Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Докъде стигнахме, след всеки мач в темата 'след мача' да поздравяваме само агитката. Срам ме е. При толкова слаб шампионат, при почти никаква конкуренция, ние не може да се откъснем поне за момент в челните места, камо ли мислим за място в Европа. Това не ми дава мира, вече получавам гърчове от безсилие, от разочарование, от безочието и наглостта на няколко човека в този клуб. Всеки ден мечтая като се завърна от работа да пусна ТВ и компютъра и там да ми кажат, че Дебелия са го гръмнали, или че Славия е продадена на арабски шейхове, че има някаква шибана промяна. Докога ще се продължава така, кога ще свърши всичко, животът ми отмина в хабене на нерви, мъка и празни обещания. Смърт бе, смърт...
Пон Ное 01, 2010 8:58 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Вто Ное 02, 2010 12:30 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
При положението на Христов, според мен, не може да става дума за дузпа в резултат на бутане или задържане. Но ми се струва, че защитникът с десния си крак рита левия крак на Метъла, там трябва да се търси дузпата, не мога да се закълна, че е факт, но така ми изглежда.
_________________ 1913
|
Вто Ное 02, 2010 3:00 am |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
zaebete tia duspi nema da varnem ne6tata az si mislia 4e nia si behme perfe drugoto ne e tolkova vajno 
_________________ FAR, FAR NORD
|
Вто Ное 02, 2010 8:24 am |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
Абе, момчета, каква дузпа. Дайте да забраним въобще да се пипат. Не виждате ли какъв актьор е Христов и кога пада- много след като защитникът го докосва, повтарям докосва!
Това не е балет все пак.
Ама все тая. Здраве да е.
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Вто Ное 02, 2010 9:35 pm |
|
 |
VSP99
Пристрастен
|
Дузпа или не все тая. Не са ни я дали. Тука се гледат снимки, повторения, а съдията има секунда, да не говорим, 4е ние на нас трудно ни дават дузпи. Губим си времето, на първо време от нас зависи единствено това да сме единни и много на стадиона, едва тогава ще може да сме фактор пред футболистите.
Прав е Калката, по-добре да се концентрираме върху добро представяне по трибуните срещу говедата.
|
Сря Ное 03, 2010 12:47 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
asterix написа: Абе, момчета, каква дузпа. Дайте да забраним въобще да се пипат. Не виждате ли какъв актьор е Христов и кога пада- много след като защитникът го докосва, повтарям докосва!
Това не е балет все пак.
Ама все тая. Здраве да е.
Приятел, твърдиш ли със сигурност, че десният крак на защитника не подритва и отнема опората на левия крак на Метъла? Ако не го рита - добре, но ако го рита си е абсолютно нарушение.
Вземи прати снимките от "Уембли" 
_________________ 1913
|
Сря Ное 03, 2010 1:59 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Венцислав Стефанов: Благодаря на агитката за подкрепата в Ловеч
Президентът на “Славия” Венцислав Стефанов пожела да направи специално обръщение към феновете преди мача с “"Левски"”. Ето дословно какво каза той:
"Благодаря от сърце на всички слависти, които подкрепиха отбора всеотдайно в Ловеч на мача с “Литекс”. Страхотно е, когато отборът чувства зад себе си силата на публиката. Убеден съм, че феновете на “Славия” са най-интелигентните и добре разбират, кога футболистите се раздават на терена, макар че невинаги това е достатъчно за победа. Както на мачовете във Варна срещу “Черно море” и в Ловеч срещу ”Литекс”, когато цинично съдийство ни отне заслужени точки. Надявам се и разчитам на още по-силна подкрепа от трибуните по време на мача с "Левски" в неделя. Убеден съм, че играчите ще дадат всичко от себе си за победата, която всички слависти я искаме много силно!"
От www.slaviasofia.com
|
Сря Ное 03, 2010 4:22 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Сря Ное 03, 2010 4:39 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
мен ако питаш това е удобна прелюдия към джафкането му по съдии и БФС... един вид мафиотите се подиграват не само с труда на момчетата, но и с най-интелигентната публика.
Днес му е удобно това, утре друга песен ще запее - лумпени едно друго...
|
Сря Ное 03, 2010 4:52 pm |
|
 |
|