Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 12:14 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 553 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 56  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 3 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Генев принципно не е лош футболист.Проблема е че взимаме само говеда.

Сря Юни 23, 2010 6:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
За Генев сме платили и трансферна сума - 60 000 лева.Какви времена.........

Чет Юни 24, 2010 10:16 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Гладни са говедата нямат кинти :lol:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Чет Юни 24, 2010 10:21 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Френски халф идва в Славия

Френският атакуващ халф Калвин Франклин ще пристигне след два дни в България, за да се пробва в тима на Славия. Футболистът идва от втора френска дивизия и е на 23 години.

На този етап не става ясно от кой отбор идва въпросният футболист и дали е свободен агент. Франклин ще изкара пробен период преди да бъде решено дали ще остане в тима от „Овча купел”. По всяка вероятност французинът ще вземе участие в първата контрола на „белите” по време на лагера в Боровец.

Чет Юни 24, 2010 6:57 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Юношеският и проектомладежки национал Дейвид Пенчев подписа първия си професионален договор със Славия. Централният защитник, който е рожба на най-стария столичен клуб, парафира за 3 години. Той е поредният юноша на „белите”, който подписва с клуба, с което ръководството показва и на практика, че иска да разчита на свои кадри.

Наставникът на Славия Емил Велев ще прецени дали да използва Пенчев. Бившият треньор на "Левски" на няколко пъти изказа мнение, че ще разчита на юношите на тима. Съществува вариант талантливият бранител да бъде преотстъпен в отбор от елитната ни група, за да натрупа самочувствие и опит в мъжкия футбол.

Младокът е републикански шампион при юношите миналата година, като е обличал фланелката на всички юношески формации на България.

Пет Юни 25, 2010 1:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
С трансферите на Йордан Господинов и сина на Здравко Здравков приключи селекцията на Калиакра

Новакът в „А” група Калиакра (Каварна) приключи със селекцията за дебютния си сезон в елита. Последните две нови попълнение в тима на кмета Цонко Цонев са вратарят Йордан Господинов и халфът Иван Здравков – син на бившия национален страж Здравко Здравков. Двамата идват от Славия като преотстъпени за една година.

Така морският клуб закръгли на 10 новите си играчи и с това селекцията на тима спира до тук, потвърди пред Novsport.com Цонко Цонев.

Добре де , Райс ще бъде продаден , Господинов под наем , а ако Емо Петров се контузи какво правим ? Само със Стефано Кунчев за резерва ми се струва доста рисковано ...

Съб Юни 26, 2010 11:30 am
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
С трансферите на Йордан Господинов и сина на Здравко Здравков приключи селекцията на Калиакра

Новакът в „А” група Калиакра (Каварна) приключи със селекцията за дебютния си сезон в елита. Последните две нови попълнение в тима на кмета Цонко Цонев са вратарят Йордан Господинов и халфът Иван Здравков – син на бившия национален страж Здравко Здравков. Двамата идват от Славия като преотстъпени за една година.

Така морският клуб закръгли на 10 новите си играчи и с това селекцията на тима спира до тук, потвърди пред Novsport.com Цонко Цонев.

Добре де , Райс ще бъде продаден , Господинов под наем , а ако Емо Петров се контузи какво правим ? Само със Стефано Кунчев за резерва ми се струва доста рисковано ...

кой от ръководството го интересува тоя проблем - важно е някой лев да се вземе...криза е

Съб Юни 26, 2010 11:39 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Господинов продажника и Калиакра му е много..

BOYS SOFIA ULTRAS

Съб Юни 26, 2010 11:51 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
абе предпочитах данчо тъпака господинов пред емо чалгаря петров на вратата ама...

Съб Юни 26, 2010 11:57 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Генев: Трансферът от "Левски" в Славия – две крачки напред за мен

Новото попълнение на Славия Виктор Генев даде специално интервю за Гонг, в което заяви, че се чувства отлично в новия си отбор. Защитникът сподели, че не се сърди на никой в "Левски".
Той добави, че гледа на преминаването си в отбора от „Овча Купел” като на две крачки напред в професионалното си развитие. Генев допълни, че самият той не е имал желание да играе в Берое, и затова не се е получила сделката със старозагорци.
Според бившия играч на „сините” от София, Славия има силите да се пребори за място в тройката в А група през новия сезон, като си пожела „белите” да играят в Лига Европа догодина.

Ето какво сподели Виктор Генев пред Гонг:
Беше ми трудно през изминалите седмици, но сега най-важното е, че си намерих клуб, вече всичко зависи от мен.

Не се сърдя на никой в "Левски". Така са преценили, да ме продадат, така са направили. Аз оставих доста приятели там. Доволен съм от тези години на „Герена”. Сега е време за промяна.

Имам да наваксвам. Сега ще е малко трудно, но с времето ще вляза в ритъм.

Разбира се, че съм доволен, че отново ще работя с Емил Велев. Това беше човекът, който ми даде шанс в "Левски". Но всичко зависи от мен оттук – нататък. Ако покажа добра форма, ще играя. Ако не, има и други момчета.

Не мисля, че е крачка назад трансферът ми от "Левски" в Славия. Даже напротив. Мисля, че е две напред. Защото аз през последните шест месеца записах едва два мача. За мен, както за всеки млад играч, е важно да играя. А смело мога да кажа, че Славия може да се пребори тази година за място в тройката.

Добре се чувствам след първата си тренировка. Момчетата ме приеха добре, познавам се с доста от тях, така че нямам проблеми.

Трансферът в Берое не се получи, защото аз нямах желание да ходя там, ако трябва да съм честен. Вярно е, че Берое ще играе в Европа, но мисля, че Славия ще е по-добре за мен.

Добрата трансферна политика на Славия е един от плюсовете, които ме накараха да предпочета „белите”. Имам желание да играя в чужбина, но всичко зависи от мен. Стига да имам и късмет и шанс.

Вярвам, че целите, които в Славия си поставяме може да бъдат постигнати.

Пожелавам си да съм жив и здрав и без контузии, както аз, така и моите съотборници. Това за начало. След това си пожелавам да влезем в Лига Европа.

Съб Юни 26, 2010 1:54 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 553 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 56  Следваща