Автор |
Съобщение |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 ?!?!?!?!
ДОБРЕ ПРОДАВАМЕ,АМА КОЙ ЩЕ ВКАРВА БЕ!?!?!?!
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Пон Фев 02, 2009 4:16 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
oртегата и ако вземем шмонзо
плюс тфа на нас голмайстор си ни е славчо май,така че е добре 
Пон Фев 02, 2009 4:57 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Пон Фев 02, 2009 6:44 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Добре го взимаме този Гонзо но има един проблем - роден е 1980 г.Защо ни е играч на 29 години отбелязъл преди време 4 -5 гола за Светкавица /Търговище/ и не испял да се наложи в Черно море и "Спартак" Варна.Първенството на Севернокипърската турска република в най-добрия случай по качество отговаря на нашата Б група.Е за какво ни е Гонзо2 ?Тепърва ще прави кариера /кога на 30 години/ или има някакъв потенциал.В същото време един Мартин Стефанов / юноша на Славия цели седем години по млад от него/ стана голмайстор на едната от Б групите и какво - нищо отново не получава шанс.
|
Пон Фев 02, 2009 6:52 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Тоя пич играе прилично за А група в събота го гледах и мнението ми за него е положително.Много добре играе и тоя Меси на десния фланг алтернатива на Галин Иванов.За негрите ще се въздържа от коментар засега.
|
Пон Фев 02, 2009 7:11 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
saract...аз сигурно повече искам от теб отпред да са ни Марто Стефанов и Воденичаров ,но вие гледате само мачовете ,а на тренировките те с нищо не показаха ,че са готови за мъжете. Гарантирам ти,че и Стевица би предпочел преспективните момчета,а сега други ли да търси млади като при всяка грешна стъпка и се почва със скандиранията по негов адрес.. и аз да съм и аз ще взема освен Асен ,Фози и Вълев и още 3-ма на по 30години за да се измъкна от лошата позиция!

BOYS SOFIA ULTRAS
Последна промяна ``Fanatic`1913`` на Вто Фев 03, 2009 12:05 am, променена общо 2 пъти
|
Пон Фев 02, 2009 7:34 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
С даването на Тошко под наем, на преден план излиза задачата да се привлече класен централен нападател за негов заместник . Вълев се преставя супер в контролите досега , но дали ще е така и в официалните мачове не се знае  Аз съм много доволен и от връщането на Фози и Бебето , дано час по-скоро влязат във форма и двамата . Относно останалите нови , смятам че Морац и Бето ще паснат , докато другите засега са пълна енигма  Абсолютно подкрепям освобождаването на Анев , Павлов, Златковски и даването под наем на лекетата Нико и Орлинов 
|
Пон Фев 02, 2009 7:56 pm |
|
 |
Vasko93
Пристрастен
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:04 pm Мнения: 293 Местоположение: София / Павлово
|
Незнам какво иска Стевица , но според мен ако ние кажем , че нямаме нападатели ....  Като имаме предвид , че Воденичаров и Стефанов можем да си ги върнем по всяко време ... а и Малинди като се замисля ... спокойно можем да си ги вземем и няма да имаме проблем в нападение според мен.  + Ортега (дано да е без контузии тая година) 
_________________ СаааааМо Ти
В МоЕ съРцЕ сИ
Теб обичам аз
и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!
|
Пон Фев 02, 2009 8:33 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
``Fanatic`1913`` написа: saract...аз сигорно повече искам от теб отпред да са ни Марто Стефанов и Воденичаров ,но вие гледате само мачовете ,а на тренировките те с нищо не показаха ,че са готови за мъжете. Гарантирам ти,че и Стевица би предпочел преспективните момчета,а сега други ли да търси млади като при всяка грешна стъпка и се почва със скандиранията по негов адрес.. и аз да съм и аз ще взема освен Асен ,Фози и Вълев и още 3-ма на по 30години за да се измакна от лошата позиция!
сигУрно
измЪкна
П.П. Нищо лично, ама....срам...
Пон Фев 02, 2009 10:32 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
mishkar написа: ``Fanatic`1913`` написа: saract...аз сигорно повече искам от теб отпред да са ни Марто Стефанов и Воденичаров ,но вие гледате само мачовете ,а на тренировките те с нищо не показаха ,че са готови за мъжете. Гарантирам ти,че и Стевица би предпочел преспективните момчета,а сега други ли да търси млади като при всяка грешна стъпка и се почва със скандиранията по негов адрес.. и аз да съм и аз ще взема освен Асен ,Фози и Вълев и още 3-ма на по 30години за да се измакна от лошата позиция! сигУрно измЪкна П.П. Нищо лично, ама....срам...
Грам не ме интересува дали те е срам или не..така си пиша понякога нарочно ,понякога не!
Ае поСдраФ 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Фев 03, 2009 12:07 am |
|
 |
|