трансфери,селекция,кражби и продажби 3
Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Продават Ренет до две седмици
Славия ще осъществи още един трансфер това лято. Френският защитник на белите Стив Ренет ще премине в руския Сибир след 2 седмици. Руснаците са твърди в желанието си да привлекат играча, но това може да стане след 1 август, когато отваря трансферният пазар в местното първенство.
- Обаждат се непрекъснато, за да не изпуснат Ренет. Много го харесват и искат да го привлекат. Чака се отговор от губернатора на Новосибирск Виктор Тороконски, както и отварянето на трансферния прозорец в Русия - заяви за "7 дни спорт" президентът на Славия Венцеслав Стефанов.
Не се наяде свиня дебела 
|
Пон Юли 19, 2010 11:03 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
slavia_fen написа: с тия футболисти ще се борим за оцеляване помнете ми думите 
Аман от пророци на апокалипсиса
|
Вто Юли 20, 2010 8:05 am |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
Riddick написа: slavia_fen написа: с тия футболисти ще се борим за оцеляване помнете ми думите  Аман от пророци на апокалипсиса
аз се чудя кой от тия двамата е по-голям дебил venci1913 или тоя бастун 
Вто Юли 20, 2010 9:19 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Не разбирам защо се обиждате помежду си , като действително положението е пълна трагедия , мръсният Дебелак пак разсипа един приличен отбор , дайте него да псуваме , а не да се ядем ние самите 
|
Вто Юли 20, 2010 9:56 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Дано да изпаднеме та тия 2мата да спрат да посещават форума и мачове ако ходат въобще
|
Вто Юли 20, 2010 10:14 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
май забравяте една многооо голяма подробност - футболистите, идващи в Славия (говоря за чужденците) за десеторазрядни ритнитопковци и са си чисто и просто наемници.
Ако се вгледате във визитката на всеки един от тях ще видите, че всеки сезон се подвизават в различни клубове (по една или друга причина...главно защото не могат да впечатлят с кой знае какво футболни умения). Именно поради тази причина, а и защото се знаят колко струват са на принципа ден година храни демек дай да вземем тоз сезон колкото се може повече левчета, че може да се окажем 2-3 сезона свободни агенти (каквито са и когато идват при нас). С две думи ако те искат да си тръгнат (а аз съм сигурен, че е така дори и за 500 евро повече месечна заплата) Венци не може да ги задържи. Остава му да ги прати да гледат видео или да косят ливадите с Гошко Бачев, а това означава никаква продажба и раздяла като свободни агенти демек нема кинтим нема келепир. А ако и футболистът не иска да остане няма как да го накараш да играе на сила...а наемниците гледат кой ше им даде 10 лв повече щото за продажни к***и.
Знам, че ще кажете, че Венцо мое да му извади исканите пари и т.н. (и може да сте прави)....просто се опитвам да кажа, че и двете страни трябва да гледат в една посока, а с сребролюбци трудно се получава.
П.С. - Ренет не е нищо особено и не виждам защо трябва да даваме на некво франсе място, което можем да дадем на наше чалгарче (все в гъз)...за Жу не искам да коментирам защото не го харесвам и не искам да влизам в конфронтации с вас, но сигурни ли сте, че и той иска да остане тук?
|
Вто Юли 20, 2010 10:57 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
makaveli написа: май забравяте една многооо голяма подробност - футболистите, идващи в Славия (говоря за чужденците) за десеторазрядни ритнитопковци и са си чисто и просто наемници. Ако се вгледате във визитката на всеки един от тях ще видите, че всеки сезон се подвизават в различни клубове (по една или друга причина...главно защото не могат да впечатлят с кой знае какво футболни умения). Именно поради тази причина, а и защото се знаят колко струват са на принципа ден година храни демек дай да вземем тоз сезон колкото се може повече левчета, че може да се окажем 2-3 сезона свободни агенти (каквито са и когато идват при нас). С две думи ако те искат да си тръгнат (а аз съм сигурен, че е така дори и за 500 евро повече месечна заплата) Венци не може да ги задържи. Остава му да ги прати да гледат видео или да косят ливадите с Гошко Бачев, а това означава никаква продажба и раздяла като свободни агенти демек нема кинтим нема келепир. А ако и футболистът не иска да остане няма как да го накараш да играе на сила...а наемниците гледат кой ше им даде 10 лв повече щото за продажни к***и. Знам, че ще кажете, че Венцо мое да му извади исканите пари и т.н. (и може да сте прави)....просто се опитвам да кажа, че и двете страни трябва да гледат в една посока, а с сребролюбци трудно се получава.
П.С. - Ренет не е нищо особено и не виждам защо трябва да даваме на некво франсе място, което можем да дадем на наше чалгарче (все в гъз)...за Жу не искам да коментирам защото не го харесвам и не искам да влизам в конфронтации с вас, но сигурни ли сте, че и той иска да остане тук?
Добра гледна точка. Добро мнение. Съгласен съм с теб.
|
Вто Юли 20, 2010 12:22 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
тука в сайта има много големи фенове и са много отворени,обаче на улицата в очите не смеят да те погледнат !!!! вие какви сте мишки 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Вто Юли 20, 2010 4:15 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Има истина в думите на makiaveli , но за всичко това главен виновник е лицето В.С. , чийто системен геноцид срещу Славия и феновете няма как да не се отрази и на играчите , били те българи или чужденци  A Райс , Ренет и Жу в никакъв случай не са треторазредни ритнитопковци , напротив , доста по-големи професионалисти са от БГ лекетата ни  Дискусионно е също дали на млад и талантлив футболист като Жуниор му се ходи точно в Китай , а не в Западна Европа , просто Дебелака като е чул сумата 500 000 евро и сам е резервирал самолета . Няма как да искаме от футболистите лоялност , след като политиката на бензинджията е "няма да спираме никой , и играчите хранят семейства " ...
сасъд ЗА ТЛЪСТАТА МУТРА , РАЗСИПАЛА ОТБОРА , сасъд ЗА ВСИЧКИ СИКАДЖИИ 
|
Вто Юли 20, 2010 4:27 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
slavia_fen написа: тука в сайта има много големи фенове и са много отворени,обаче на улицата в очите не смеят да те погледнат !!!! вие какви сте мишки 
Трябва да разбереш, че това пораженческо мислене вече почва да дразни. Постоянно се чува 'за кво да хода на мачове, като ще паднат', 'тоя сезон ще се борим за оцеляване', 'аз какви мачове съм гледал, за кво да ги гледам тия'.... Осъзнайте се бе хора, така не стават нещата. Хубаво си от Славия, но пишеш глупости. Особено цитираното мнение е направо смешно.
Чудно ми е преди сезон 1983/84 хората дали са казвали 'с тия футболисти ще се борим за оцеляване помнете ми думите'.
Вто Юли 20, 2010 5:09 pm |
|
 |
|