трансфери,селекция,кражби и продажби 3
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Генев принципно не е лош футболист.Проблема е че взимаме само говеда.
|
Сря Юни 23, 2010 6:20 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
За Генев сме платили и трансферна сума - 60 000 лева.Какви времена.........
|
Чет Юни 24, 2010 10:16 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Гладни са говедата нямат кинти 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Чет Юни 24, 2010 10:21 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Френски халф идва в Славия
Френският атакуващ халф Калвин Франклин ще пристигне след два дни в България, за да се пробва в тима на Славия. Футболистът идва от втора френска дивизия и е на 23 години.
На този етап не става ясно от кой отбор идва въпросният футболист и дали е свободен агент. Франклин ще изкара пробен период преди да бъде решено дали ще остане в тима от „Овча купел”. По всяка вероятност французинът ще вземе участие в първата контрола на „белите” по време на лагера в Боровец.
|
Чет Юни 24, 2010 6:57 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Юношеският и проектомладежки национал Дейвид Пенчев подписа първия си професионален договор със Славия. Централният защитник, който е рожба на най-стария столичен клуб, парафира за 3 години. Той е поредният юноша на „белите”, който подписва с клуба, с което ръководството показва и на практика, че иска да разчита на свои кадри.
Наставникът на Славия Емил Велев ще прецени дали да използва Пенчев. Бившият треньор на "Левски" на няколко пъти изказа мнение, че ще разчита на юношите на тима. Съществува вариант талантливият бранител да бъде преотстъпен в отбор от елитната ни група, за да натрупа самочувствие и опит в мъжкия футбол.
Младокът е републикански шампион при юношите миналата година, като е обличал фланелката на всички юношески формации на България.
|
Пет Юни 25, 2010 1:38 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
С трансферите на Йордан Господинов и сина на Здравко Здравков приключи селекцията на Калиакра
Новакът в „А” група Калиакра (Каварна) приключи със селекцията за дебютния си сезон в елита. Последните две нови попълнение в тима на кмета Цонко Цонев са вратарят Йордан Господинов и халфът Иван Здравков – син на бившия национален страж Здравко Здравков. Двамата идват от Славия като преотстъпени за една година.
Така морският клуб закръгли на 10 новите си играчи и с това селекцията на тима спира до тук, потвърди пред Novsport.com Цонко Цонев.
Добре де , Райс ще бъде продаден , Господинов под наем , а ако Емо Петров се контузи какво правим ? Само със Стефано Кунчев за резерва ми се струва доста рисковано ...
|
Съб Юни 26, 2010 11:30 am |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Viktor4o_Rs написа: С трансферите на Йордан Господинов и сина на Здравко Здравков приключи селекцията на Калиакра
Новакът в „А” група Калиакра (Каварна) приключи със селекцията за дебютния си сезон в елита. Последните две нови попълнение в тима на кмета Цонко Цонев са вратарят Йордан Господинов и халфът Иван Здравков – син на бившия национален страж Здравко Здравков. Двамата идват от Славия като преотстъпени за една година. Така морският клуб закръгли на 10 новите си играчи и с това селекцията на тима спира до тук, потвърди пред Novsport.com Цонко Цонев.
Добре де , Райс ще бъде продаден , Господинов под наем , а ако Емо Петров се контузи какво правим ? Само със Стефано Кунчев за резерва ми се струва доста рисковано ...
кой от ръководството го интересува тоя проблем - важно е някой лев да се вземе...криза е
|
Съб Юни 26, 2010 11:39 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Господинов продажника и Калиакра му е много..

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Юни 26, 2010 11:51 am |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
абе предпочитах данчо тъпака господинов пред емо чалгаря петров на вратата ама...
Съб Юни 26, 2010 11:57 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Генев: Трансферът от "Левски" в Славия – две крачки напред за мен
Новото попълнение на Славия Виктор Генев даде специално интервю за Гонг, в което заяви, че се чувства отлично в новия си отбор. Защитникът сподели, че не се сърди на никой в "Левски".
Той добави, че гледа на преминаването си в отбора от „Овча Купел” като на две крачки напред в професионалното си развитие. Генев допълни, че самият той не е имал желание да играе в Берое, и затова не се е получила сделката със старозагорци.
Според бившия играч на „сините” от София, Славия има силите да се пребори за място в тройката в А група през новия сезон, като си пожела „белите” да играят в Лига Европа догодина.
Ето какво сподели Виктор Генев пред Гонг:
Беше ми трудно през изминалите седмици, но сега най-важното е, че си намерих клуб, вече всичко зависи от мен.
Не се сърдя на никой в "Левски". Така са преценили, да ме продадат, така са направили. Аз оставих доста приятели там. Доволен съм от тези години на „Герена”. Сега е време за промяна.
Имам да наваксвам. Сега ще е малко трудно, но с времето ще вляза в ритъм.
Разбира се, че съм доволен, че отново ще работя с Емил Велев. Това беше човекът, който ми даде шанс в "Левски". Но всичко зависи от мен оттук – нататък. Ако покажа добра форма, ще играя. Ако не, има и други момчета.
Не мисля, че е крачка назад трансферът ми от "Левски" в Славия. Даже напротив. Мисля, че е две напред. Защото аз през последните шест месеца записах едва два мача. За мен, както за всеки млад играч, е важно да играя. А смело мога да кажа, че Славия може да се пребори тази година за място в тройката.
Добре се чувствам след първата си тренировка. Момчетата ме приеха добре, познавам се с доста от тях, така че нямам проблеми.
Трансферът в Берое не се получи, защото аз нямах желание да ходя там, ако трябва да съм честен. Вярно е, че Берое ще играе в Европа, но мисля, че Славия ще е по-добре за мен.
Добрата трансферна политика на Славия е един от плюсовете, които ме накараха да предпочета „белите”. Имам желание да играя в чужбина, но всичко зависи от мен. Стига да имам и късмет и шанс.
Вярвам, че целите, които в Славия си поставяме може да бъдат постигнати.
Пожелавам си да съм жив и здрав и без контузии, както аз, така и моите съотборници. Това за начало. След това си пожелавам да влезем в Лига Европа.
Съб Юни 26, 2010 1:54 pm |
|
 |
|