Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 19, 2025 12:52 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 226 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Следваща
 Трябва ли Стевица Кузмановски да остане начело на Славия?(R) 

Трябва ли Стевица Кузмановски да остане треньор?
да 39%  39%  [ 23 ]
не 61%  61%  [ 36 ]
Общо гласове : 59

Трябва ли Стевица Кузмановски да остане начело на Славия?(R) 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е Копи на всеки е ясно че може да играе добре, а за да влезне във форма и то след операция трябва да играе в мачове. Може да го пуска в дубъла но явно така е преценил. Копи играе със самочувствие и е остър и техничен и креативен, може би за това го пуска в 1вия отбор да влезне във форма. За Павлов единствената алтернатива е Кавдански, но той явно не е във форма и са решили да го вкарват във форма по гореспоменатия начин в дубъла. Иначе и аз предпочитам да гледам Кавдански на негово място.

Нед Авг 31, 2008 10:15 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе май е по-добре да играе Новкович или Орльо вместо Копи, а той да отиде за няколко мача в дубъла, също и Керчев, вярно че пича набута 2 гола на Сливен, но тия положения всеки от отбора би ги вкарал, не омаловажавам приноса му, но пича много опропастява играта отдясно, ако е Благо на негово място, а Орльо отляво бихме стояли много по-добре.

Нед Авг 31, 2008 1:54 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Колев: В този отбор няма титуляри, който е в слаба форма - не играе
Stivi tova trabva da bade i tvoja filosofia

Пет Сеп 05, 2008 9:42 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
пак не е актуална анкетата! вън македонския нещастник!

Пон Сеп 22, 2008 10:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
beli_bogove написа:
пак не е актуална анкетата! вън македонския нещастник!

извинете за въпроса сигурен съм че е задаван и преди и е отговаряно на него но "кой ще дойде на мястото на Стевица след като напусне" според тебе?

Пон Сеп 22, 2008 11:21 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение Slavia Forever!
Mom4eta 4akaite da minat sledva6tiete 2 ma4a bieme li vsi4ko 6e si doide na mestoto!

Вто Сеп 23, 2008 12:14 am
Профил ICQ YIM WWW
Напреднал
Аватар

Мнение 
Е ми като разполагаме с не повече от 4-5 качествени футболисти който и да дойде все ще е така....... :!:

Вто Сеп 23, 2008 11:34 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Наставникът на Славия Стевица Кузмановски сподели, че победата на неговия тим е била напълно заслужена, тъй като столичани повече са искали победата. "Малко сме назад с точките и значението на този мач беше голямо за нас. Играхме по-добре, имахме положения. По-лесно стана, когато пловдивчани останаха с човек по-малко. Като цяло съм доволен от играта на моя отбор", заяви Кузмановски. "Съдийството не искам да го коментирам, но щом Благо беше с кръв на устата, със сигурност е имало съприкосновение с противника", допълни македонският специалист.

Е от какво по-точно е доволен? :roll: :!: :?: .... :idea: Стевица :arrow:

Пон Сеп 29, 2008 9:27 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Мисля че сега е време Кузмановски да си ходи.Изчерпа всякакъв кредит на доверие.Няма значение дали мача с Миньор е бил уговорен или не.Отборът не играе нищо и затова вината е изцяло на македонеца.Срещу Локо Пловдив беше същата никаква игра и тогава се разминахме с късмет от издънката.Я ми кажете честно кой е последният добър мач на отбора - ноември 2007 г.когато бихме буферите в Илиенци.Скоро ще стане една година.Оттогава нищо - безлична игра,измъчени победи или издънки като днешната.Потенциала на отбора е повече от сериозен.Благой Георгиев,Тодор Колев,Данчо Господинов,Георгиовски,Данчо Петков,Керчев и млади таланти - Кавдански,Дреновички,Галин Иванов,Ники Петров,Орлинов.И двама сърби /Новкович и Попара/ доведени лично от Кузмановски който гарантира че имат качества /за втория май е излъгал/.Е какво му трябва повече?Кристияно Роналдо или Бербатов?
П.П.През цялото време си мисля на кое място щеше да бъде Славия ако Благой и Тодор Колев си бяха намерили отбори в чужбина?

Нед Окт 05, 2008 7:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
saract написа:
П.П.През цялото време си мисля на кое място щеше да бъде Славия ако Благой и Тодор Колев си бяха намерили отбори в чужбина?

Еми на същото - то ако мислиш, че от тях зависи нещо в момента ...

САМО СЛАВИЯ!

Нед Окт 05, 2008 8:08 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 226 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Следваща