Автор |
Съобщение |
usta6a
Току що регистриран
|
Riddick написа: usta6a написа: 4:2 за купата как ти звучи, саракт? Поне на мен не ми звучи като скромна загуба с достойнство Беше ли миналия сезон на мача в Пловдив? Защото ние ви смазахме, докато Ахмед Ахмед не си реши, че мачът трябва да е Х/2 за вас........ Както и да е - в неделя ще се види кой е по-голям. Наздраве  В тоя спор трудно ще се разберене.А кой е по-голям от един мач и то не на неутрален терен е глупаво да се говори.В такива случаи се гледа традицията ,а това не можеш да го успориш защото именно заради традицията вие сте част от голямата 5-ка на бг футбола,а не Литекс или съгражданите ви.Но това си е мое мнение
Имах предвид кой е по-голям за момента 
|
Съб Мар 22, 2008 2:07 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Тая надежда, че ще бъдем приятно изненадани. В момента Ботев играят на предела на възможностите си и този който ги приземи ще го направи много болезнено за тях. Дано това да сме ние. По-слаба А група не помня от 20 години насам и ще е грехота ако не играем в Европа наесен.
|
Съб Мар 22, 2008 2:30 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
usta6a написа: Riddick написа: usta6a написа: 4:2 за купата как ти звучи, саракт? Поне на мен не ми звучи като скромна загуба с достойнство Беше ли миналия сезон на мача в Пловдив? Защото ние ви смазахме, докато Ахмед Ахмед не си реши, че мачът трябва да е Х/2 за вас........ Както и да е - в неделя ще се види кой е по-голям. Наздраве  В тоя спор трудно ще се разберене.А кой е по-голям от един мач и то не на неутрален терен е глупаво да се говори.В такива случаи се гледа традицията ,а това не можеш да го успориш защото именно заради традицията вие сте част от голямата 5-ка на бг футбола,а не Литекс или съгражданите ви.Но това си е мое мнение Имах предвид кой е по-голям за момента 
Еми не сте вие... 
Съб Мар 22, 2008 2:41 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
SCB написа: Трябва да се цитирам май сам SCB написа: Аз лично проблем със София нямам - това ще рече че имам проблем с половината ми рода, която е от София 
Абе виждам, че се е опитваш да не останеш длъжен, но не ти се получава 
Съб Мар 22, 2008 2:43 pm |
|
 |
kamka
Напреднал
|
Трябва ни 0:1 иначе ще играем в европа колкото македония ще влезне в в НАТО
|
Съб Мар 22, 2008 5:38 pm |
|
 |
slavia_futbol_club
Познат
Регистриран на: Пет Мар 07, 2008 6:37 pm Мнения: 48 Местоположение: France
|
Аз мисля че 3:2 ще завършим за нас :idea: 
|
Съб Мар 22, 2008 6:59 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
SCB написа: хм...я просто погледни кой започна да обръща спора на София VS Пловдив...В повечето случаи става така, че Софиянци започват темата и когато ние кажем нещо, вече било от "многото комплекси" Аз лично проблем със София нямам - това ще рече че имам проблем с половината ми рода, която е от София 
Добре искам да те питам тогава,защо където и да идеш(Пловдив неправи изключение)и те приемта враждебно и си е късмет ако си тръгнеш със само няколко счупени зъба.Значи след мача за купата,като напусках стадион имаше някакви ботевисти на балконите на близките блокове,които ни псуваха с неща от сорта на:"Айде шопи мръсни,довиждане"!И само не ми казвай,че това почва от нас,тъй като както ти казах София е гостоприемна за всички жители на България,но софиянци са просто смачквани където и да идат в провинциаята.Кажи ми защо е това.Защо ни мразите толкова?
П.П.Съжалявам,че използвах обидни думи по твой адрес.Знам,че не това е правилният начин за комуникация!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Съб Мар 22, 2008 7:47 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
SCB написа: Ортега е наказан още с раждането си, като викате "Бели" той как ли се чувства
E сега кажи за какво се заяждаш?
П.П.Не знам как се чувства като викаме "бели",но знам как се чувства като вкара на "Ботев"(Пд),истински рицар с щит става пред феновете ви 
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Съб Мар 22, 2008 7:50 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Утре сме в Пловдив! Дано нашите ни зарадват с една хубава победа
ПП Ортегата, аз лично малко се учудвам от това което каза че те мноо са ни псували в техния форум...с тях не знам чак толкова да се мразим...
ПП2 SCB тебе немога да те разбера, хем може да се води културно диалог с тебе, хем постоянно гледам използваш ирония спрямо нас... "елате повече - ако можете  " "как ли се чувства Ортега като викате "Бели" и тн... странна птица си май май, и града ти може да е готин, ама май леко по леко издишва... за сметка на Варна 
Съб Мар 22, 2008 9:11 pm |
|
 |
SCB
Напреднал
|
Count Vampirium написа: ама май леко по леко издишва... за сметка на Варна 
Факт 
|
Съб Мар 22, 2008 11:40 pm |
|
 |