Автор |
Съобщение |
88!
Орден "Стара Славия"
|
kakwo oznachava tova nakazanie ???
Чет Сеп 04, 2008 3:32 pm |
|
 |
KingDim
Пристрастен
|
88! написа: kakwo oznachava tova nakazanie ???
няма да играе срещу чорбата, в понеделник или вторник ще го разгледат най вероятно и ще го накажат
_________________ http://de.fishki.net/picsw/092007/28/ru ... ya_023.jpg
новия автобус на говедата
|
Чет Сеп 04, 2008 5:19 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ehooooooooooo
Kade ste be fenove chto ne pichete predi takav vajen ma4 vs. 4orbalanite
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пет Сеп 05, 2008 9:58 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Чеки бе, има време, на 14-ти е мача, колко има да се изпише....
То едно и ясно-
И САМО СЛАВИЯ В НАШИТЕ СЪРЦА...
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пет Сеп 05, 2008 10:18 pm |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
e ako tyka she mi se dokazva nekoi koi e fen i koi ne . . . smeshna rabota 
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Съб Сеп 06, 2008 12:07 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Футбол: Славия е по-добър отбор от ЦСКА, заяви Благой Георгиев
В събота ни предстои мач от първенството срещу ЦСКА. В момента Славия е по-добър отбор от „червените” и съм сигурен, че ще излезем победители от този двубой. Това заяви футболистът на Славия Благой Георгиев в поредното издание на Актуално студио „Дерби”, предаде репортер на Агенция "Фокус". „В първите няколко кръга на родното ни първенство не бях в добра спортна форма и затова не се представих на очакваното ниво”, заяви Георгиев. „Имах желание да помогна на съотборниците си, но не успях. Сега с всеки изминал мач навлизаме в по-добра спортна форма и съм сигурен, че още в следващия мач ще си проличи. Съжалявам, че Здравко Лазаров не премина при нас, защото той е един от най-добрите футболисти в България. Той обаче премина в ЦСКА, а аз ще направя всичко възможно да не му позволя да играе играта си”, добави футболистът. Играчът на Славия не пропусна да отбележи, че в България ще играе само за настоящия си отбор, защото в него се чувства като у дома си. „Това, че има възможност да премина в "Левски", не е вярно. Ако играя в България, ще играя само в Славия. Лошото за мен е, че българското първенство няма нищо общо с първенството в Германия, а за мен това е крачка назад”, добави още Георгиев.
|
Пон Сеп 08, 2008 2:47 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
saract написа: Футбол: Славия е по-добър отбор от ЦСКА, заяви Благой Георгиев В събота ни предстои мач от първенството срещу ЦСКА. В момента Славия е по-добър отбор от „червените” и съм сигурен, че ще излезем победители от този двубой. Това заяви футболистът на Славия Благой Георгиев в поредното издание на Актуално студио „Дерби”, предаде репортер на Агенция "Фокус". „В първите няколко кръга на родното ни първенство не бях в добра спортна форма и затова не се представих на очакваното ниво”, заяви Георгиев. „Имах желание да помогна на съотборниците си, но не успях. Сега с всеки изминал мач навлизаме в по-добра спортна форма и съм сигурен, че още в следващия мач ще си проличи. Съжалявам, че Здравко Лазаров не премина при нас, защото той е един от най-добрите футболисти в България. Той обаче премина в ЦСКА, а аз ще направя всичко възможно да не му позволя да играе играта си”, добави футболистът. Играчът на Славия не пропусна да отбележи, че в България ще играе само за настоящия си отбор, защото в него се чувства като у дома си. „Това, че има възможност да премина в "Левски", не е вярно. Ако играя в България, ще играя само в Славия. Лошото за мен е, че българското първенство няма нищо общо с първенството в Германия, а за мен това е крачка назад”, добави още Георгиев.
'Здравко, ти никога повече няма да бъдеш един от нас!'
'Благодарим ти Благо !!!'

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Сеп 08, 2008 3:36 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Аз съм песимист за мача чорбаланите колкото и да са слаби наще са най насрания домакин от всички бг отбори,обикновено първият ни удар във вратата на противника е след 25 мин и то срещу селяци,а сега като излезнат срещу цецка направо ще си глътнат граматиката от шубе и играчите и треньорите няма да знаят за какво става въпрос в този мач 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пон Сеп 08, 2008 5:11 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
 ПРЕДАТЕЛ
тоя здравко трябва да си го получи, трябва супер яко да го освиркваме !!!! бахти боклука !! ПРЕДАТЕЛ

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Вто Сеп 09, 2008 10:35 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Oффф добре, че е Благо белким малко ги надъха отбора с такива думи. Точно от характер имаме нужда. Потенциал и качества има, но характер ни трябва. Надявам се Благо да се окаже прав.
Вто Сеп 09, 2008 10:36 am |
|
 |
|