Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 9:43 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 553 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 56  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 3 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Продават Ренет до две седмици

Славия ще осъществи още един трансфер това лято. Френският защитник на белите Стив Ренет ще премине в руския Сибир след 2 седмици. Руснаците са твърди в желанието си да привлекат играча, но това може да стане след 1 август, когато отваря трансферният пазар в местното първенство.
- Обаждат се непрекъснато, за да не изпуснат Ренет. Много го харесват и искат да го привлекат. Чака се отговор от губернатора на Новосибирск Виктор Тороконски, както и отварянето на трансферния прозорец в Русия - заяви за "7 дни спорт" президентът на Славия Венцеслав Стефанов.

Не се наяде свиня дебела :evil: :evil: :evil:

Пон Юли 19, 2010 11:03 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
slavia_fen написа:
с тия футболисти ще се борим за оцеляване помнете ми думите :!:

Аман от пророци на апокалипсиса

Вто Юли 20, 2010 8:05 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Riddick написа:
slavia_fen написа:
с тия футболисти ще се борим за оцеляване помнете ми думите :!:

Аман от пророци на апокалипсиса

аз се чудя кой от тия двамата е по-голям дебил venci1913 или тоя бастун :lol:

Вто Юли 20, 2010 9:19 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не разбирам защо се обиждате помежду си , като действително положението е пълна трагедия , мръсният Дебелак пак разсипа един приличен отбор , дайте него да псуваме , а не да се ядем ние самите :evil:

Вто Юли 20, 2010 9:56 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Дано да изпаднеме та тия 2мата да спрат да посещават форума и мачове ако ходат въобще

Вто Юли 20, 2010 10:14 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
май забравяте една многооо голяма подробност - футболистите, идващи в Славия (говоря за чужденците) за десеторазрядни ритнитопковци и са си чисто и просто наемници.
Ако се вгледате във визитката на всеки един от тях ще видите, че всеки сезон се подвизават в различни клубове (по една или друга причина...главно защото не могат да впечатлят с кой знае какво футболни умения). Именно поради тази причина, а и защото се знаят колко струват са на принципа ден година храни демек дай да вземем тоз сезон колкото се може повече левчета, че може да се окажем 2-3 сезона свободни агенти (каквито са и когато идват при нас). С две думи ако те искат да си тръгнат (а аз съм сигурен, че е така дори и за 500 евро повече месечна заплата) Венци не може да ги задържи. Остава му да ги прати да гледат видео или да косят ливадите с Гошко Бачев, а това означава никаква продажба и раздяла като свободни агенти демек нема кинтим нема келепир. А ако и футболистът не иска да остане няма как да го накараш да играе на сила...а наемниците гледат кой ше им даде 10 лв повече щото за продажни к***и.
Знам, че ще кажете, че Венцо мое да му извади исканите пари и т.н. (и може да сте прави)....просто се опитвам да кажа, че и двете страни трябва да гледат в една посока, а с сребролюбци трудно се получава.

П.С. - Ренет не е нищо особено и не виждам защо трябва да даваме на некво франсе място, което можем да дадем на наше чалгарче (все в гъз)...за Жу не искам да коментирам защото не го харесвам и не искам да влизам в конфронтации с вас, но сигурни ли сте, че и той иска да остане тук?

Вто Юли 20, 2010 10:57 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
makaveli написа:
май забравяте една многооо голяма подробност - футболистите, идващи в Славия (говоря за чужденците) за десеторазрядни ритнитопковци и са си чисто и просто наемници.
Ако се вгледате във визитката на всеки един от тях ще видите, че всеки сезон се подвизават в различни клубове (по една или друга причина...главно защото не могат да впечатлят с кой знае какво футболни умения). Именно поради тази причина, а и защото се знаят колко струват са на принципа ден година храни демек дай да вземем тоз сезон колкото се може повече левчета, че може да се окажем 2-3 сезона свободни агенти (каквито са и когато идват при нас). С две думи ако те искат да си тръгнат (а аз съм сигурен, че е така дори и за 500 евро повече месечна заплата) Венци не може да ги задържи. Остава му да ги прати да гледат видео или да косят ливадите с Гошко Бачев, а това означава никаква продажба и раздяла като свободни агенти демек нема кинтим нема келепир. А ако и футболистът не иска да остане няма как да го накараш да играе на сила...а наемниците гледат кой ше им даде 10 лв повече щото за продажни к***и.
Знам, че ще кажете, че Венцо мое да му извади исканите пари и т.н. (и може да сте прави)....просто се опитвам да кажа, че и двете страни трябва да гледат в една посока, а с сребролюбци трудно се получава.

П.С. - Ренет не е нищо особено и не виждам защо трябва да даваме на некво франсе място, което можем да дадем на наше чалгарче (все в гъз)...за Жу не искам да коментирам защото не го харесвам и не искам да влизам в конфронтации с вас, но сигурни ли сте, че и той иска да остане тук?

Добра гледна точка. Добро мнение. Съгласен съм с теб.

Вто Юли 20, 2010 12:22 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
тука в сайта има много големи фенове и са много отворени,обаче на улицата в очите не смеят да те погледнат !!!! вие какви сте мишки :!:

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Вто Юли 20, 2010 4:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Има истина в думите на makiaveli , но за всичко това главен виновник е лицето В.С. , чийто системен геноцид срещу Славия и феновете няма как да не се отрази и на играчите , били те българи или чужденци :wink: A Райс , Ренет и Жу в никакъв случай не са треторазредни ритнитопковци , напротив , доста по-големи професионалисти са от БГ лекетата ни :evil: :evil: Дискусионно е също дали на млад и талантлив футболист като Жуниор му се ходи точно в Китай , а не в Западна Европа , просто Дебелака като е чул сумата 500 000 евро и сам е резервирал самолета . Няма как да искаме от футболистите лоялност , след като политиката на бензинджията е "няма да спираме никой , и играчите хранят семейства " ...
сасъд ЗА ТЛЪСТАТА МУТРА , РАЗСИПАЛА ОТБОРА , сасъд ЗА ВСИЧКИ СИКАДЖИИ :!: :!: :!:

Вто Юли 20, 2010 4:27 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
slavia_fen написа:
тука в сайта има много големи фенове и са много отворени,обаче на улицата в очите не смеят да те погледнат !!!! вие какви сте мишки :!:

Трябва да разбереш, че това пораженческо мислене вече почва да дразни. Постоянно се чува 'за кво да хода на мачове, като ще паднат', 'тоя сезон ще се борим за оцеляване', 'аз какви мачове съм гледал, за кво да ги гледам тия'.... Осъзнайте се бе хора, така не стават нещата. Хубаво си от Славия, но пишеш глупости. Особено цитираното мнение е направо смешно. :roll:
Чудно ми е преди сезон 1983/84 хората дали са казвали 'с тия футболисти ще се борим за оцеляване помнете ми думите'.

Вто Юли 20, 2010 5:09 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 553 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 56  Следваща