Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 11:03 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 50  Следваща
 Зимна селекция 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение ?!?!?!?!
ДОБРЕ ПРОДАВАМЕ,АМА КОЙ ЩЕ ВКАРВА БЕ!?!?!?!

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Пон Фев 02, 2009 4:16 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
oртегата и ако вземем шмонзо :P
плюс тфа на нас голмайстор си ни е славчо май,така че е добре 8)

Пон Фев 02, 2009 4:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://www.donbalon.eu/news38138.html

Пон Фев 02, 2009 6:44 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Добре го взимаме този Гонзо но има един проблем - роден е 1980 г.Защо ни е играч на 29 години отбелязъл преди време 4 -5 гола за Светкавица /Търговище/ и не испял да се наложи в Черно море и "Спартак" Варна.Първенството на Севернокипърската турска република в най-добрия случай по качество отговаря на нашата Б група.Е за какво ни е Гонзо2 ?Тепърва ще прави кариера /кога на 30 години/ или има някакъв потенциал.В същото време един Мартин Стефанов / юноша на Славия цели седем години по млад от него/ стана голмайстор на едната от Б групите и какво - нищо отново не получава шанс.

Пон Фев 02, 2009 6:52 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Тоя пич играе прилично за А група в събота го гледах и мнението ми за него е положително.Много добре играе и тоя Меси на десния фланг алтернатива на Галин Иванов.За негрите ще се въздържа от коментар засега.

Пон Фев 02, 2009 7:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
saract...аз сигурно повече искам от теб отпред да са ни Марто Стефанов и Воденичаров ,но вие гледате само мачовете ,а на тренировките те с нищо не показаха ,че са готови за мъжете. Гарантирам ти,че и Стевица би предпочел преспективните момчета,а сега други ли да търси млади като при всяка грешна стъпка и се почва със скандиранията по негов адрес.. и аз да съм и аз ще взема освен Асен ,Фози и Вълев и още 3-ма на по 30години за да се измъкна от лошата позиция!

BOYS SOFIA ULTRAS

Последна промяна ``Fanatic`1913`` на Вто Фев 03, 2009 12:05 am, променена общо 2 пъти

Пон Фев 02, 2009 7:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
С даването на Тошко под наем, на преден план излиза задачата да се привлече класен централен нападател за негов заместник . Вълев се преставя супер в контролите досега , но дали ще е така и в официалните мачове не се знае :) Аз съм много доволен и от връщането на Фози и Бебето , дано час по-скоро влязат във форма и двамата . Относно останалите нови , смятам че Морац и Бето ще паснат , докато другите засега са пълна енигма :roll: Абсолютно подкрепям освобождаването на Анев , Павлов, Златковски и даването под наем на лекетата Нико и Орлинов :wink:

Пон Фев 02, 2009 7:56 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Незнам какво иска Стевица , но според мен ако ние кажем , че нямаме нападатели .... :roll: Като имаме предвид , че Воденичаров и Стефанов можем да си ги върнем по всяко време ... а и Малинди като се замисля ... спокойно можем да си ги вземем и няма да имаме проблем в нападение според мен. :? + Ортега (дано да е без контузии тая година) :roll:

и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!

Пон Фев 02, 2009 8:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
``Fanatic`1913`` написа:
saract...аз сигорно повече искам от теб отпред да са ни Марто Стефанов и Воденичаров ,но вие гледате само мачовете ,а на тренировките те с нищо не показаха ,че са готови за мъжете. Гарантирам ти,че и Стевица би предпочел преспективните момчета,а сега други ли да търси млади като при всяка грешна стъпка и се почва със скандиранията по негов адрес.. и аз да съм и аз ще взема освен Асен ,Фози и Вълев и още 3-ма на по 30години за да се измакна от лошата позиция!

сигУрно
измЪкна

П.П. Нищо лично, ама....срам...

Пон Фев 02, 2009 10:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
mishkar написа:
``Fanatic`1913`` написа:
saract...аз сигорно повече искам от теб отпред да са ни Марто Стефанов и Воденичаров ,но вие гледате само мачовете ,а на тренировките те с нищо не показаха ,че са готови за мъжете. Гарантирам ти,че и Стевица би предпочел преспективните момчета,а сега други ли да търси млади като при всяка грешна стъпка и се почва със скандиранията по негов адрес.. и аз да съм и аз ще взема освен Асен ,Фози и Вълев и още 3-ма на по 30години за да се измакна от лошата позиция!

сигУрно
измЪкна

П.П. Нищо лично, ама....срам...

Грам не ме интересува дали те е срам или не..така си пиша понякога нарочно ,понякога не!

Ае поСдраФ :!: :evil:

BOYS SOFIA ULTRAS

Вто Фев 03, 2009 12:07 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 50  Следваща