Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 5:35 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 50  Следваща
 Зимна селекция 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Абе ужас ме обзема като чета за разни бразилци които ще водят -не вярвам да има някой по некадърен от Диоп ама може Джери Перейра да е срещнал някой друсан бездомник по плажовете и да го доведе на проби :P

Чет Дек 11, 2008 1:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе Златинов и Удоджи чорбата ще ги продава и биха били доста добри попълнения - ако разбира се имахме нормална трансферна политика и нормално ръководство . А Вълканов и Илийката са добре дошли , само Мирчев не съм го гледал , но едва ли е слаб играч ... А тия бразилци сигурно ще са поредния чресло.

Чет Дек 11, 2008 2:59 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
Нико отивал в Сливен, а ние чакаме отговор от Илия Илиев... ама Локо (Мездра) искали 200 000 лева и едва ли ще си го върнем

http://www.blitz.bg/sport/article/17966

Чет Дек 11, 2008 4:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
От щаба на "белите" се похвалиха, че на 99% сигурни нови попълнения са Янко Вълканов и Владислав Мирчев, за което БЛИЦ първи ви информира преди време.

екстра , още 1 процент и вече имаме 2ма нови :lol:
дано не махнат Нико

Чет Дек 11, 2008 5:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Наистина дано не махнат Нико, най-нахъсания ни играч.

Чет Дек 11, 2008 6:29 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Кузмановски що не иска да го пуска?

Чет Дек 11, 2008 8:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Нико е аут за съжаление...

Чет Дек 11, 2008 9:34 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тази вечер се засякох с Нико пред стадиона отиваше да рита на изкуствените и го питах за това което се говори в пресата той каза, че е вярно и че ще го дадат под наем дългосрочно :( Питах го и за причината той каза: "македонеца"...

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Чет Дек 11, 2008 9:44 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
ЦСКА взeма и Рангелов
Българският национал Димитър Рангелов е поредното ново попълнение на ЦСКА. Той ще премине при червените под наем от немския Енерги (Котбус). Нападателят ще се присъедини към армейците на първата тренировка на 5 януари. Сегашният му тим почти сигурно ще изпадне във Втора бундеслига и Рангелов няма желание да остава там. Въпреки че се превърна в един от основните играчи, футболистът не е доволен от отношението към него и постоянно е забъркван в скандали.
- Тук не спират да се гаврят с мен. Писна ми вече! Лошото е, че и с Пелето се държат по този начин. Не знам защо толкова мразят българите - заяви Рангелов пред "Блиц".

OMG !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пет Дек 12, 2008 1:27 am
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
service_crew написа:
ЦСКА взeма и Рангелов
Българският национал Димитър Рангелов е поредното ново попълнение на ЦСКА. Той ще премине при червените под наем от немския Енерги (Котбус). Нападателят ще се присъедини към армейците на първата тренировка на 5 януари. Сегашният му тим почти сигурно ще изпадне във Втора бундеслига и Рангелов няма желание да остава там. Въпреки че се превърна в един от основните играчи, футболистът не е доволен от отношението към него и постоянно е забъркван в скандали.
- Тук не спират да се гаврят с мен. Писна ми вече! Лошото е, че и с Пелето се държат по този начин. Не знам защо толкова мразят българите - заяви Рангелов пред "Блиц".

OMG !!!

http://www.gol.bg/article.php?id=45842
Рангелов с нов мениджър
12 дек. 2008 13:17
Димитър Рангелов изрита мениджъра си Петер Юнгнич, съобщи вестник "Експрес". Българският нападател на Енерги сменя агента си за втори път в рамките на една година, след като по-рано се отказа и от услугите на Емил Данчев.

"Вече не виждам какъв е смисълът да ползвам съветите им - призна Митко пред в. "Експрес". - Няма нужда да ми казват, че трябва да вкарам 20 гола и тогава ще дойдат оферти от по-големи клубове. Това го знам и без тях."

Конкретната причина за отказа му от мениджъра Юнгнич са опитите да го сближи с капитана Тимо Рост и други свои клиенти от Енерги.

"Аз не искам да го правя, защото не виждам смисъл", каза Рангелов. За да повдигне колективния дух, българинът мина сеанс при новоназначения в клуба психолог. Същото сториха и останалите му съотборници.

Бившият играч на Славия уточни, че е бил глобен не с 5000, а с 10 000 евро за преждевременното напускане на коледния купон на клуба. На него Митко трябваше да получи наградата си за №3 в анкетата на феновете за най-добър играч през сезона, но си тръгна по-рано със Станислав Ангелов.

В момента Рангелов сам се грижи за бъдещето си.

"Ако има интерес към мен, от клуба ще ми кажат", добави Рангелов.

Той се изсмя на слуховете, които го пращат в ЦСКА под наем от зимата. Договорът на българина с Енерги изтича през 2010 г. и поне до края на сезона остава в тима.

"В момента мисля само за двубоя с Леверкузен в събота, който е последен преди паузата. Очаквам да съм титуляр и се надявам да им вкарам поне гол. Леверкузен играе отворен футбол и винаги е удоволствие да излезеш срещу тях", добави Митко.

Пет Дек 12, 2008 1:21 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 50  Следваща