Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 10:45 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 Евроиздънки 2008 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Хахаха литекс направили добро първо полувреме , много ми е смешно ейй тфа и журналята го повтаря , те на вила първото ги мързеше да тичат литекс играли :lol: 2рото като се разтичаха вила литекс незнаеха къде са , в Англия резултата ще е от порядъка на 3:0 :lol:

The Rise of the poisoned Youth

Пет Сеп 19, 2008 8:29 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
От цялата работа само Черно Море се представиха добре.Даже много надминаха дори моите очаквания.Като нищо с повече късмет Щутгард можеха и да загубят мача.Разбира се в Германия положението въобще няма да е такова както тук.И все пак си мисля,че и там Черно Море ще се представи достойно.Доколкото за Литекс незнам... Те имат навика да изненадват.Дано да се получи добър мач в Англия и разбира се с победа за Литекс,ако не за да продължат то поне да се разпишат.А УеФски няма какво да ги коментирам въобще.Пълна трагедия!И този път им се размина на косъм.Сега на реванша Жилина ще ги довърши.А Гонзо просто не мога да разбера,защо продължава да играе. :lol: Винаги ми е бил противен!От край време само се излага.Айде пенсията чука на вратата !

Нед Сеп 21, 2008 12:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Жилина :D :D :D

Чет Окт 02, 2008 8:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Черно Море от всички се представиха най-добре. Толкова за митовете, че дебютанти в турнирите се провалят. В случая дебютантът се опря на шампиона на Германия от преди година и половина, а ветераните отпаднаха далеч по-безславно, особено буферите.
Говедата направо няма какво да ги коментираме, те трета поредна година ми носят огромна радост и наслада. Както им е тръгнало, догодина очаквам да пренапишат историята на някой аматьорски отбор от Малта.

Чет Окт 02, 2008 10:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
С отбор от Малта ако се класират за турнирите :lol:

Пет Окт 03, 2008 10:04 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Съгласен съм, че мачовете на "Черно море" са показателни и обориха тезите на WC за неучастие на "Славия" в евротурнирите. Макар и стари, ние все пак имаме традиции в Европа и с една селекция от опитни футболисти, които не се плашат да играят международен футбол (сега отчасти имаме такава) можем да направим достойно представяне. А мачовете на БГ отборите доказаха и тезата, че първенството ни е слабо и всички са с изравнени възможности тази година. Жалко, че до момента не показваме, че искаме да се възползваме от ситуацията и да постигнем нещо наистина голямо през сезона.

Пет Окт 03, 2008 10:39 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Черно море бяха на десет минути време да отстранят Щутгарт/ и то без Кривия/.Литекс можеха да затруднят максимално Вила ако не беше глупосттта на Голубович в първия мач.И ВС ще ми приказва че няма смисъл да се играе в Европа.Тъпа свиня.Няма как да знаеш че нямаш качества за Европа ако не си се пробвал.Направо ме боли сърцето като гледам как отбори от нашата черга / за Черно море дори това е малко пресилено те нямат нашия потенциал/ се представят достойно в турнирите.А ние.........
П.П. Мача Славия - Миньор го рекламират по една телевизия като дерби на отбори средняци.......Браво Венци другите пишат история през това време.А можеше да сме ние.

Пет Окт 03, 2008 11:46 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Изображение

Пет Окт 03, 2008 11:49 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3