Автор |
Съобщение |
radko7
Пристрастен
|
Това е супер филмче ,а някой да има идин филм пак за Белите шампиони от 1996г и пак на канал1,но по общ с награждавенето и публиката и с уникална музика към филма.Аз имам само много малък откъс с лошо качество.
|
Сря Фев 13, 2008 9:53 pm |
|
 |
saxoneca
Напреднал
|
невероятно предаване. браво на които са се сетили да го качат в сайта на телевизията.
|
Чет Фев 14, 2008 7:50 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
ааа още изтръпвам на този мач
абе вижте как играем преди 12 г. и ка сега ...ужас ме обзема 
|
Чет Фев 14, 2008 11:06 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Нормално е виж кои са действащите лица тогава и сега. Всъщност ние от много отдавна нямаме завършен отбор, а се кърпи ( май така е в цялата А група в момента). Саракт в един от предните постове бе извадил един състав от '80-те....по-компактна Славия не съм виждал. Преливането беше плавно...Джери-Николай Костов...П Александров - Вальо Игнатов..Минаха играчи които дори да не оставиха кой знае каква следа си бяха добри - Сашо Начев, Данчо Костов,Вили Вуцов, Пламен Тачев....а сега кой... на година по един и не могат да се застъпят или ако са били в Славия по едно и също време все някой блесне, когато другия вече е продаден. Вярно е че тогава и футболистите трудно излизаха в чужбина, но.....няма играчи - факт!
|
Чет Фев 14, 2008 11:26 am |
|
 |
The Untouchable
Познат
|
Вижте обаче говедата с какъв отбор разполагат. Сбор от недоразумения като Илиян Симеонов, Дончо Донев и прочие, те не са имали никога. Тогава направихме силен отбор и въпреки че през лятото продадохме доста футболисти, Кано сглоби наново състава.
_________________ After the fire comes the rain
After the pleasure there\'s pain
|
Чет Фев 14, 2008 12:49 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
The Untouchable написа: Вижте обаче говедата с какъв отбор разполагат. Сбор от недоразумения като Илиян Симеонов, Дончо Донев и прочие, те не са имали никога. Тогава направихме силен отбор и въпреки че през лятото продадохме доста футболисти, Кано сглоби наново състава.
Ти чуваш ли се  Говедата имаха доста добър отбор тогава
Вл. Йонков, Дончо Донев, М. Христов, Ем. Велев, Христо Йовов, Пл. Тимнев, Ем. Кременлиев...не си спомням дали и Сашо Марков, дето беше наш, игра тогава при говедата. Абе не бяха слаби...
|
Чет Фев 14, 2008 1:21 pm |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 24, 2004 4:18 pm Мнения: 268 Местоположение: София
|
Ние бяхме силни, ""Левски"" бяха силни. Спечелихме трофеите в истинска битка, за разлика от други като "Литекс" и "Локомотив".
|
Пет Фев 15, 2008 4:29 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Vili Vucov
da be toja moe da e vsjakakav Vili Vucov m za Slavia vkarvache mnogo golove,pone taka se spomnjam
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пет Фев 15, 2008 10:51 am |
|
 |
white crusader
Пристрастен
Регистриран на: Вто Ное 20, 2007 9:17 am Мнения: 181 Местоположение: София
|
radko7 написа: Това е супер филмче ,а някой да има идин филм пак за Белите шампиони от 1996г и пак на канал1,но по общ с награждавенето и публиката и с уникална музика към филма.Аз имам само много малък откъс с лошо качество.
Мисля че се сещам за кое филмче става въпрос, но и то не си знае годините (май е правено веднага след дубъла защото песента от втората част е на Геновева Янкова от някъв албум от 1996 и е стари градски песни) Има го във vbox7 но качеството е .....пай се и на всичко отгоре заглавието е СлавиА София.
_________________ White club for white people
|
Съб Фев 16, 2008 12:20 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Ясно си личи какви куци коне играеха срещу нас. На буфера не му ли е малко неудобно до яде хляб в Славия сега и да плюе против явно по-силния състав на Славия тогава. За първите 30 минути съдията дава две измислени засади за нас и не дава заслужени жълти картони на Мариян к...... и на Кокала. За този период на съперничеството между двата отбора беше характерно че Левски "атакуваше", а положенията бяха пред вратата на Николов.
|
Вто Фев 19, 2008 12:31 am |
|
 |
|