Автор |
Съобщение |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
FeverNew написа: Друго си е с комплексите по форума, евала мъжага! Страаашен си! Толко хъс да имаше и по мачове, ама едва ли...
Споко има си достатъчно хъс по мачовете не като повечето тук 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Пон Фев 08, 2010 8:59 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Някои се държат все едно на тях е направил дете и ги е изоставил. 
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Пон Фев 08, 2010 9:09 pm |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
ест.. нали АЗ и др сме ДЕЦАТА.. децата дет май единствени се стараят 11-те долу да усещат че има някой на стадиона.. лошото е че не ние а др хора приличат на изоставени деца от виден човек с ляв уклон 
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Пон Фев 08, 2010 9:16 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
HaSSgesang написа: ест.. нали АЗ и др сме ДЕЦАТА.. децата дет май единствени се стараят 11-те долу да усещат че има някой на стадиона.. лошото е че не ние а др хора приличат на изоставени деца от виден човек с ляв уклон  

The Rise of the poisoned Youth
|
Вто Фев 09, 2010 1:05 am |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
По време на мач много неща се казват, като на човек му се вдигне адреналина. Каквото са си казали с Джуниър, си е между тях двамата.
Обаче не мога да разбера, за какво някой би влизал като откачен за всяка топка на контролен мач, при това срещу бившия си отбор? Не е на проби там, няма нужда да впечатлява. Не е и споменал да е обиден на Славия за нещо.
Явно Благо си има някакви проблеми и е изнервен, обаче е тъпо да си го изкарва на терена в мач без значение. Това е което ме подразни, не личния му живот или какво бил викнал на Вуцан.
|
Вто Фев 09, 2010 3:26 am |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1489 Местоположение: sofiq
|
ЕЙ!!! Гледайте репортажа и говорете за влизания тогава,едва ли не е играл с брадва в ръката.
_________________ N 1
|
Вто Фев 09, 2010 9:48 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
yamata написа: ЕЙ!!! Гледайте репортажа и говорете за влизания тогава,едва ли не е играл с брадва в ръката.
Искаш да кажеш че трябва да гледаме мача, защото репортажът едва ли показва всичко. Да контузиш някого, може и да е случайност, но да контузиш двама няма как да бъде.
|
Вто Фев 09, 2010 9:54 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Дяков е контузен от изстреляната от Благо топка. Как можа умишлено да стреля към вратата тоя Благо.... 
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Вто Фев 09, 2010 10:19 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Tony Adams написа: Дяков е контузен от изстреляната от Благо топка. Как можа умишлено да стреля към вратата тоя Благо.... 
Мерси за уточнението - в такъв случай греша. Нямам нищо против Благо, напротив, но не съм негов фен, а на Славия. Винаги е кофти като има контузени в контроли. Щом си гледал мaча, и за контузията на Емил Птеров ли не е виновен Благо?
|
Вто Фев 09, 2010 10:24 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1489 Местоположение: sofiq
|
TVV написа: Tony Adams написа: Дяков е контузен от изстреляната от Благо топка. Как можа умишлено да стреля към вратата тоя Благо....  Мерси за уточнението - в такъв случай греша. Нямам нищо против Благо, напротив, но не съм негов фен, а на Славия. Винаги е кофти като има контузени в контроли. Щом си гледал мaча, и за контузията на Емил Птеров ли не е виновен Благо?
Емо се изтъркаля върху Благой , дори не беше опасен сблъсък и стъпи на криво.Не коментирайте неща който смотаната журналя пише за да им се четата вестниците.
_________________ N 1
|
Вто Фев 09, 2010 11:04 pm |
|
 |
|