Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 8:27 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 118 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
 "Локомотив"-"Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
EAST SIDE OF SF написа:
Наще глупаци, ако имаха повече от една мозъчна клетка, тоя мач отиваше на много на 0, но малшанс... Важното, е че вие сте доволни

братле верно е, че пишеш точни неща, че не псуваш и че се стремиш да бъдеш обективен, ама що не си гледаш порутеното ви отборче, шепата келеши които сте и не осъзнаеш че така както вие сте ни били, можехме и да ви ебем с 3ка.. по дяволите футбола, мач е, дерби е, форма тук няма, аз като славист няма от какво да се срамувам, 400+ човека на В."Левски" слависта, шоу до дупка, мач с емоция и напрежение, победа за вас, вчера бихме ние, днес сте вие, утре пак сме ние. успех.

Нед Ное 28, 2010 5:45 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
БЯХМЕ СУПЕР АГИТКА РАДВАМ СЕ !!!! ИГРАХМЕ ДОБРЕ ЗАБАВЛЯВАХМЕ СЕ НА СТАДИОНА КОЕТО БЕШЕ НАЙ-ВАЖНОТО :))
и помнете СЛАВИЯ не е само радост и болка- Но и съдба !!!!

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Нед Ное 28, 2010 10:27 am
Профил
Току що регистриран

Мнение малко снимки
намерих малко снимки на страхотната публика:

http://sportline.bg/gallery/63017/я-славистите-не-били-един-файтон-хора-локомотив-софия-славия

Нед Ное 28, 2010 11:35 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Дебелият чак поздравил играчите на Доко в съблекалнята...

Нед Ное 28, 2010 2:15 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Готин мач се получи, имаше възможност да отидем и на рзгром, но нашите показаха характер и накрая заслужавахме равенството. Ако не беше червения картон можеше и съвсем в друга посока да се развие мача. Но каквото било било.

За публиката - много добро представяне на всички в бяло , само напред и нагоре. СЛАВИЯ - ТОВА СМЕ НИЕ !!!
Кантонерите обаче отново разочароваха ! Не се получи дерби и по трибуните, защото си бяхме само ние. Ако са имали някога нещо подобно на агитка, ако някога са имали публика - то вече окончателно за нищо не стават. И вместо да се плюнчат по форуми и спирки, да палят свещи и да се молят да не се срещнем пак !

Нед Ное 28, 2010 3:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Писмото ми до sportal.bg . Сложих и снимките, които вече ви показах в темата. Не издържах и им го пратих :)

Здравейте,

Пише Ви един ваш редовен посетител и читател. Славист съм, но това не ми пречи да бъда обективен. Вчера за пореден път се изгавриха със Славия. Съдийството на Ахмед Ахмед, въпреки, че даде 2 дузпи за нас, беше с една цел - да се реваншират на Локомотив Сф за Ловеч и да се осигури тяхната победа (по подобен начин както отново Славия беше жертвана за да се реваншира на Черно море) . Тъй като съм забелязал как често правите нещо като рубрика в стил "Имаше ли дузпа - преценете сами" , особенно когато става въпрос за "Левски" или ЦСКА, ще Ви помоля този път да направите това и за мача Локомотив Сф - Славия 4-3.

Искам да Ви обърна внимание на Вас, а и на всички, които биха го прочели, че при първата дузпа за Славия играчът на Локо Сф, не стига, че играе умишлено с ръка, а на всичкото отгоре е и последен в защита! Не знам какво още трябваше за да му бъде показан червен картон в тази ситуация. На всичкото отгоре няма и никаква реакция от страничния рефер. При равен брой играчи на терена и за двата отбора не се знае как щеше да тръгне мача, но почти сигурно психологическото предимство щеше да е на страната на белите!

На всичкото отгоре и при втората дузпа човекът, който извършва нарушението срещу Божов отново е последен в защита. Но хайде там разстоянието е малко и е възможно страничния рефер да не е видял добре и все пак Николай Божов беше очи в очи срещу вратаря. Втори червен картон е спестен за Локомотив Сф.

За да не бъда голословен съм прикачил към това писмо и снимки, на които ясно си личи това, което написах.

Като спорен момент се приема и червеният картон на Стефано Кунчев, но смятам, че по правилник след като той е излезнал, а зад него има само един футболист на Славия (Богомил Дяков), вратаря се счита за последен в защитата и след като извърши нарушението съвсем правилно получи и червен картон. Ако желаете включете и това.

Също така можете и да проверите статистиката и да видите колко мача Локомотив Сф са спечелили, респективно и нямат загуба под "съдийството" на Ахмед Ахмед. До колкото знам са повече от десет.

Искам това да стигне до Вашите читатели с една цел. Мен не ме е толкова яд, че паднахме от Локомотив Сф, защото отбора с 10 човека на доста големи моменти ги надиграваше и показа страхотен дух. Яд ме е за това, че за пореден път Славия беше жертвеното агне и искам този поръчков съдия да бъде разобличен. Наглостта на някои хора просто няма край и Вие като най-големия спортен сайт и водеща спортна медия, смятам, че е Ваше задължение да задавате неудобните въпроси и да търсите истината. Надявам се, че ще удовлетворите искането ми за поставянето на подобна публикация на вашия сайт и ще покажете, че не го правите само когато са замесени "Левски" или ЦСКА.

С благодарности

Т.С.

П.П. Ако желате можете да публикувате писмото ми.

Нед Ное 28, 2010 9:09 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Добре си го написал, дано му обърнат нужното внимание.

Ако се абстрахираме от съдията, нашите показаха на няколко пъти една вече станала традиционна слабост - позволяват ранни голове - в началото на мача, в началото на второто полувреме, скоро след изравняване. Три гола от липса на достатъчна концентрация само в този мач. Ако извадим тефтера, тогава вече ще стане доста дълъг списъка...

Нед Ное 28, 2010 9:35 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ей публикували са го бе :
http://football.sportal.bg/news.php?news=273439

Вто Ное 30, 2010 1:42 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 118 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12