Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 12:47 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 208 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Следваща
 ""Ботев"" - "Славия" 
Автор Съобщение
Току що регистриран
Аватар

Мнение 
Riddick написа:
usta6a написа:
4:2 за купата как ти звучи, саракт? Поне на мен не ми звучи като скромна загуба с достойнство :D
Беше ли миналия сезон на мача в Пловдив? Защото ние ви смазахме, докато Ахмед Ахмед не си реши, че мачът трябва да е Х/2 за вас........ Както и да е - в неделя ще се види кой е по-голям.
Наздраве :)

В тоя спор трудно ще се разберене.А кой е по-голям от един мач и то не на неутрален терен е глупаво да се говори.В такива случаи се гледа традицията ,а това не можеш да го успориш защото именно заради традицията вие сте част от голямата 5-ка на бг футбола,а не Литекс или съгражданите ви.Но това си е мое мнение

Имах предвид кой е по-голям за момента :wink:

Съб Мар 22, 2008 2:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Тая надежда, че ще бъдем приятно изненадани. В момента Ботев играят на предела на възможностите си и този който ги приземи ще го направи много болезнено за тях. Дано това да сме ние. По-слаба А група не помня от 20 години насам и ще е грехота ако не играем в Европа наесен.

Съб Мар 22, 2008 2:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
usta6a написа:
Riddick написа:
usta6a написа:
4:2 за купата как ти звучи, саракт? Поне на мен не ми звучи като скромна загуба с достойнство :D
Беше ли миналия сезон на мача в Пловдив? Защото ние ви смазахме, докато Ахмед Ахмед не си реши, че мачът трябва да е Х/2 за вас........ Както и да е - в неделя ще се види кой е по-голям.
Наздраве :)

В тоя спор трудно ще се разберене.А кой е по-голям от един мач и то не на неутрален терен е глупаво да се говори.В такива случаи се гледа традицията ,а това не можеш да го успориш защото именно заради традицията вие сте част от голямата 5-ка на бг футбола,а не Литекс или съгражданите ви.Но това си е мое мнение

Имах предвид кой е по-голям за момента :wink:

Еми не сте вие... :wink:

Съб Мар 22, 2008 2:41 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
SCB написа:
Трябва да се цитирам май сам
SCB написа:
Аз лично проблем със София нямам - това ще рече че имам проблем с половината ми рода, която е от София :)

Абе виждам, че се е опитваш да не останеш длъжен, но не ти се получава :? :)

Съб Мар 22, 2008 2:43 pm
Профил ICQ
Напреднал

Мнение 
Трябва ни 0:1 иначе ще играем в европа колкото македония ще влезне в в НАТО

Съб Мар 22, 2008 5:38 pm
Профил
Познат

Мнение 
Аз мисля че 3:2 ще завършим за нас :idea: :idea: :idea:

Съб Мар 22, 2008 6:59 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
SCB написа:
хм...я просто погледни кой започна да обръща спора на София VS Пловдив...В повечето случаи става така, че Софиянци започват темата и когато ние кажем нещо, вече било от "многото комплекси" Аз лично проблем със София нямам - това ще рече че имам проблем с половината ми рода, която е от София :)

Добре искам да те питам тогава,защо където и да идеш(Пловдив неправи изключение)и те приемта враждебно и си е късмет ако си тръгнеш със само няколко счупени зъба.Значи след мача за купата,като напусках стадион имаше някакви ботевисти на балконите на близките блокове,които ни псуваха с неща от сорта на:"Айде шопи мръсни,довиждане"!И само не ми казвай,че това почва от нас,тъй като както ти казах София е гостоприемна за всички жители на България,но софиянци са просто смачквани където и да идат в провинциаята.Кажи ми защо е това.Защо ни мразите толкова?
П.П.Съжалявам,че използвах обидни думи по твой адрес.Знам,че не това е правилният начин за комуникация!

Съб Мар 22, 2008 7:47 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
SCB написа:
Ортега е наказан още с раждането си, като викате "Бели" той как ли се чувства

E сега кажи за какво се заяждаш?
П.П.Не знам как се чувства като викаме "бели",но знам как се чувства като вкара на "Ботев"(Пд),истински рицар с щит става пред феновете ви :D :lol:

Съб Мар 22, 2008 7:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Утре сме в Пловдив! Дано нашите ни зарадват с една хубава победа 8)

ПП Ортегата, аз лично малко се учудвам от това което каза че те мноо са ни псували в техния форум...с тях не знам чак толкова да се мразим...
ПП2 SCB тебе немога да те разбера, хем може да се води културно диалог с тебе, хем постоянно гледам използваш ирония спрямо нас... "елате повече - ако можете :roll: " "как ли се чувства Ортега като викате "Бели" и тн... странна птица си май май, и града ти може да е готин, ама май леко по леко издишва... за сметка на Варна ;)

Съб Мар 22, 2008 9:11 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
Count Vampirium написа:
ама май леко по леко издишва... за сметка на Варна ;)

Факт :!:

Съб Мар 22, 2008 11:40 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 208 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Следваща