service_crew написа:
ЦСКА взeма и Рангелов
Българският национал Димитър Рангелов е поредното ново попълнение на ЦСКА. Той ще премине при червените под наем от немския Енерги (Котбус). Нападателят ще се присъедини към армейците на първата тренировка на 5 януари. Сегашният му тим почти сигурно ще изпадне във Втора бундеслига и Рангелов няма желание да остава там. Въпреки че се превърна в един от основните играчи, футболистът не е доволен от отношението към него и постоянно е забъркван в скандали.
- Тук не спират да се гаврят с мен. Писна ми вече! Лошото е, че и с Пелето се държат по този начин. Не знам защо толкова мразят българите - заяви Рангелов пред "Блиц".
OMG !!!
http://www.gol.bg/article.php?id=45842
Рангелов с нов мениджър
12 дек. 2008 13:17
Димитър Рангелов изрита мениджъра си Петер Юнгнич, съобщи вестник "Експрес". Българският нападател на Енерги сменя агента си за втори път в рамките на една година, след като по-рано се отказа и от услугите на Емил Данчев.
"Вече не виждам какъв е смисълът да ползвам съветите им - призна Митко пред в. "Експрес". - Няма нужда да ми казват, че трябва да вкарам 20 гола и тогава ще дойдат оферти от по-големи клубове. Това го знам и без тях."
Конкретната причина за отказа му от мениджъра Юнгнич са опитите да го сближи с капитана Тимо Рост и други свои клиенти от Енерги.
"Аз не искам да го правя, защото не виждам смисъл", каза Рангелов. За да повдигне колективния дух, българинът мина сеанс при новоназначения в клуба психолог. Същото сториха и останалите му съотборници.
Бившият играч на Славия уточни, че е бил глобен не с 5000, а с 10 000 евро за преждевременното напускане на коледния купон на клуба. На него Митко трябваше да получи наградата си за №3 в анкетата на феновете за най-добър играч през сезона, но си тръгна по-рано със Станислав Ангелов.
В момента Рангелов сам се грижи за бъдещето си.
"Ако има интерес към мен, от клуба ще ми кажат", добави Рангелов.
Той се изсмя на слуховете, които го пращат в ЦСКА под наем от зимата. Договорът на българина с Енерги изтича през 2010 г. и поне до края на сезона остава в тима.
"В момента мисля само за двубоя с Леверкузен в събота, който е последен преди паузата. Очаквам да съм титуляр и се надявам да им вкарам поне гол. Леверкузен играе отворен футбол и винаги е удоволствие да излезеш срещу тях", добави Митко.