Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 8:08 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 84  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 4 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
Вижте в Спортал видеото на това леке Галин Иванов - директно си казва, че би играл за комунистите, ако двата отбора се разберат, журналистите го питаха 100 пъти какво му е желанието и иска ли да остане при нас , а той го увърта, за мен такъв няма повече място в Славия, дано все пак Венци успее да го пласира в чужбина :!: :!:

Почти добре се държа Галиандо на този залп от въпроси :o
Наистина по- добре в чужбина откоклкото в чорбата! Всъщност при прасюнгелите не трябва, въобще да ходи наш обещаващ играч :!: Аз сигурно за 100- ен път ще кажа, дано само не полети много, защото това ще е голям проблем за наго както и за нас!

Пет Яну 07, 2011 2:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия привлече втори футболист от Сливен. След като си осигуриха услугите на защитника Филип Филипов, „белите” подписаха и с младия нападател Иван Коконов.
Коконов е юноша на Сливен и през есенния дял на първенството игра във всичките мачове на „войводите”. Нападателят бе харесан още през лятото от треньорското ръководство на Славия, но тогава до трансфер не се стигна.
Заради неизплатени възнаграждения младият футболист успя да разтрогне договора си с тима на Йордан Лечков и преминава в отбора на Славия като свободен агент. Старши треньорът Емил Велев обмисля, дали да не преотстъпи младока на друг отбор, в който той ще трупа игрови опит.

Пет Яну 07, 2011 3:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://www.sportal.bg/statistics_player ... layer=7535

http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=bg

Кой е тоя , това да не му е подарък за Ивановден :lol: :lol: :lol: Да го преотстъпват на друг отбор 8)

Пет Яну 07, 2011 3:45 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Като го гледам и тоя е scoring for fun, като Карстен Янкер, Марко Делвекио и т.н. :lol:

Пет Яну 07, 2011 3:59 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
600 минути в 17 мача е супер статистика. :lol:
Коконов :lol:
Най-много ме впечатли, че е роден на 10.11.1989 г.

Пет Яну 07, 2011 4:19 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Коконов и Георги Христов ще късат мрежите на противниците, усещам го 8)
Ако говорим сериозно, може би е бил наблюдаван и са го харесали и тепърва ще го развиват, сигурно ще го дадат под наем :roll: Ясно е обаче, че няма да ни реши проблемите в нападение на този етап. От Сливен има друг нападател, който може да помогне, а дано го уцелят :lol:

Пет Яну 07, 2011 4:22 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
Вижте в Спортал видеото на това леке Галин Иванов - директно си казва, че би играл за комунистите, ако двата отбора се разберат, журналистите го питаха 100 пъти какво му е желанието и иска ли да остане при нас , а той го увърта, за мен такъв няма повече място в Славия, дано все пак Венци успее да го пласира в чужбина :!: :!:

Значи той 4-5 пъти каза ако приемат моите условия може и да премина - значи общо взето би отишъл за доста повечко пари. Аз така ги тълкувам нещата. Ама главата в гъза ли му е, че сам казва, че там бавят пари и не плащат, но за пари ще отиде. Е, верно сигурно в 1 момент ще му ги платят накрая. Да се оправят! :evil:

Пет Яну 07, 2011 4:28 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Според мен Галин ще премине в чужбина от лятото. Дотогава остават 6 месеца и дали ще отиде в чорбата (и я вземе някакви пари, я не) или ще остане при нас - не е от значение. Нека не забравяме, че ЦСКА нямат и мачове в евротурнирите през пролетта, а и едва ли ще спечелят нещо повече от нас. Така че няма абсолютно никаква логика да мине при тях, ама никаква.

Пет Яну 07, 2011 4:34 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Логиката му явно е, че ще пробва да си удвои заплатата и ония ако се навият и той ще се навие. Иначе ще си остане и ще си чака чужбина.

Пет Яну 07, 2011 4:40 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
През сасъда ми е къде ще ходи, имаше шанса да каже ясно и категорично - оставам в Славия и в само в чужбина бих отишъл , и по този начин да спечели уважението ни . А той хънка, мънка, ама не съм казал че не искам в ЦСКА, ама не съм и казал,че ще отида, ама искам в чужбина, ама на тоя етап не знам ... Лигльо :evil:

Пет Яну 07, 2011 4:53 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 84  Следваща