Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Хахаха литекс направили добро първо полувреме , много ми е смешно ейй тфа и журналята го повтаря , те на вила първото ги мързеше да тичат литекс играли  2рото като се разтичаха вила литекс незнаеха къде са , в Англия резултата ще е от порядъка на 3:0 

The Rise of the poisoned Youth
|
Пет Сеп 19, 2008 8:29 pm |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
От цялата работа само Черно Море се представиха добре.Даже много надминаха дори моите очаквания.Като нищо с повече късмет Щутгард можеха и да загубят мача.Разбира се в Германия положението въобще няма да е такова както тук.И все пак си мисля,че и там Черно Море ще се представи достойно.Доколкото за Литекс незнам... Те имат навика да изненадват.Дано да се получи добър мач в Англия и разбира се с победа за Литекс,ако не за да продължат то поне да се разпишат.А УеФски няма какво да ги коментирам въобще.Пълна трагедия!И този път им се размина на косъм.Сега на реванша Жилина ще ги довърши.А Гонзо просто не мога да разбера,защо продължава да играе. Винаги ми е бил противен!От край време само се излага.Айде пенсията чука на вратата !
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Нед Сеп 21, 2008 12:27 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Чет Окт 02, 2008 8:20 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Черно Море от всички се представиха най-добре. Толкова за митовете, че дебютанти в турнирите се провалят. В случая дебютантът се опря на шампиона на Германия от преди година и половина, а ветераните отпаднаха далеч по-безславно, особено буферите.
Говедата направо няма какво да ги коментираме, те трета поредна година ми носят огромна радост и наслада. Както им е тръгнало, догодина очаквам да пренапишат историята на някой аматьорски отбор от Малта.
|
Чет Окт 02, 2008 10:48 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1487 Местоположение: sofiq
|
С отбор от Малта ако се класират за турнирите 
_________________ N 1
|
Пет Окт 03, 2008 10:04 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Съгласен съм, че мачовете на "Черно море" са показателни и обориха тезите на WC за неучастие на "Славия" в евротурнирите. Макар и стари, ние все пак имаме традиции в Европа и с една селекция от опитни футболисти, които не се плашат да играят международен футбол (сега отчасти имаме такава) можем да направим достойно представяне. А мачовете на БГ отборите доказаха и тезата, че първенството ни е слабо и всички са с изравнени възможности тази година. Жалко, че до момента не показваме, че искаме да се възползваме от ситуацията и да постигнем нещо наистина голямо през сезона.
|
Пет Окт 03, 2008 10:39 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Черно море бяха на десет минути време да отстранят Щутгарт/ и то без Кривия/.Литекс можеха да затруднят максимално Вила ако не беше глупосттта на Голубович в първия мач.И ВС ще ми приказва че няма смисъл да се играе в Европа.Тъпа свиня.Няма как да знаеш че нямаш качества за Европа ако не си се пробвал.Направо ме боли сърцето като гледам как отбори от нашата черга / за Черно море дори това е малко пресилено те нямат нашия потенциал/ се представят достойно в турнирите.А ние.........
П.П. Мача Славия - Миньор го рекламират по една телевизия като дерби на отбори средняци.......Браво Венци другите пишат история през това време.А можеше да сме ние.
|
Пет Окт 03, 2008 11:46 am |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Пет Окт 03, 2008 11:49 pm |
|
 |
|