Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 22, 2025 10:27 pm

Отговори на тема  [ 145 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Следваща
 Джуниър в атака! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
FeverNew написа:
Друго си е с комплексите по форума, евала мъжага! Страаашен си! Толко хъс да имаше и по мачове, ама едва ли...

Споко има си достатъчно хъс по мачовете не като повечето тук ;)

Пон Фев 08, 2010 8:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Някои се държат все едно на тях е направил дете и ги е изоставил. :lol:

Пон Фев 08, 2010 9:09 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
ест.. нали АЗ и др сме ДЕЦАТА.. децата дет май единствени се стараят 11-те долу да усещат че има някой на стадиона.. лошото е че не ние а др хора приличат на изоставени деца от виден човек с ляв уклон :lol:

Пон Фев 08, 2010 9:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
HaSSgesang написа:
ест.. нали АЗ и др сме ДЕЦАТА.. децата дет май единствени се стараят 11-те долу да усещат че има някой на стадиона.. лошото е че не ние а др хора приличат на изоставени деца от виден човек с ляв уклон :lol:
:mrgreen: :mrgreen:

The Rise of the poisoned Youth

Вто Фев 09, 2010 1:05 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
По време на мач много неща се казват, като на човек му се вдигне адреналина. Каквото са си казали с Джуниър, си е между тях двамата.

Обаче не мога да разбера, за какво някой би влизал като откачен за всяка топка на контролен мач, при това срещу бившия си отбор? Не е на проби там, няма нужда да впечатлява. Не е и споменал да е обиден на Славия за нещо.

Явно Благо си има някакви проблеми и е изнервен, обаче е тъпо да си го изкарва на терена в мач без значение. Това е което ме подразни, не личния му живот или какво бил викнал на Вуцан.

Вто Фев 09, 2010 3:26 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ЕЙ!!! Гледайте репортажа и говорете за влизания тогава,едва ли не е играл с брадва в ръката.

Вто Фев 09, 2010 9:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
yamata написа:
ЕЙ!!! Гледайте репортажа и говорете за влизания тогава,едва ли не е играл с брадва в ръката.

Искаш да кажеш че трябва да гледаме мача, защото репортажът едва ли показва всичко. Да контузиш някого, може и да е случайност, но да контузиш двама няма как да бъде.

Вто Фев 09, 2010 9:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Дяков е контузен от изстреляната от Благо топка. Как можа умишлено да стреля към вратата тоя Благо.... :lol:

Вто Фев 09, 2010 10:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Tony Adams написа:
Дяков е контузен от изстреляната от Благо топка. Как можа умишлено да стреля към вратата тоя Благо.... :lol:

Мерси за уточнението - в такъв случай греша. Нямам нищо против Благо, напротив, но не съм негов фен, а на Славия. Винаги е кофти като има контузени в контроли. Щом си гледал мaча, и за контузията на Емил Птеров ли не е виновен Благо?

Вто Фев 09, 2010 10:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
TVV написа:
Tony Adams написа:

Мерси за уточнението - в такъв случай греша. Нямам нищо против Благо, напротив, но не съм негов фен, а на Славия. Винаги е кофти като има контузени в контроли. Щом си гледал мaча, и за контузията на Емил Птеров ли не е виновен Благо?

Емо се изтъркаля върху Благой , дори не беше опасен сблъсък и стъпи на криво.Не коментирайте неща който смотаната журналя пише за да им се четата вестниците.

Вто Фев 09, 2010 11:04 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 145 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Следваща