Автор |
Съобщение |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
_________________ 1913
|
Съб Авг 07, 2010 10:14 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Нед Авг 08, 2010 12:47 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Победата си е хубаво нещо.Лошото е че във важни фигури за нашия отбор се превръщат Илийката и Божов с обща възраст 70 години.Може би защото не чакат трансфер.
|
Нед Авг 08, 2010 11:23 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
saract написа: Победата си е хубаво нещо.Лошото е че във важни фигури за нашия отбор се превръщат Илийката и Божов с обща възраст 70 години.Може би защото не чакат трансфер.
Много правилно мнение.
Нед Авг 08, 2010 1:22 pm |
|
 |
Paranoid
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Окт 18, 2004 12:27 pm Мнения: 314 Местоположение: София
|
Интересно ми е,няма ли да се появи видео от мача в някой спортен сайт.Вече 2 дни минаха и нищо 
_________________ La Vecchia scuola
|
Пон Авг 09, 2010 11:10 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
и аз чакам да видя головете на наще паляци ама никъде ги няма...
|
Пон Авг 09, 2010 3:26 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 -mtgjk
Квито и да са били головете ги посвещавам на техните близки.Деба и посредственяците.
|
Пон Авг 09, 2010 5:10 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
ако бяхте били 70 километра път,можеше и да видите головете 
Пон Авг 09, 2010 5:17 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
ACAB написа: ако бяхте били 70 километра път,можеше и да видите головете 
евалата на тия дето са ги били ама лично аз няма да го направа скоро...и 15 км до Овча Купел не заслужават да бия...
|
Вто Авг 10, 2010 2:28 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Българин пребори четирима чужденци за номер едно на втория кръг в А група
Нападателят на Славия Николай Божов бе определен за футболист номер едно на втория кръг в родната А група. Заради красивото попадение, което отбеляза във вратата на Миньор Перник, с което донесе и победата, Божов събра осем вота от родните специалисти и с глас повече измъкна статуетката от новата звезда в "Левски" Гара Дембеле, който отбеляза три попадения в двубоя с Локомотив София.
Челната четворка се попълва от Дарко Тасевски и Базил Де Карвальо от Локомотив Пловдив, които са с по четири гласа.
Любопитното около наградата на Николай Божов е, че тя му е първа в неговата кариера, въпреки че вече е доста опитен и идва в седмицата, в която нападателят събра няколко неща като първи в кариерата си. В първия си мач в А група нападателят отбеляза първия си гол и спечели първото си отличие като състезател в елита.
На официалната пресконференция в пресклуб България Божов благодари за признанието и сподели, че е изключително доволен от факта, че е успял още в първия си мач да отбележи, както и от играта на Славия като цяло в двубоя срещу Миньор Перник.
„До сега съм играл само в Б и В група и затова е логично да нямам такива награди и съм доволен, че вече спечелих тази и се надявам за в бъдеще да имам повече.”
„Ще дам 100% от себе си, за да постигнем целите поставени от ръководството класиране в тройката, а за това дали живея втори футболен живот времето ще покаже”, сподели нападателят.
Николай Божов е юноша на "Левски", но след като влиза в казармата кариерата му приключа.
„От момчетата, които тренирахме тогава в синята школа само Христо Йовов стана футболист.”
След военната служба се захваща с частен бизнес, който управлява и до ден днешен - Търговия с крепежни елементи и рита за удоволствие във В група в тима на Вихър Горубляне.
С течение на обстоятелствата отборът му стига до Б група, където се обединява с Академик София, а с негова помощ отборът от този сезон е част от елита.
„Ще ми липсват момчетата от отбора. Бяхме изградили много добър колектив в продължение на 7-8 години. Играехме заедно, но аз исках да опитам от предизвикателството наречено Славия. Нямам нито една пропусната тренировка, откакто съм в Славия и на този етап успявам да съчетавам футбола и бизнеса”, добави Божов.
|
Сря Авг 11, 2010 2:22 pm |
|
 |
|