Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 5:02 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
 "Литекс" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Докъде стигнахме, след всеки мач в темата 'след мача' да поздравяваме само агитката. Срам ме е. При толкова слаб шампионат, при почти никаква конкуренция, ние не може да се откъснем поне за момент в челните места, камо ли мислим за място в Европа. Това не ми дава мира, вече получавам гърчове от безсилие, от разочарование, от безочието и наглостта на няколко човека в този клуб. Всеки ден мечтая като се завърна от работа да пусна ТВ и компютъра и там да ми кажат, че Дебелия са го гръмнали, или че Славия е продадена на арабски шейхове, че има някаква шибана промяна. Докога ще се продължава така, кога ще свърши всичко, животът ми отмина в хабене на нерви, мъка и празни обещания. Смърт бе, смърт...

Пон Ное 01, 2010 8:58 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
http://ultras.bg/1655/Okolo-stotina-fen ... elite.html

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Вто Ное 02, 2010 12:30 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
При положението на Христов, според мен, не може да става дума за дузпа в резултат на бутане или задържане. Но ми се струва, че защитникът с десния си крак рита левия крак на Метъла, там трябва да се търси дузпата, не мога да се закълна, че е факт, но така ми изглежда.

Вто Ное 02, 2010 3:00 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
zaebete tia duspi nema da varnem ne6tata az si mislia 4e nia si behme perfe drugoto ne e tolkova vajno :)

Вто Ное 02, 2010 8:24 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Абе, момчета, каква дузпа. Дайте да забраним въобще да се пипат. Не виждате ли какъв актьор е Христов и кога пада- много след като защитникът го докосва, повтарям докосва!

Това не е балет все пак.

Ама все тая. Здраве да е.

Вто Ное 02, 2010 9:35 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
Дузпа или не все тая. Не са ни я дали. Тука се гледат снимки, повторения, а съдията има секунда, да не говорим, 4е ние на нас трудно ни дават дузпи. Губим си времето, на първо време от нас зависи единствено това да сме единни и много на стадиона, едва тогава ще може да сме фактор пред футболистите.

Прав е Калката, по-добре да се концентрираме върху добро представяне по трибуните срещу говедата.

Сря Ное 03, 2010 12:47 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
asterix написа:
Абе, момчета, каква дузпа. Дайте да забраним въобще да се пипат. Не виждате ли какъв актьор е Христов и кога пада- много след като защитникът го докосва, повтарям докосва!

Това не е балет все пак.

Ама все тая. Здраве да е.

Приятел, твърдиш ли със сигурност, че десният крак на защитника не подритва и отнема опората на левия крак на Метъла? Ако не го рита - добре, но ако го рита си е абсолютно нарушение.

Вземи прати снимките от "Уембли" :wink:

Сря Ное 03, 2010 1:59 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Венцислав Стефанов: Благодаря на агитката за подкрепата в Ловеч

Президентът на “Славия” Венцислав Стефанов пожела да направи специално обръщение към феновете преди мача с “"Левски"”. Ето дословно какво каза той:

"Благодаря от сърце на всички слависти, които подкрепиха отбора всеотдайно в Ловеч на мача с “Литекс”. Страхотно е, когато отборът чувства зад себе си силата на публиката. Убеден съм, че феновете на “Славия” са най-интелигентните и добре разбират, кога футболистите се раздават на терена, макар че невинаги това е достатъчно за победа. Както на мачовете във Варна срещу “Черно море” и в Ловеч срещу ”Литекс”, когато цинично съдийство ни отне заслужени точки. Надявам се и разчитам на още по-силна подкрепа от трибуните по време на мача с "Левски" в неделя. Убеден съм, че играчите ще дадат всичко от себе си за победата, която всички слависти я искаме много силно!"

От www.slaviasofia.com

Сря Ное 03, 2010 4:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
FeverNew написа:
Венцислав Стефанов: Благодаря на агитката за подкрепата в Ловеч

Президентът на “Славия” Венцислав Стефанов пожела да направи специално обръщение към феновете преди мача с “"Левски"”. Ето дословно какво каза той:

"Благодаря от сърце на всички слависти, които подкрепиха отбора всеотдайно в Ловеч на мача с “Литекс”. Страхотно е, когато отборът чувства зад себе си силата на публиката. Убеден съм, че феновете на “Славия” са най-интелигентните и добре разбират, кога футболистите се раздават на терена, макар че невинаги това е достатъчно за победа. Както на мачовете във Варна срещу “Черно море” и в Ловеч срещу ”Литекс”, когато цинично съдийство ни отне заслужени точки. Надявам се и разчитам на още по-силна подкрепа от трибуните по време на мача с "Левски" в неделя. Убеден съм, че играчите ще дадат всичко от себе си за победата, която всички слависти я искаме много силно!"

От www.slaviasofia.com

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ТОВА ВЯРНО ЛИ Е:?: :?: :?: ДА НЕ БИ ВЕНЦИ ВЕЧЕ ДА ИСКА ДА ИМА ПУБЛИКА НА СТАДИОНА:?: :?: :?: :?: :?: :?:
Аз искам да го чуя това. Да го каже пред микрофоните, както казва какви ли не други неща :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Сря Ное 03, 2010 4:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
мен ако питаш това е удобна прелюдия към джафкането му по съдии и БФС... един вид мафиотите се подиграват не само с труда на момчетата, но и с най-интелигентната публика.
Днес му е удобно това, утре друга песен ще запее - лумпени едно друго...

Сря Ное 03, 2010 4:52 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Следваща