Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 08, 2025 6:41 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща
 "СЛАВИЯ" - ЦСКА 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
kakwo oznachava tova nakazanie ???

Чет Сеп 04, 2008 3:32 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
88! написа:
kakwo oznachava tova nakazanie ???

няма да играе срещу чорбата, в понеделник или вторник ще го разгледат най вероятно и ще го накажат

Чет Сеп 04, 2008 5:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение ehooooooooooo
Kade ste be fenove chto ne pichete predi takav vajen ma4 vs. 4orbalanite

Пет Сеп 05, 2008 9:58 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Чеки бе, има време, на 14-ти е мача, колко има да се изпише.... :roll:
То едно и ясно-
И САМО СЛАВИЯ В НАШИТЕ СЪРЦА...

Пет Сеп 05, 2008 10:18 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
e ako tyka she mi se dokazva nekoi koi e fen i koi ne . . . smeshna rabota :lol:

Съб Сеп 06, 2008 12:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Футбол: Славия е по-добър отбор от ЦСКА, заяви Благой Георгиев
В събота ни предстои мач от първенството срещу ЦСКА. В момента Славия е по-добър отбор от „червените” и съм сигурен, че ще излезем победители от този двубой. Това заяви футболистът на Славия Благой Георгиев в поредното издание на Актуално студио „Дерби”, предаде репортер на Агенция "Фокус". „В първите няколко кръга на родното ни първенство не бях в добра спортна форма и затова не се представих на очакваното ниво”, заяви Георгиев. „Имах желание да помогна на съотборниците си, но не успях. Сега с всеки изминал мач навлизаме в по-добра спортна форма и съм сигурен, че още в следващия мач ще си проличи. Съжалявам, че Здравко Лазаров не премина при нас, защото той е един от най-добрите футболисти в България. Той обаче премина в ЦСКА, а аз ще направя всичко възможно да не му позволя да играе играта си”, добави футболистът. Играчът на Славия не пропусна да отбележи, че в България ще играе само за настоящия си отбор, защото в него се чувства като у дома си. „Това, че има възможност да премина в "Левски", не е вярно. Ако играя в България, ще играя само в Славия. Лошото за мен е, че българското първенство няма нищо общо с първенството в Германия, а за мен това е крачка назад”, добави още Георгиев.

Пон Сеп 08, 2008 2:47 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
saract написа:
Футбол: Славия е по-добър отбор от ЦСКА, заяви Благой Георгиев
В събота ни предстои мач от първенството срещу ЦСКА. В момента Славия е по-добър отбор от „червените” и съм сигурен, че ще излезем победители от този двубой. Това заяви футболистът на Славия Благой Георгиев в поредното издание на Актуално студио „Дерби”, предаде репортер на Агенция "Фокус". „В първите няколко кръга на родното ни първенство не бях в добра спортна форма и затова не се представих на очакваното ниво”, заяви Георгиев. „Имах желание да помогна на съотборниците си, но не успях. Сега с всеки изминал мач навлизаме в по-добра спортна форма и съм сигурен, че още в следващия мач ще си проличи. Съжалявам, че Здравко Лазаров не премина при нас, защото той е един от най-добрите футболисти в България. Той обаче премина в ЦСКА, а аз ще направя всичко възможно да не му позволя да играе играта си”, добави футболистът. Играчът на Славия не пропусна да отбележи, че в България ще играе само за настоящия си отбор, защото в него се чувства като у дома си. „Това, че има възможност да премина в "Левски", не е вярно. Ако играя в България, ще играя само в Славия. Лошото за мен е, че българското първенство няма нищо общо с първенството в Германия, а за мен това е крачка назад”, добави още Георгиев.

'Здравко, ти никога повече няма да бъдеш един от нас!'

'Благодарим ти Благо !!!'

BOYS SOFIA ULTRAS

Пон Сеп 08, 2008 3:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз съм песимист за мача чорбаланите колкото и да са слаби наще са най насрания домакин от всички бг отбори,обикновено първият ни удар във вратата на противника е след 25 мин и то срещу селяци,а сега като излезнат срещу цецка направо ще си глътнат граматиката от шубе и играчите и треньорите няма да знаят за какво става въпрос в този мач :evil:

Пон Сеп 08, 2008 5:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение ПРЕДАТЕЛ
тоя здравко трябва да си го получи, трябва супер яко да го освиркваме !!!! бахти боклука !! ПРЕДАТЕЛ

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Вто Сеп 09, 2008 10:35 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Oффф добре, че е Благо белким малко ги надъха отбора с такива думи. Точно от характер имаме нужда. Потенциал и качества има, но характер ни трябва. Надявам се Благо да се окаже прав.

Вто Сеп 09, 2008 10:36 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща