трансфери,селекция,кражби и продажби 2
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Славия взе нов вратар
Нов вратар започна подготовка със Славия днес. Това е младият Стефано Кунчев, който е привлечен от пловдивския аматьорски Векта. Стражът има и един офиицален мач в А група с фланелката на Локомотив Пловдив.
Привличането на нов вратар при „белите” засилва слуховете за предстоящата продажба на титулярния страж Райс Мболи. Както е известно към него има интерес от страна на руския Терек, с който „белите” ще играят контрола в Анталия, където ще протече част от зимната им подготовка.
|
Пон Яну 11, 2010 2:55 pm |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
Току-що изгледах цялата пресконференция на Вили преди първата тренировка на отбора.Както винаги е изчерпателен,емоционален и страстен в коментарите си.Искрено се надявам поне част от това,което има като идей за Славия да успее да ги постигне,наистина си личи,че има желание и хъс за работа и за нещо повече от непрекъснато живуркане в А група.Личи си,че е гладен за успехи, а на нас ни трябва имено такъв човек.Не ми хареса това,че каза,че Яшар няма да бъде пипан.Лично мое мнение е,че това момче няма необходимите качества д е в Славия,а е там само защото явно е любимец на Вили.Като цяло селекцията за 2 полусезон ми изглежда прилична,само че с опцията,че не продадем някой от основните играчи.Пожелавам успех на отбора и на привържениците му.Надявам се май месец да имам щастието да видя как любимия ми отбор отново печели трофей,че тая 96г. вече ми е много далечна 
|
Пон Яну 11, 2010 8:15 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
На Кавдански му изтича договора и никой не му е предлож ил подновяване.
|
Пон Яну 11, 2010 9:02 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: Славия взе нов вратар Нов вратар започна подготовка със Славия днес. Това е младият Стефано Кунчев, който е привлечен от пловдивския аматьорски Векта. Стражът има и един офиицален мач в А група с фланелката на Локомотив Пловдив.
Привличането на нов вратар при „белите” засилва слуховете за предстоящата продажба на титулярния страж Райс Мболи. Както е известно към него има интерес от страна на руския Терек, с който „белите” ще играят контрола в Анталия, където ще протече част от зимната им подготовка.
хахаха това е направо смешно
да дадем райс и да взимаме някакъв от аматьорски отбор стефано кунчев хахахах лелеее
Пон Яну 11, 2010 9:12 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
В Спортал я има пресконференцията на Вили , заслужава си да се изслуша  Отсявам най-важните неща според мен неща, казани от Вуцов :
1. Имал обещанието на Венци , че най-добрите ни играчи НЯМА ДА БЪДАТ ПРОДАДЕНИ ! Дано е така , но първо искам да видя и тогава ще повярвам
2. Търсим 1-2 опитни защитника, по всяка вероятност от чужбина с европейски паспорти , "Левски" ни е отрязал за Виктор Генев
3. Ще се махнат към 5-6 ненужни играчи , а не както се тиражира 10 (да го видим и това ) , Яшар остава  , един от ненужните в момента със сигурност няма да бъде продаван , а преотстъпен , тъй като според Вили има качества , но си е вирнал носа ( според мен това е Меси)
4. Цели като Купа и зона Европа не бяха поставени твърдо , Вили каза , че иска да изиграем 18 мача през пролетния полусезон - дай Боже 
|
Пон Яну 11, 2010 9:21 pm |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 10:53 pm Мнения: 244 Местоположение: Sofia
|
дано в приказките на Венци и Вуцан има нещо вярно 
|
Пон Яну 11, 2010 10:29 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
ACAB написа: saract написа: Славия взе нов вратар Нов вратар започна подготовка със Славия днес. Това е младият Стефано Кунчев, който е привлечен от пловдивския аматьорски Векта. Стражът има и един офиицален мач в А група с фланелката на Локомотив Пловдив.
Привличането на нов вратар при „белите” засилва слуховете за предстоящата продажба на титулярния страж Райс Мболи. Както е известно към него има интерес от страна на руския Терек, с който „белите” ще играят контрола в Анталия, където ще протече част от зимната им подготовка. хахаха това е направо смешно да дадем райс и да взимаме някакъв от аматьорски отбор стефано кунчев хахахах лелеее
Това момче съм играл срещу него преди години и сам му гледал и мачове.От малък си го пишеха супер талант ама нещо не му се получи развитието както трябва. Пък и не е взет за заместник на Райс ,а ще играе за старшата и дубала. По-скоро 3-ти вратар след продажба на Господинов-мишока.
Дано го развием Стефано, щото има хляб в него.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Яну 12, 2010 12:08 am |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
да и аз го прочетох това за дубала и старшата
дано се развие,щом казваш че има хляб в него 
Вто Яну 12, 2010 9:49 am |
|