staev10 написа:
всички измишлиотини за уредености не ми се четат вече,
според мен футболистите или боикотират трениора или тои неможе да ги мотивира...защото,срамота е да паднеш 4 мача подред от сулио и пулио, за тези които се заблуждавате че даваме мачове искам да ви кажа че наи-малко по логиката трябваше да бием днес за да спасим "Спартак",а ние отново падаме..
според мен достатъчно картбланш му се даде на стевица..изредиха се 50-60 футболиста неможа да върже един боеспособен състав..не е лош специалист но понякога човек се изчерпва на дадено място и трябва промяна...аз лично виждам че у е болно за развитието на нащата, но това е реалноста..имаме футболисти а падаме от всеки и кадето си искаме..тази пролет гледах 2та наи-скучни мача от доста време насам в софия и тази безидеиност и брак са просто убииствени за зрителите...а ние пристрастените фенове винаги ще сме на стадиона!!!
ПРЕДПОЧИТАМ ДА СИ ИЗРАЗЯВАМ МНЕНИЕТО НА СТАДИОНА И МИ Е СУПЕР ГАДНО, ЧЕ НЯМА ХОРА! МНОГО БЕЗХАРАКТЕРНО МИ СЕ ВИЖДА ДА НЕ ХОДИШ НА МАЧОВЕТЕ, ЗАЩОТО ОТБОРЪТ НЕ ВЪРВИ...
мога да се съглася с твоето мнение, но .... това, че стевица не става се знаеше от самото начало, на президента точно това му трябва-миок като стевица да си взима парите и да си трае. не за първи път казвам, че физическата подготовка е под всякаква критика, то никъде по света няма борец кондиционен треньор. Това какво ви говори? просто и Славия е както нашата държава, подържа се жива за да се окраде каквото може, уж се правели детски школи, ами ДА за да се продават играчи. В това няма лошо, но когато се прави но този начин е пагубно за публиката. Аз бих се съгласил с Венци Ст. донякъде .... "онези" времена с пари у тОрба минаха, сега няма пераля и трябва да се издържа това , което имаш и той го прави. Прави го но за сметка на публиката, морала и историята, не на само на Славия, а на Българския спорт, защото Славия е историята на Българския спорт, заедно с още няколко за нас българите канонизирани отбора. Нека да не плюем и по "Левски" и по изкуственото създание ЦСКА, както и по Локо, защото те също са част от тази история. И те се подържат сега благодарение точно на тези пари за които говоря ... Просто всички в България просто вегитират.
Съгласен съм всеки полусезон да сме с нови играчи, но когато те идват трябва да играят с хъс и тогава стадиона ще е отново пълен, защото ще знаем, че тези футболисти си скъсват задниците на терена, а не по чалга клубовете.
Тук става въпрос не за играчи, никой свестен играч от която и да е държава не би дошъл в тази мизерия да живее в боклуци, да му дъни чалга, да го псуват навсякъде, да яде говна и то скъпи.... това трябва да ни е ясно. Но поне нека в Славия да има манталитет на борбен отбор.
Всички говорим за Евро турнирите....ами хора нямаме още отбор за там, нито ние нито който и да е от другите отбори от БГ.
Аз не искам друго искам просто - свестен и знаещ треньор, знаещ и можещ кондиционен треньор, истински мениджър на отбора който да развива името Славия, школа в която няма да се дават пари на треньора за да играя "моя", тогава тези оскубани футболисти ще знаят че идват в Славия играят, един сезон...ако играе втори значи не си е напънал достатъчно гъзЪ за да го продадат ... така ще имаме отбор.
Трябва да имаме хубав стадион на който с кеф да идеш и на полувремето да се изпикаеш, ами ако дойде жена къде ще се "изчурка" бе?
Публика си имаме и ми е гот с нея, ние не сме комплексари, като другите, ако това стане до 2 години на мач ще има х 5-7 хил. и то на тъпите мачове .....
искам и президента да престане да говори за мъже, достоинство и топки .... защото той ги поругава
Ето не искам много, искам същото, както е и сега, но направено по правилния начин. Май само че съм сбъркал и отбора и държавата