Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 3:48 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 360 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 36  Следваща
 Зимна подготовка и контроли.. 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
От тролей, та на рейс!

Сря Яну 27, 2010 6:22 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не мога да разбера защо специално този нападателя Рейс тренира с нас , при условие , че можем да вземем евентуално само другият бразилец Оливейра ... Иначе генерални изводи от мача с Криводол не бива да се правят , все пак доста хора не са влезли в игра (Богданов, Дюлгеров , Пепи Димитров, Попара , Тодор , Ортега ) . Имаме нелоши изпълнители , просто трябва да се прекратят продажбите и да намерим нов защитник :!:

Сря Яну 27, 2010 6:34 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Вуцов: Мислех, че играчите ми правят напук, пак почваме от нулата

Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов не бе доволен след контролата на неговият тим срещу "Ботев" Криводол. Двубоят бе първа проверка за „белите” и завърши при резултат 0:0. Мачът се игра на изкуствения терен на базата на столичани в „Овча купел”. След двубоя Вуцов заяви, че отдава този резултат на многото умора, която се е събрала в играчите му след първия етап на подготовката, която премина под диктовката на физически натоварвания.

„Много съм разочарован от това, което показа отборът. Не изпълниха нищо от дадените указания и си играха свой футбол. Ще трябва да почваме от нулата. По едно време имах чувството, че футболистите ми правят напук. Те играеха всичко друго, но не и това, което исках. Радващото е, че има много време за да изгладиме нещата”, коментира Вуцов.

„Имам 5-6 футболисти, които имат здравословни проблеми, но не мисля, че е нещо сериозно. Единствените проблемни на този етап са Тодор Колев и Павле Попара. Двамата са изостанали с подготовката и се притеснявам, че могат да закъсат.

Няма да търсим повече нови футболисти. Надявам се Илия Илиев да е наш състезател, но не съм запознат как точно стоят юридически нещата”, допълни специалистът.

Старши треньорът на Славия заяви по повод на Дениран Ортега и неговото закъснение за подготовката на отбора, че тепърва ще се изясняват нещата около него. „Ортега първо трябва да си избистри главата и да вземе решение дали иска да играе за Славия и да се развива или не. Той казва, че е тренирал, но аз не вярвам. Вчера направи една тренировка и сега цялото тяло го боли и за това не игра днес. За мен той е много добър футболист и мисля, че може да ни свърши работа. Ако остане Ортега трябва да се влага на 100%, а не както беше в "Левски"”, завърши Вуцов.

Сря Яну 27, 2010 8:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://sportal.bg/sportal_tv.php?catego ... o_id=20204

http://sportal.bg/sportal_tv.php?catego ... o_id=20203

BOYS SOFIA ULTRAS

Сря Яну 27, 2010 8:46 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
В новините казаха ,че мача е бил изцяло под контрола на Славия , но нямало кой да отбележи :?

Сря Яну 27, 2010 9:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
е тогава аз ще вкарам! :twisted:

Сря Яну 27, 2010 9:24 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
:lol: :lol: :lol:

Сря Яну 27, 2010 9:27 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Требваше да дойда аз с гипса да вкарам една 3ка и после на "Марек" 5 ,че у бет365 за 5 е хубав коефициента :lol:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Сря Яну 27, 2010 9:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
бе първа конртола е , досега ужким само за физика са тренирали. Ще може да се говори нещо по-конкретно на представянето на отбора срещу черноморец.

Сря Яну 27, 2010 10:16 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
venci_1913 написа:
Требваше да дойда аз с гипса да вкарам една 3ка и после на "Марек" 5 ,че у бет365 за 5 е хубав коефициента :lol:

я на кафево бе гипс :lol:

Сря Яну 27, 2010 10:32 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 360 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 36  Следваща