Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юни 18, 2025 9:23 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 Черна гора - България 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Майка им жабарска :evil:

САМО СЛАВИЯ!

Съб Сеп 06, 2008 10:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Благо не е във форма и вкарва , Барбуков цял сезон е във форма и неможе да вкара гол във важен мач , само срещу Люксенбург евала , веуизар кфо да го коментирам само си пада за фалчета и тфа е , вальо илиев трагедия , един Караславов с класи над него , но него никой не го забелязва , смех яко е тоя отбор ... нападението не върви , ми пусни нападател бе пусни Рангелов или другите са незаменими ..

The Rise of the poisoned Youth

Съб Сеп 06, 2008 11:05 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Nachte sa ebati muhite,videhte li go toja kade struva 43 mil?
4avdar mn slab, :lol:

Съб Сеп 06, 2008 11:28 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
tova nai mi haresa
http://www.7sport.net/7sport/fb_nacionali/d5151_8.htm

Съб Сеп 06, 2008 11:45 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Трети квалификации поред започваме с гостуване балкански противник, при това с 2:2.

Нед Сеп 07, 2008 11:35 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Определено сме много зле като отбор и не виждам как ще се класираме за ЮАР ! Просто ако това стане ще е някво голямо чудо на природата ! Кукла Барби може спокойно да си играе в манафският отбор и да не носи капитанската лента , защото аз не мога да се сетя той кога е вкарал в решителен момент за БГ отбор , явно като го е правил е било доста отдавна ! Евала за Благо , че поне донесе 1та точка , която не заслужавахме !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Нед Сеп 07, 2008 12:01 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Kво е станало у агитката нека славистите да кажат дето са били на мача ,защо са се сбили с червените боклуци

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Сеп 07, 2008 1:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Доста глупави изказвания прочетох на някои от вас...оставете махленските пристрастия настрана и гледайте обективно!!! Хората, които казват че Бербатов бил слаб, не му се играело за националния и т.н. не ги разбирам. Това момче е с няколко класи над всички останали и за пореден път го доказа. Всеки говори кой е най-добрият ни халф...ами Бербатов е...никой не може да пази топката по-добре от него. Връща се и помага в защита, пази топката и се връща в халфовата линия да организира играта...някой ще каже не му е там мястото...не му е ама няма кой защото всички останали са ливади. Е да, изпусна сам срещу вратаря но коментара му беше много точен - не съм извънзаемен, и аз съм човек и аз греша!!! А щом Сър Алекс е сляп и луд и неразбира от футбол, че даде 30 мил паунда и нареди Берба на 8мо място за всички времена в света по трансферрни суми не знам....
за другите - Велизарчо за разлика от други мачове направи много силно включване...Чаво е безумно слаб...Блажко също...това, че вкара гол (признавам масторски) не значи че е играл супер...направи няколко много глупави отигравания...а футболистите все тръбят, че са професионалисти така че и ако Блажко мисли, че е такъв тогава трябва да се натяга не срещу гара Мездра, а срещу Лесичеро дори...защото име се прави трудно, а се руши много бързо...би било безумно смешно да изкара сезона на 20-30% чакайки трансфер...с 2 мача в нажионалния никой няма да го вземе!

Нед Сеп 07, 2008 9:58 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Подпрепям Макавелито!

много правилни думи за граденето на име!!!

нека не падаме на нивото на говеда и прасета! Това си е нашият национален отбор и аз лично винаги ще подкрепям отбора. В момента за мое съжаление сме много непостоянни. Вижте,че освен Бербо другите спирането им е къс пас в 50% от случаите. Другото е паниката в отиграванията на халфове и особено на защитниците...абе ,като се замисля националите са като Славия- има потенциал, но мнооооого рядко тръгва играта на всички...всичко е на мускули

Евала за подкрепата на белите фенове!!!

Нед Сеп 07, 2008 11:41 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
venci_1913 написа:
Kво е станало у агитката нека славистите да кажат дето са били на мача ,защо са се сбили с червените боклуци

Бой не е имало, стига сте вярвали на тия долни драскачи. Иванков си хвърля фланелката, някакъв турист я хваща, чорбарите я взимат, бият му 2-3 шамара и я връщат на пистата. Нашите хора, просто са били на близо и са им казали на чорбарите да не правят тъпотии без да е имало какъвто и да е физически контакт.

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Пон Сеп 08, 2008 11:53 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща