Писмото ми до sportal.bg . Сложих и снимките, които вече ви показах в темата. Не издържах и им го пратих
Здравейте,
Пише Ви един ваш редовен посетител и читател. Славист съм, но това не ми пречи да бъда обективен. Вчера за пореден път се изгавриха със Славия. Съдийството на Ахмед Ахмед, въпреки, че даде 2 дузпи за нас, беше с една цел - да се реваншират на Локомотив Сф за Ловеч и да се осигури тяхната победа (по подобен начин както отново Славия беше жертвана за да се реваншира на Черно море) . Тъй като съм забелязал как често правите нещо като рубрика в стил "Имаше ли дузпа - преценете сами" , особенно когато става въпрос за "Левски" или ЦСКА, ще Ви помоля този път да направите това и за мача Локомотив Сф - Славия 4-3.
Искам да Ви обърна внимание на Вас, а и на всички, които биха го прочели, че при първата дузпа за Славия играчът на Локо Сф, не стига, че играе умишлено с ръка, а на всичкото отгоре е и последен в защита! Не знам какво още трябваше за да му бъде показан червен картон в тази ситуация. На всичкото отгоре няма и никаква реакция от страничния рефер. При равен брой играчи на терена и за двата отбора не се знае как щеше да тръгне мача, но почти сигурно психологическото предимство щеше да е на страната на белите!
На всичкото отгоре и при втората дузпа човекът, който извършва нарушението срещу Божов отново е последен в защита. Но хайде там разстоянието е малко и е възможно страничния рефер да не е видял добре и все пак Николай Божов беше очи в очи срещу вратаря. Втори червен картон е спестен за Локомотив Сф.
За да не бъда голословен съм прикачил към това писмо и снимки, на които ясно си личи това, което написах.
Като спорен момент се приема и червеният картон на Стефано Кунчев, но смятам, че по правилник след като той е излезнал, а зад него има само един футболист на Славия (Богомил Дяков), вратаря се счита за последен в защитата и след като извърши нарушението съвсем правилно получи и червен картон. Ако желаете включете и това.
Също така можете и да проверите статистиката и да видите колко мача Локомотив Сф са спечелили, респективно и нямат загуба под "съдийството" на Ахмед Ахмед. До колкото знам са повече от десет.
Искам това да стигне до Вашите читатели с една цел. Мен не ме е толкова яд, че паднахме от Локомотив Сф, защото отбора с 10 човека на доста големи моменти ги надиграваше и показа страхотен дух. Яд ме е за това, че за пореден път Славия беше жертвеното агне и искам този поръчков съдия да бъде разобличен. Наглостта на някои хора просто няма край и Вие като най-големия спортен сайт и водеща спортна медия, смятам, че е Ваше задължение да задавате неудобните въпроси и да търсите истината. Надявам се, че ще удовлетворите искането ми за поставянето на подобна публикация на вашия сайт и ще покажете, че не го правите само когато са замесени "Левски" или ЦСКА.
С благодарности
Т.С.
П.П. Ако желате можете да публикувате писмото ми.