Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 11:25 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 553 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 56  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 3 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Поредният който идва в Славия с мисълта за възможно най бърз трансфер в чужбина.

Съб Юни 26, 2010 2:11 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
``Fanatic`1913`` написа:
Господинов продажника и Калиакра му е много..

Ей много ме дразнят такива прости коментарчета. От първия вратар в историята на Славия станал любимец на публиката чак тъпак и продажник го изкарвате!! Мен пък ме е яд за него, че го преодстъпваме. Кой е по-добър от осаващите? А?

Съб Юни 26, 2010 2:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
white_di написа:
``Fanatic`1913`` написа:

Ей много ме дразнят такива прости коментарчета. От първия вратар в историята на Славия станал любимец на публиката чак тъпак и продажник го изкарвате!! Мен пък ме е яд за него, че го преодстъпваме. Кой е по-добър от осаващите? А?

мдааааа
:roll:

Съб Юни 26, 2010 3:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
white_di написа:
``Fanatic`1913`` написа:

чресло, вземи си припомни уникалния ти вратар как ни "извади" в много мачове...

всички голове на Пирин..
http://vbox7.com/play:4949ac4c

как се минава вратар на аут линията..
http://vbox7.com/play:62263586

2-рият и 3-тият гол (най-вече 2)..
http://vbox7.com/play:968e7f99

от тъч.. някаде 40 метра
http://vbox7.com/play:7a1e954e

така се излиза..
http://vbox7.com/play:8e12fafd

Само част от перфектните му намеси ,които помня. Един мач не успя да извади на Локо (Мездра), та да ни пази на нас... напълно изчерпан футболист. От вечната надежда за номер 1 на БГ до Калиакра и Мездра.. беше вратар като пазeше на Нефтохимик след това си остана посредствен. Да , Емо не е по-добър ,но поне може да си развие качествата. Правил е много глупости ,но се е отличавал в някой мачове за разлика от Й.Г. . За Стефано не говорете ,че не става дори за резерва ,защото не сте го гледали ама нали визитката му няма дори и 1 мач в "А" група как ще сте го гледали.

BOYS SOFIA ULTRAS

Съб Юни 26, 2010 3:59 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
Голям експерт си бил! Аз няма да си правя труда да ти качвам видеа с всичките му добри спасявания, щот няма да ми стигне мястото. Само ще ти кажа, че аз съм от феновете, които уважава всеки играч, който се е старал за любимия ми отбор, а тези 400 гласа той си ги е заслужил с добрата си игра!! Show some respect!!!

Съб Юни 26, 2010 4:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
white_di написа:
Голям експерт си бил! Аз няма да си правя труда да ти качвам видеа с всичките му добри спасявания, щот няма да ми стигне мястото. Само ще ти кажа, че аз съм от феновете, които уважава всеки играч, който се е старал за любимия ми отбор, а тези 400 гласа той си ги е заслужил с добрата си игра!! Show some respect!!!

Мани, много са му спасяванията..

Аз не уважавам всички ,които са се старали, а всички които са го заслужили, а след 96-97 те са доста малко.
Ще го видим и в Калиакра дали ще изпадне.

BOYS SOFIA ULTRAS

Съб Юни 26, 2010 4:48 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
Е ти ако дължиш изпадането на Мездра на него, значи много ги разбираш нещата :lol:
Некои хора имат много слаба памет. Нищо чудно след година некой такъв като теб да пише, че и Райс е продажник или тъпак. Купи си Гинко Билоба.

Съб Юни 26, 2010 5:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
white_di написа:
Е ти ако дължиш изпадането на Мездра на него, значи много ги разбираш нещата :lol:
Некои хора имат много слаба памет. Нищо чудно след година некой такъв като теб да пише, че и Райс е продажник или тъпак. Купи си Гинко Билоба.

Вратарят е половин отбор ,но явно и това не го разбираш ,а се праиш на специалист.. ае ходи прави свирки на Данчо Звездата и се кротни.. те за да го пратят в Калиакра , значи и футболините хора виждат колко е зле.

айде бегай със здраве

BOYS SOFIA ULTRAS

Съб Юни 26, 2010 6:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
``Fanatic`1913`` написа:
те за да го пратят в Калиакра , значи и футболините хора виждат колко е зле.

това е може би е единственото адекватно изказване по въпроса. Ако ставаше още нещо от него щяха да си го държат за титуляр или резерва на Емо Петров. А към Стефано пожене действително за сега не съм го гледал съм резервиран, но нищо чудно да се окаже новия Марио Кирев, което би ме зарадвало много :) Валетнин Захариев е добър треньор и надали ще вземе случаен вратар, няма значение от къде идва, а какви качества има 8)

Съб Юни 26, 2010 6:52 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Момчета, много ви моля, спазвайте добрия тон, давайте аргументи, а не нападки, ако обичате! :evil: :evil: :evil:

Казуса е интересен, аз лично бих взел страната на Емо Петров, защото смятам, че е по-перспективен не само по принцип, но и като възможности, последното го казвам с уговорката от най-добрите му мачове в период, в който беше във върхова спортна форма, дано да си я върне, но едва ли в момента е в нея, а въпроса който виси със страшна сила е, какво ще стане, ако се контузи отново. Чувал съм че Стефано е много перспективен, говорил съм и с Вальо Захариев и той го потвърждава, но съм гледал много малко, част от мача на юношите срещу Видима и не мога да дам никаква оценка за него сега.

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Съб Юни 26, 2010 7:08 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 553 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 56  Следваща