Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 11:19 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 20 точки, осмо място 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
8 място с играчи като Благой Теоргиев и Тодор Колев - меко казано неприемлиево.А и това с Кридовол за купата.Сезона е катастрофа.Една измъчена победа над буферите / отбелязали цифром и словом 13 гола за 15 мача/ не може да ни излъже.безклайно много загулени точки - със Миньор,Черно море,гостуванията в Благоевград и Пловдив.Ех ако те тези 4 мача бяхме взели още 6 - 7 точки къде щяхме да бъдем.

Вто Дек 02, 2008 3:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение ..............
Abe slabi4ki sme nema kvo da se lajeme sas smechna zachtita i sme mn nepostojani,na van igraeme kato nekvi zai4eta sas strah da ne zagubjat s mn golove.

Вто Дек 02, 2008 3:31 pm
Профил WWW
Напреднал

Мнение 
Предвид липсата на каквито и да е цели и поне за пред медиите едноличното управление демонстрирано от WC сме точно там където ни е мястото. Отборът ни се управлява от бивши или настоящи ченгета, държащи гръб на няколкото мутри - много малко общо с управление на спортен клуб.
По тъй наречената "спортно-техническа" част цари пълен хаос. Ако си спомням правилно, миналия сезон през зимната пауза, Кузмановски взе на проби брата на Ортега и каза ...че още не ставал за Славия! /ако не греша вече, че ги обърках ама този Дениран е брат му, май ?/ Няколко месеца по-късно той играе в първия отбор?
Много ми се иска да не съм прав но вече си мисля, че Данчо Петков, Рангелов и Ортега са на път да свършат с футбола, поради трайни контузии.
Оказа се, че никой от новите играчи не се наложи в първия отбор, освен Галин Иванов донякъде. За сръбски играчи, приятели на треньора ни, със съмнителни качества е жалко да се говори. Синът на фолкзвездата "потъна" при дубъла някъде, естествено.
Играчи като Господинов, Кавдански, Дяков, Коприваров /интересно как се взима играч, като лекарския щаб не е разбрал за тежката му контузия, при положение, че са 20 лекари - колеги в клубовете и най-малко информация можеше да имат/ не само не "израстнаха" този сезон но тръгнаха надолу- треньорът ни разбира се нехае.
Налагането на т.н. млади играчи, разбира се е плод единствено на запълване на дупки, било то поради наказания или контузии.
Тактиката на треньора ни е загадка за мен, то и без това ние като гости сме в перманентна отбрана, като домакини се атакува "ала 80 год." т.е. докато резултата стане 2 на 0 за нас /знам, че имаше и силни години тогава, ама общо взето така си е от време оно/.
За инвестиционната политика при нас- нито осветление имаме, нито трибуни и входове като хората, нито се направиха пейки на "изкуственото" ново игрище, нито някакво "общежитие" се изгради. Постреното трескаво и некачествено през 80 год. от циганетата в Строителни войски, се руши бавно но сигурно. Ясно е, че ние никакви критерии не покриваме за европейски мачове на стадиона ни, чудно е докога ли А група ще крета така.
Та така, 8 място този полусезон, някъде там и следващия и в крайното класиране.
Има отбори,които не заслужават публиката си /"Левски", цска/, а има и една публика /на нашата СЛАВИЯ/, която не заслужава отбора си.
Но каквото и да става, нас не могат да ни премахнат, Славия винаги ще им е трън в очите на комуноидите без минало.

Сря Дек 03, 2008 11:18 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
Единственото що годе добро попълнение от новите е Попара и разбира се израстването на Кирев.Останалите нови не са и за дубала.Защитата им трябва един шут в задника и кой от къде е! :lol:

Чет Дек 04, 2008 3:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение ..................
http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=2511873&cid=11212

Чет Дек 11, 2008 8:07 am
Профил WWW
Напреднал
Аватар

Мнение 
http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=2511873&cid=11212 Mnogo dobre kazano !!!

Чет Дек 11, 2008 4:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
sram :oops:

Нед Яну 04, 2009 8:53 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Доволен Съм Защото:Ебахме локоооооо В Гъзааааааааа (x4)

Вто Яну 06, 2009 12:36 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2