Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 18, 2025 3:26 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 "Миньор" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Уви, след днешната победа си бетонира мястото поне за още няколко кръга. Може пък момчетата да заиграят във всеки кръг, както играха днес, мечтите са безплатни :lol: :lol: :lol:

Съб Авг 07, 2010 10:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Май най-после след толкова години и ние си намерихме отбор , който да ни реанимира след провали - а именно Миньоро :lol: :lol: Миналата година след провала в Етрополе ги бихме , сега след четата на Цонко - също :D Разбира се , и двата пъти не бяхме гости на "Стадиона на мира" , но това са подробности сега :lol: :lol: :lol:
Има ли някой , който се заблуждава от тази победа ? Едва ли ... Оставам си твърд песимист относно резултатите ни с Кокала , а иначе този Ники Божов може и да ни стане новият любимец , кой знае :P Все пак браво на момчетата , че са обърнали мача :!:

Нед Авг 08, 2010 12:47 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Победата си е хубаво нещо.Лошото е че във важни фигури за нашия отбор се превръщат Илийката и Божов с обща възраст 70 години.Може би защото не чакат трансфер.

Нед Авг 08, 2010 11:23 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
saract написа:
Победата си е хубаво нещо.Лошото е че във важни фигури за нашия отбор се превръщат Илийката и Божов с обща възраст 70 години.Може би защото не чакат трансфер.

Много правилно мнение.

Нед Авг 08, 2010 1:22 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Интересно ми е,няма ли да се появи видео от мача в някой спортен сайт.Вече 2 дни минаха и нищо :roll:

Пон Авг 09, 2010 11:10 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
и аз чакам да видя головете на наще паляци ама никъде ги няма...

Пон Авг 09, 2010 3:26 pm
Профил
Пристрастен

Мнение -mtgjk
Квито и да са били головете ги посвещавам на техните близки.Деба и посредственяците.

Пон Авг 09, 2010 5:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ако бяхте били 70 километра път,можеше и да видите головете :P

Пон Авг 09, 2010 5:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ACAB написа:
ако бяхте били 70 километра път,можеше и да видите головете :P

евалата на тия дето са ги били ама лично аз няма да го направа скоро...и 15 км до Овча Купел не заслужават да бия...

Вто Авг 10, 2010 2:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Българин пребори четирима чужденци за номер едно на втория кръг в А група

Нападателят на Славия Николай Божов бе определен за футболист номер едно на втория кръг в родната А група. Заради красивото попадение, което отбеляза във вратата на Миньор Перник, с което донесе и победата, Божов събра осем вота от родните специалисти и с глас повече измъкна статуетката от новата звезда в "Левски" Гара Дембеле, който отбеляза три попадения в двубоя с Локомотив София.

Челната четворка се попълва от Дарко Тасевски и Базил Де Карвальо от Локомотив Пловдив, които са с по четири гласа.

Любопитното около наградата на Николай Божов е, че тя му е първа в неговата кариера, въпреки че вече е доста опитен и идва в седмицата, в която нападателят събра няколко неща като първи в кариерата си. В първия си мач в А група нападателят отбеляза първия си гол и спечели първото си отличие като състезател в елита.

На официалната пресконференция в пресклуб България Божов благодари за признанието и сподели, че е изключително доволен от факта, че е успял още в първия си мач да отбележи, както и от играта на Славия като цяло в двубоя срещу Миньор Перник.

„До сега съм играл само в Б и В група и затова е логично да нямам такива награди и съм доволен, че вече спечелих тази и се надявам за в бъдеще да имам повече.”

„Ще дам 100% от себе си, за да постигнем целите поставени от ръководството класиране в тройката, а за това дали живея втори футболен живот времето ще покаже”, сподели нападателят.

Николай Божов е юноша на "Левски", но след като влиза в казармата кариерата му приключа.

„От момчетата, които тренирахме тогава в синята школа само Христо Йовов стана футболист.”

След военната служба се захваща с частен бизнес, който управлява и до ден днешен - Търговия с крепежни елементи и рита за удоволствие във В група в тима на Вихър Горубляне.

С течение на обстоятелствата отборът му стига до Б група, където се обединява с Академик София, а с негова помощ отборът от този сезон е част от елита.

„Ще ми липсват момчетата от отбора. Бяхме изградили много добър колектив в продължение на 7-8 години. Играехме заедно, но аз исках да опитам от предизвикателството наречено Славия. Нямам нито една пропусната тренировка, откакто съм в Славия и на този етап успявам да съчетавам футбола и бизнеса”, добави Божов.

Сря Авг 11, 2010 2:22 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща