Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Е Копи на всеки е ясно че може да играе добре, а за да влезне във форма и то след операция трябва да играе в мачове. Може да го пуска в дубъла но явно така е преценил. Копи играе със самочувствие и е остър и техничен и креативен, може би за това го пуска в 1вия отбор да влезне във форма. За Павлов единствената алтернатива е Кавдански, но той явно не е във форма и са решили да го вкарват във форма по гореспоменатия начин в дубъла. Иначе и аз предпочитам да гледам Кавдански на негово място.
Нед Авг 31, 2008 10:15 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Абе май е по-добре да играе Новкович или Орльо вместо Копи, а той да отиде за няколко мача в дубъла, също и Керчев, вярно че пича набута 2 гола на Сливен, но тия положения всеки от отбора би ги вкарал, не омаловажавам приноса му, но пича много опропастява играта отдясно, ако е Благо на негово място, а Орльо отляво бихме стояли много по-добре.
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Авг 31, 2008 1:54 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Колев: В този отбор няма титуляри, който е в слаба форма - не играе
Stivi tova trabva da bade i tvoja filosofia
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пет Сеп 05, 2008 9:42 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
пак не е актуална анкетата! вън македонския нещастник!
|
Пон Сеп 22, 2008 10:01 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
beli_bogove написа: пак не е актуална анкетата! вън македонския нещастник!
извинете за въпроса сигурен съм че е задаван и преди и е отговаряно на него но "кой ще дойде на мястото на Стевица след като напусне" според тебе?
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Пон Сеп 22, 2008 11:21 pm |
|
 |
koko_sl
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 9:42 pm Мнения: 316 Местоположение: SOFIA
|
 Slavia Forever!
Mom4eta 4akaite da minat sledva6tiete 2 ma4a bieme li vsi4ko 6e si doide na mestoto!
_________________ La Vecchia Scuola!!!
|
Вто Сеп 23, 2008 12:14 am |
|
 |
white_di
Напреднал
Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 2:52 pm Мнения: 133 Местоположение: София
|
Е ми като разполагаме с не повече от 4-5 качествени футболисти който и да дойде все ще е така....... 
_________________ WHITE POWER - FOREVER !!!
|
Вто Сеп 23, 2008 11:34 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Наставникът на Славия Стевица Кузмановски сподели, че победата на неговия тим е била напълно заслужена, тъй като столичани повече са искали победата. "Малко сме назад с точките и значението на този мач беше голямо за нас. Играхме по-добре, имахме положения. По-лесно стана, когато пловдивчани останаха с човек по-малко. Като цяло съм доволен от играта на моя отбор", заяви Кузмановски. "Съдийството не искам да го коментирам, но щом Благо беше с кръв на устата, със сигурност е имало съприкосновение с противника", допълни македонският специалист.
Е от какво по-точно е доволен?  ....  Стевица 
Пон Сеп 29, 2008 9:27 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Мисля че сега е време Кузмановски да си ходи.Изчерпа всякакъв кредит на доверие.Няма значение дали мача с Миньор е бил уговорен или не.Отборът не играе нищо и затова вината е изцяло на македонеца.Срещу Локо Пловдив беше същата никаква игра и тогава се разминахме с късмет от издънката.Я ми кажете честно кой е последният добър мач на отбора - ноември 2007 г.когато бихме буферите в Илиенци.Скоро ще стане една година.Оттогава нищо - безлична игра,измъчени победи или издънки като днешната.Потенциала на отбора е повече от сериозен.Благой Георгиев,Тодор Колев,Данчо Господинов,Георгиовски,Данчо Петков,Керчев и млади таланти - Кавдански,Дреновички,Галин Иванов,Ники Петров,Орлинов.И двама сърби /Новкович и Попара/ доведени лично от Кузмановски който гарантира че имат качества /за втория май е излъгал/.Е какво му трябва повече?Кристияно Роналдо или Бербатов?
П.П.През цялото време си мисля на кое място щеше да бъде Славия ако Благой и Тодор Колев си бяха намерили отбори в чужбина?
|
Нед Окт 05, 2008 7:27 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
saract написа: П.П.През цялото време си мисля на кое място щеше да бъде Славия ако Благой и Тодор Колев си бяха намерили отбори в чужбина?
Еми на същото - то ако мислиш, че от тях зависи нещо в момента ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Окт 05, 2008 8:08 pm |
|
 |
|