Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 10:18 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 69  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 2 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тъча действително може да ни помогне в игрови план , те чорбарите го псуват много , но то за тях това е характерно - да си оплюват играчите и да си режат гредите :lol: Тодоров може да бъде и десен халф , и десен бек - а отдясно на защитата имаме само Дяката и евентуално Бобъра ; факт е обаче наистина , че Тъча често се репчи на треньорите си и е замесен в скандали - това е така ; и все пак си мисля , че ако прекрати договора си с чорбата и не си намери отбор в чужбина , няма да е зле да го вземем и после да го пласираме някъде лятото - така всички ще са доволни :D Ясно е , че дори и да го привлечем (което ме съмнява) , той ще остане малко време в отбора . Глупаво би било да позволим буферите или Морето примерно да го вземат :roll:

Последна промяна Viktor4o_Rs на Пет Фев 12, 2010 6:30 pm, променена общо 1 път

Пет Фев 12, 2010 6:17 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
КОНКРЕТНО .. за данчо тъча.. представям си какви пари ще иска да взима..просто съм по съгласен да се вземат няколко лъвчета даже ако чак толко сме го закъсали защото се видя найстина с доко като направихме 2:2 какви момчета има.Недоказани но ще се стараят..бих гледал неопитни юноши отколкото ДОКАЗАНИТЕ ОПИТНИ като тъча или подобни :)

Пет Фев 12, 2010 6:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Много ясно, че ако дойде в Славия няма да взима тея пари, които му се иска... Иначе за лъвчетата съм съгласен :)

Пет Фев 12, 2010 7:10 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Той bodzhov го написа - ако Тъча е умен , съгласява се на нормална заплата и си знае , че лятото ще бъде продаден в чужбина ; всеки иска да си налагаме юноши, ама това става постепенно , отборът ни и без това е един от най-младите в първенството , нужно е и опит да има :)

Пет Фев 12, 2010 7:20 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://gong.bg/view_article.php?article_id=118133
Според мен приключихме със селекцията.

Пет Фев 12, 2010 7:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз лично съм твърдо против да вземаме играчи с уговорка да ги продадем при първа изгодна оферта.Така отбор не се прави.Каква мотивация ще има Данчо Тодоров в Славия при едно такова условие е ясно.Той иска да дойде при нас защото все някъде трябва да играе.От тавиа попълнения нямаме нужда.По добре юношите от школата.

Пет Фев 12, 2010 7:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е то все едно Венци не ги продава при първа изгодна оферта и без това :roll: Защо пък да не го вземем със свободен трансфер , после ще сме само на печалба 8) А иначе жив и здрав да е руснакът , млад е , дано се окаже добро попадение ; превърнахме се в нещо като ООН - бразилци , французи , руснак и испанец ( никой друг си няма такива 8) ) , македонец , нигериец :D

Пет Фев 12, 2010 7:41 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Да хубаво. Само не разбирам защо на млад и преспективен играч се предлага само 2 годишен договор. Ако се окаже достатъчно добър после ще го прилапат със свободен трансфер, ако не иска да подпише нов договор. Не, че венци акулата не ги чатка тия работи, но все пак по-нормално ми се струва поне 3 години. Както и да е. Да е жив и здрав и дано да се окаже добро попълнение.

Пет Фев 12, 2010 7:57 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
Е то все едно Венци не ги продава при първа изгодна оферта и без това :roll: Защо пък да не го вземем със свободен трансфер , после ще сме само на печалба 8) А иначе жив и здрав да е руснакът , млад е , дано се окаже добро попадение ; превърнахме се в нещо като ООН - бразилци , французи , руснак и испанец ( никой друг си няма такива 8) ) , македонец , нигериец :D
Грешка , Венци ще е на печалба

The Rise of the poisoned Youth

Пет Фев 12, 2010 9:54 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е по-добре Венци , отколкото Гигов ,Събев или ТИМ

Пет Фев 12, 2010 10:07 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 69  Следваща