхме чудесно и без Здравко,а мачът срещу чорбетата (макар и загубен) според мен беше един от най-добрирте за полусезона.

Чет Яну 17, 2008 11:57 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не, без Здравко Славия няма да с същата, той беше на светлинни години от всички в тима, както и в БГ, не случайно бе избран за нападател на миналата година. Той ще липсва, но това не е толкова фатално, колкото това, че нищо не се прави, за да се подсили тима, никаква качествена селекция, а пилците ще ги броим на пролет, ако изобщо има какво да броим ....

Чет Яну 17, 2008 3:44 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Бригада не може отбора да ти е зависим от един играч,така че не би трябвало напускането на Здравко да окаже влияние на играта на СЛАВИЯ

Пет Яну 18, 2008 11:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ами реално погледнато - да! А защо не и по-силна?

Съб Яну 19, 2008 2:28 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
Абе yamata а сега според теб кой ще прави тези невиждани скоро по българските терени задни ножици!?Ники Петров или Копи!

Съб Яну 19, 2008 9:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Според мен Славия не само ще е същата, но даже и по-добра :shock: 8) Един играч не прави отбор, също както една птичка не прави пролет 8)

Пон Яну 21, 2008 1:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Липсата на Лазаров не би трябвало да е фатална. Още на мача с Пирин си пролича, че играта ни става лесно предвидима. Иначе с Ортега бяха на път да оформят страхотен тандем, но уви! Иначе като голове, освен прословутата задна ножица, Здравко има още - 3 /2 от дузпи и 1 от фаул/!!!

Пон Яну 21, 2008 5:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Задните ножици за красота за окото , но това не фигурно пързаляне да ти дават точки за изпълнение.Като не я вкара и после само по масите се сещаме кво е направил,не ме топли ако няма 3 точки в актива.

Пон Яну 21, 2008 5:42 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща