трансфери,селекция,кражби и продажби 2
Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Тъча действително може да ни помогне в игрови план , те чорбарите го псуват много , но то за тях това е характерно - да си оплюват играчите и да си режат гредите  Тодоров може да бъде и десен халф , и десен бек - а отдясно на защитата имаме само Дяката и евентуално Бобъра ; факт е обаче наистина , че Тъча често се репчи на треньорите си и е замесен в скандали - това е така ; и все пак си мисля , че ако прекрати договора си с чорбата и не си намери отбор в чужбина , няма да е зле да го вземем и после да го пласираме някъде лятото - така всички ще са доволни  Ясно е , че дори и да го привлечем (което ме съмнява) , той ще остане малко време в отбора . Глупаво би било да позволим буферите или Морето примерно да го вземат 
Последна промяна Viktor4o_Rs на Пет Фев 12, 2010 6:30 pm, променена общо 1 път
|
Пет Фев 12, 2010 6:17 pm |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
КОНКРЕТНО .. за данчо тъча.. представям си какви пари ще иска да взима..просто съм по съгласен да се вземат няколко лъвчета даже ако чак толко сме го закъсали защото се видя найстина с доко като направихме 2:2 какви момчета има.Недоказани но ще се стараят..бих гледал неопитни юноши отколкото ДОКАЗАНИТЕ ОПИТНИ като тъча или подобни 
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Пет Фев 12, 2010 6:18 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Много ясно, че ако дойде в Славия няма да взима тея пари, които му се иска... Иначе за лъвчетата съм съгласен 
Пет Фев 12, 2010 7:10 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Той bodzhov го написа - ако Тъча е умен , съгласява се на нормална заплата и си знае , че лятото ще бъде продаден в чужбина ; всеки иска да си налагаме юноши, ама това става постепенно , отборът ни и без това е един от най-младите в първенството , нужно е и опит да има 
|
Пет Фев 12, 2010 7:20 pm |
|
 |
valery
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 28, 2004 9:39 pm Мнения: 731 Местоположение: Sofia, Slavia
|
|
Пет Фев 12, 2010 7:30 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Аз лично съм твърдо против да вземаме играчи с уговорка да ги продадем при първа изгодна оферта.Така отбор не се прави.Каква мотивация ще има Данчо Тодоров в Славия при едно такова условие е ясно.Той иска да дойде при нас защото все някъде трябва да играе.От тавиа попълнения нямаме нужда.По добре юношите от школата.
|
Пет Фев 12, 2010 7:30 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Е то все едно Венци не ги продава при първа изгодна оферта и без това  Защо пък да не го вземем със свободен трансфер , после ще сме само на печалба  А иначе жив и здрав да е руснакът , млад е , дано се окаже добро попадение ; превърнахме се в нещо като ООН - бразилци , французи , руснак и испанец ( никой друг си няма такива  ) , македонец , нигериец 
|
Пет Фев 12, 2010 7:41 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Да хубаво. Само не разбирам защо на млад и преспективен играч се предлага само 2 годишен договор. Ако се окаже достатъчно добър после ще го прилапат със свободен трансфер, ако не иска да подпише нов договор. Не, че венци акулата не ги чатка тия работи, но все пак по-нормално ми се струва поне 3 години. Както и да е. Да е жив и здрав и дано да се окаже добро попълнение.
Пет Фев 12, 2010 7:57 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Viktor4o_Rs написа: Е то все едно Венци не ги продава при първа изгодна оферта и без това  Защо пък да не го вземем със свободен трансфер , после ще сме само на печалба А иначе жив и здрав да е руснакът , млад е , дано се окаже добро попадение ; превърнахме се в нещо като ООН - бразилци , французи , руснак и испанец ( никой друг си няма такива  ) , македонец , нигериец  Грешка , Венци ще е на печалба

The Rise of the poisoned Youth
|
Пет Фев 12, 2010 9:54 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Е по-добре Венци , отколкото Гигов ,Събев или ТИМ
|
Пет Фев 12, 2010 10:07 pm |