Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 3:34 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 "Миньор" (Пк) - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
след дяката,май и ортега се контузи , дано не са сериозни
някой ако знае нещо повече за състоянието им да пише

Вто Апр 21, 2009 11:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
какво състояние кви 5 леа ортега както и миналия сезон така и тоя направи 3 мача и до там ако ще и цел живот да е контузен се ми е тая вече :evil: мангал

Вто Апр 21, 2009 11:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение .....
I Djakata i pljakaa i ochte mn drugi trjabva da se mahat palnitashaklii i naemnici

Вто Апр 21, 2009 11:45 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ако говориме за смяна на треньора Стефан Грозданов като че ли е най-добрия вариянт, но дали...

Сря Апр 22, 2009 9:50 am
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
Ако говориме за смяна на треньора Стефан Грозданов като че ли е най-добрия вариянт, но дали...

Ти сериозно ли? :lol:

Сря Апр 22, 2009 10:35 am
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
Гласяха го още на паузата Грозданов но нестана . . и аз съм ЗА негово пристигане.Беше при китайците и ги направи отбор. . така че невиждам нищо смешно при полужение че в момента тоя палячо и една смяна неможе да направи

Сря Апр 22, 2009 1:01 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Реал Мадрид и те ако играят за Славия пак ще падаме от борещите се за оцеляване ако В.С е шеф(пионка на Маджо) :lol: :lol: :lol:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Сря Апр 22, 2009 1:06 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Vili Vucov
Vucan da idva poneche gi motivira i she ima stroga disciplina ai njama da se podigravat tolkova lesno s nas saobrazjavaiki se s klana Vucovi

Сря Апр 22, 2009 1:33 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Вашия почитан Грозданов каза индиректно за нас,че не иска да води отбор без амбиции! Стига сте се филмирали...

BOYS SOFIA ULTRAS

Сря Апр 22, 2009 3:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
staev10 написа:
всички измишлиотини за уредености не ми се четат вече,
според мен футболистите или боикотират трениора или тои неможе да ги мотивира...защото,срамота е да паднеш 4 мача подред от сулио и пулио, за тези които се заблуждавате че даваме мачове искам да ви кажа че наи-малко по логиката трябваше да бием днес за да спасим "Спартак",а ние отново падаме..
според мен достатъчно картбланш му се даде на стевица..изредиха се 50-60 футболиста неможа да върже един боеспособен състав..не е лош специалист но понякога човек се изчерпва на дадено място и трябва промяна...аз лично виждам че у е болно за развитието на нащата, но това е реалноста..имаме футболисти а падаме от всеки и кадето си искаме..тази пролет гледах 2та наи-скучни мача от доста време насам в софия и тази безидеиност и брак са просто убииствени за зрителите...а ние пристрастените фенове винаги ще сме на стадиона!!!
ПРЕДПОЧИТАМ ДА СИ ИЗРАЗЯВАМ МНЕНИЕТО НА СТАДИОНА И МИ Е СУПЕР ГАДНО, ЧЕ НЯМА ХОРА! МНОГО БЕЗХАРАКТЕРНО МИ СЕ ВИЖДА ДА НЕ ХОДИШ НА МАЧОВЕТЕ, ЗАЩОТО ОТБОРЪТ НЕ ВЪРВИ...

мога да се съглася с твоето мнение, но .... това, че стевица не става се знаеше от самото начало, на президента точно това му трябва-миок като стевица да си взима парите и да си трае. не за първи път казвам, че физическата подготовка е под всякаква критика, то никъде по света няма борец кондиционен треньор. Това какво ви говори? просто и Славия е както нашата държава, подържа се жива за да се окраде каквото може, уж се правели детски школи, ами ДА за да се продават играчи. В това няма лошо, но когато се прави но този начин е пагубно за публиката. Аз бих се съгласил с Венци Ст. донякъде .... "онези" времена с пари у тОрба минаха, сега няма пераля и трябва да се издържа това , което имаш и той го прави. Прави го но за сметка на публиката, морала и историята, не на само на Славия, а на Българския спорт, защото Славия е историята на Българския спорт, заедно с още няколко за нас българите канонизирани отбора. Нека да не плюем и по "Левски" и по изкуственото създание ЦСКА, както и по Локо, защото те също са част от тази история. И те се подържат сега благодарение точно на тези пари за които говоря ... Просто всички в България просто вегитират.
Съгласен съм всеки полусезон да сме с нови играчи, но когато те идват трябва да играят с хъс и тогава стадиона ще е отново пълен, защото ще знаем, че тези футболисти си скъсват задниците на терена, а не по чалга клубовете.
Тук става въпрос не за играчи, никой свестен играч от която и да е държава не би дошъл в тази мизерия да живее в боклуци, да му дъни чалга, да го псуват навсякъде, да яде говна и то скъпи.... това трябва да ни е ясно. Но поне нека в Славия да има манталитет на борбен отбор.
Всички говорим за Евро турнирите....ами хора нямаме още отбор за там, нито ние нито който и да е от другите отбори от БГ.
Аз не искам друго искам просто - свестен и знаещ треньор, знаещ и можещ кондиционен треньор, истински мениджър на отбора който да развива името Славия, школа в която няма да се дават пари на треньора за да играя "моя", тогава тези оскубани футболисти ще знаят че идват в Славия играят, един сезон...ако играе втори значи не си е напънал достатъчно гъзЪ за да го продадат ... така ще имаме отбор.
Трябва да имаме хубав стадион на който с кеф да идеш и на полувремето да се изпикаеш, ами ако дойде жена къде ще се "изчурка" бе?
Публика си имаме и ми е гот с нея, ние не сме комплексари, като другите, ако това стане до 2 години на мач ще има х 5-7 хил. и то на тъпите мачове .....
искам и президента да престане да говори за мъже, достоинство и топки .... защото той ги поругава
Ето не искам много, искам същото, както е и сега, но направено по правилния начин. Май само че съм сбъркал и отбора и държавата :cry:

Сря Апр 22, 2009 5:02 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща