Автор |
Съобщение |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Майка им жабарска 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Съб Сеп 06, 2008 10:46 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Благо не е във форма и вкарва , Барбуков цял сезон е във форма и неможе да вкара гол във важен мач , само срещу Люксенбург евала , веуизар кфо да го коментирам само си пада за фалчета и тфа е , вальо илиев трагедия , един Караславов с класи над него , но него никой не го забелязва , смех яко е тоя отбор ... нападението не върви , ми пусни нападател бе пусни Рангелов или другите са незаменими ..

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Сеп 06, 2008 11:05 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Nachte sa ebati muhite,videhte li go toja kade struva 43 mil?
4avdar mn slab, 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Съб Сеп 06, 2008 11:28 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Съб Сеп 06, 2008 11:45 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13210 Местоположение: SOFIA
|
Трети квалификации поред започваме с гостуване балкански противник, при това с 2:2.
|
Нед Сеп 07, 2008 11:35 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Определено сме много зле като отбор и не виждам как ще се класираме за ЮАР ! Просто ако това стане ще е някво голямо чудо на природата ! Кукла Барби може спокойно да си играе в манафският отбор и да не носи капитанската лента , защото аз не мога да се сетя той кога е вкарал в решителен момент за БГ отбор , явно като го е правил е било доста отдавна ! Евала за Благо , че поне донесе 1та точка , която не заслужавахме !!!
Нед Сеп 07, 2008 12:01 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Kво е станало у агитката нека славистите да кажат дето са били на мача ,защо са се сбили с червените боклуци
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Сеп 07, 2008 1:40 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Доста глупави изказвания прочетох на някои от вас...оставете махленските пристрастия настрана и гледайте обективно!!! Хората, които казват че Бербатов бил слаб, не му се играело за националния и т.н. не ги разбирам. Това момче е с няколко класи над всички останали и за пореден път го доказа. Всеки говори кой е най-добрият ни халф...ами Бербатов е...никой не може да пази топката по-добре от него. Връща се и помага в защита, пази топката и се връща в халфовата линия да организира играта...някой ще каже не му е там мястото...не му е ама няма кой защото всички останали са ливади. Е да, изпусна сам срещу вратаря но коментара му беше много точен - не съм извънзаемен, и аз съм човек и аз греша!!! А щом Сър Алекс е сляп и луд и неразбира от футбол, че даде 30 мил паунда и нареди Берба на 8мо място за всички времена в света по трансферрни суми не знам....
за другите - Велизарчо за разлика от други мачове направи много силно включване...Чаво е безумно слаб...Блажко също...това, че вкара гол (признавам масторски) не значи че е играл супер...направи няколко много глупави отигравания...а футболистите все тръбят, че са професионалисти така че и ако Блажко мисли, че е такъв тогава трябва да се натяга не срещу гара Мездра, а срещу Лесичеро дори...защото име се прави трудно, а се руши много бързо...би било безумно смешно да изкара сезона на 20-30% чакайки трансфер...с 2 мача в нажионалния никой няма да го вземе!
|
Нед Сеп 07, 2008 9:58 pm |
|
 |
VSP99
Пристрастен
|
Подпрепям Макавелито!
много правилни думи за граденето на име!!!
нека не падаме на нивото на говеда и прасета! Това си е нашият национален отбор и аз лично винаги ще подкрепям отбора. В момента за мое съжаление сме много непостоянни. Вижте,че освен Бербо другите спирането им е къс пас в 50% от случаите. Другото е паниката в отиграванията на халфове и особено на защитниците...абе ,като се замисля националите са като Славия- има потенциал, но мнооооого рядко тръгва играта на всички...всичко е на мускули
Евала за подкрепата на белите фенове!!!
|
Нед Сеп 07, 2008 11:41 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
venci_1913 написа: Kво е станало у агитката нека славистите да кажат дето са били на мача ,защо са се сбили с червените боклуци
Бой не е имало, стига сте вярвали на тия долни драскачи. Иванков си хвърля фланелката, някакъв турист я хваща, чорбарите я взимат, бият му 2-3 шамара и я връщат на пистата. Нашите хора, просто са били на близо и са им казали на чорбарите да не правят тъпотии без да е имало какъвто и да е физически контакт.
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Пон Сеп 08, 2008 11:53 am |
|
 |
|