Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 10:29 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 Филмче за дубъла Славия от 1996 г. 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение 
Това е супер филмче ,а някой да има идин филм пак за Белите шампиони от 1996г и пак на канал1,но по общ с награждавенето и публиката и с уникална музика към филма.Аз имам само много малък откъс с лошо качество.

Сря Фев 13, 2008 9:53 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
невероятно предаване. браво на които са се сетили да го качат в сайта на телевизията.

Чет Фев 14, 2008 7:50 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ааа още изтръпвам на този мач
абе вижте как играем преди 12 г. и ка сега ...ужас ме обзема :cry:

Чет Фев 14, 2008 11:06 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Нормално е виж кои са действащите лица тогава и сега. Всъщност ние от много отдавна нямаме завършен отбор, а се кърпи ( май така е в цялата А група в момента). Саракт в един от предните постове бе извадил един състав от '80-те....по-компактна Славия не съм виждал. Преливането беше плавно...Джери-Николай Костов...П Александров - Вальо Игнатов..Минаха играчи които дори да не оставиха кой знае каква следа си бяха добри - Сашо Начев, Данчо Костов,Вили Вуцов, Пламен Тачев....а сега кой... на година по един и не могат да се застъпят или ако са били в Славия по едно и също време все някой блесне, когато другия вече е продаден. Вярно е че тогава и футболистите трудно излизаха в чужбина, но.....няма играчи - факт!

Чет Фев 14, 2008 11:26 am
Профил
Познат

Мнение 
Вижте обаче говедата с какъв отбор разполагат. Сбор от недоразумения като Илиян Симеонов, Дончо Донев и прочие, те не са имали никога. Тогава направихме силен отбор и въпреки че през лятото продадохме доста футболисти, Кано сглоби наново състава.

Чет Фев 14, 2008 12:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
The Untouchable написа:
Вижте обаче говедата с какъв отбор разполагат. Сбор от недоразумения като Илиян Симеонов, Дончо Донев и прочие, те не са имали никога. Тогава направихме силен отбор и въпреки че през лятото продадохме доста футболисти, Кано сглоби наново състава.

Ти чуваш ли се :?: :!: :?: Говедата имаха доста добър отбор тогава
Вл. Йонков, Дончо Донев, М. Христов, Ем. Велев, Христо Йовов, Пл. Тимнев, Ем. Кременлиев...не си спомням дали и Сашо Марков, дето беше наш, игра тогава при говедата. Абе не бяха слаби...

Чет Фев 14, 2008 1:21 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Ние бяхме силни, ""Левски"" бяха силни. Спечелихме трофеите в истинска битка, за разлика от други като "Литекс" и "Локомотив".

Пет Фев 15, 2008 4:29 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение Vili Vucov
da be toja moe da e vsjakakav Vili Vucov m za Slavia vkarvache mnogo golove,pone taka se spomnjam

Пет Фев 15, 2008 10:51 am
Профил WWW
Пристрастен
Аватар

Мнение 
radko7 написа:
Това е супер филмче ,а някой да има идин филм пак за Белите шампиони от 1996г и пак на канал1,но по общ с награждавенето и публиката и с уникална музика към филма.Аз имам само много малък откъс с лошо качество.

Мисля че се сещам за кое филмче става въпрос, но и то не си знае годините (май е правено веднага след дубъла защото песента от втората част е на Геновева Янкова от някъв албум от 1996 и е стари градски песни) Има го във vbox7 но качеството е .....пай се и на всичко отгоре заглавието е СлавиА София.

Изображение

Съб Фев 16, 2008 12:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ясно си личи какви куци коне играеха срещу нас. На буфера не му ли е малко неудобно до яде хляб в Славия сега и да плюе против явно по-силния състав на Славия тогава. За първите 30 минути съдията дава две измислени засади за нас и не дава заслужени жълти картони на Мариян к...... и на Кокала. За този период на съперничеството между двата отбора беше характерно че Левски "атакуваше", а положенията бяха пред вратата на Николов.

Вто Фев 19, 2008 12:31 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща