ЩЕ БЪДЕ ЛИ СЛАВИЯ СЪЩАТА ПРЕЗ ПРОЛЕТТА БЕЗ ЗДРАВКО ЛАЗАРОВ?
Автор |
Съобщение |
ORTEGATA
Пристрастен
|
 ЩЕ БЪДЕ ЛИ СЛАВИЯ СЪЩАТА ПРЕЗ ПРОЛЕТТА БЕЗ ЗДРАВКО ЛАЗАРОВ?
Предлагам в тази тема всеки да сподели своето мнение относно това дали ще бъде любимата ни Славия същата без Здравко Лазаров?
Мойто мнение е следното:Мисля,че без него няма да я има онази острота и импровизация в играта на Славия.С Лазаров на терена никой отбор не знаеше какъв ще бъде както неговия ход,така и на останалите играчи.Той просто водеше останалите и за това Славия показа най-стойностния футбол след 7 кръг,след който той влезе в игра.Всички разбиращи от футбол специалисти(не лакействащи на сини или червени)определиха играта на Славия като най-красива и завладяваща(доколкото може да се дават такива определения за играта на бг отбор,пък бил той и самата СЛАВИЯ).И много голяма "вина" за да се говори така за Славия имаше именно Здравко.Тук идва и логочния въпрос-"Как ще се представим без него пролетта,а и още повече след като не взехме някой негов заместник?".Сигурен съм,че сега много от вас ще кажат"Чакай бе пич,Славия я е имало и със Здравко и без него".А аз ще ви отговоря така-"Напълно сте прави,Славия винаги ще има без койтои да е,но през пролетта няма да го има онзи чар аромат които лъхаха от играта на Славия без него".Мисля,че и без него може да се класираме за Уефа,но едва ли играта ни ще бъде същата,като тази от есента.Тука вече Венци може да се намеси като вземе поне един доказал се нападател или халф от високо ниво за бг стандартите ни.Досега написах само плюсовете от престоя на Здравко,а сега е редно да напиша и минусите,които разбира се не могат да засенчат огромния принос за отбора,който донесе той.Мисля че се натягаше във всеки мач не заради самата Славия,а заради трансфера си в чужбина(не открих топлата вода нали  ).Прекалено много викаше и крещеше по останалите,сякаш беше единствен той на терена,и не на последно място-беше казал че в бг ще играе само за Славия,а беше пред трансфер в чорбата.Не,че се сърдя за това,че можеше да отиде в друг бг отбор,но поне да не лъжеше като дърта циганка пред медиите.Но факта си е факт,Славия вече е без него.Дали това е за добро или за зло всички ние ще видим през пролетта.
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Сря Яну 16, 2008 2:31 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Аз лично очаквам отбора да бъде по добър / колкото и да не се вярва на някой/.По всичко изглежда че ръководството изпълни изискванията на Кузмановски на поне 80 процента и привлякохме повечето от футболистите които той искаше.Очевидно че той ще може да разполага напролет и с пълноценни Ортега и Елтон които получиха много неприятни контузии през есента.Специално Ортега има потенциал да замести Електричката и като водач на нападението и като лидер на отбора.Очаквам да намерят своето място на терена и да направят много силна пролет Орлинов и Ники Петров.Защитата се запази и очкавам да запази високото си ниво.Въбоще място за песимизъм няма.
|
Сря Яну 16, 2008 2:41 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Съгласен съм със Саракт.
Първите домакински мачове от сезоне играхме чудесно и без Здравко,а мачът срещу чорбетата (макар и загубен) според мен беше един от най-добрирте за полусезона.
|
Чет Яну 17, 2008 11:57 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Не, без Здравко Славия няма да с същата, той беше на светлинни години от всички в тима, както и в БГ, не случайно бе избран за нападател на миналата година. Той ще липсва, но това не е толкова фатално, колкото това, че нищо не се прави, за да се подсили тима, никаква качествена селекция, а пилците ще ги броим на пролет, ако изобщо има какво да броим ....
Чет Яну 17, 2008 3:44 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1488 Местоположение: sofiq
|
Бригада не може отбора да ти е зависим от един играч,така че не би трябвало напускането на Здравко да окаже влияние на играта на СЛАВИЯ
_________________ N 1
|
Пет Яну 18, 2008 11:39 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Ами реално погледнато - да! А защо не и по-силна?
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Съб Яну 19, 2008 2:28 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Абе yamata а сега според теб кой ще прави тези невиждани скоро по българските терени задни ножици!?Ники Петров или Копи!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Съб Яну 19, 2008 9:13 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Според мен Славия не само ще е същата, но даже и по-добра  Един играч не прави отбор, също както една птичка не прави пролет 
Пон Яну 21, 2008 1:49 pm |
|
 |
white eagle
Орден "Стара Славия"
|
Липсата на Лазаров не би трябвало да е фатална. Още на мача с Пирин си пролича, че играта ни става лесно предвидима. Иначе с Ортега бяха на път да оформят страхотен тандем, но уви! Иначе като голове, освен прословутата задна ножица, Здравко има още - 3 /2 от дузпи и 1 от фаул/!!!
|
Пон Яну 21, 2008 5:37 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1488 Местоположение: sofiq
|
Задните ножици за красота за окото , но това не фигурно пързаляне да ти дават точки за изпълнение.Като не я вкара и после само по масите се сещаме кво е направил,не ме топли ако няма 3 точки в актива.
_________________ N 1
|
Пон Яну 21, 2008 5:42 pm |
|
 |
|