Автор |
Съобщение |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 Re: "Славия" - "Миньор"
Не знам...много ми е болно...кофти ми е...толкова безидейна игра....
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Съб Мар 05, 2011 7:00 pm |
|
 |
Slaviawaterpolo
Познат
|
_________________ Waterpolo - A Way of Life!
|
Съб Мар 05, 2011 7:08 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Съб Мар 05, 2011 7:39 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Всички проблеми дойдоха от защитата за пореден път. Велев решил да пази Дяков защото имал лека контузия и да не се усложни, Молдованов имал картони и беше резерва, за да не направи наказание. С това пазене и подценяване на противника се получават загуби като тази днес. Да не говорим, че Басо още не е картотекиран. Ами не може цяла зима да подготвяш титулярна защита от 4 души и да се надяваш без трима от тях да постигнеш нещо.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Мар 05, 2011 8:10 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Е тука пред всички камери го казвам, че нема да им стъпнем на мач повече на тия смешници 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Съб Мар 05, 2011 9:41 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
НЕма ДА ИМ стъпим повече!

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Мар 05, 2011 10:09 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ква недадена дузпа - за Перник предполагам ? Съдиите ни бутаха през цялото време със измислени засади, фалове и недадена дузпа за тях И на мен ми изглежда съмнителен мача - Генев топката го прескачаше и беше адски неадекватен, а Гошо Христов изпусна 3 гола - ъъъ, ма като се замисля,те това го правят всеки мач  Просто ги подценихме яко, пропуснахме си положенията, а някои и толкова си могат - стига сашодиковщини, още с Калиакра се видя колко сме зле отзад. Генев просто не става тоя човек, и Джон Тери или Видич да е до него, все едно ... Със Сечков са ужасно бавна, тромава и непохватна двойка, направо кошмар, всеки мач по 5-6 пъти минимум нападателите на противниците изскачат зад тях... Филип Филипов втори мач поред е тотално разочарование, да се стяга това момче или да ходи на скамейката; Божов беше много слаб също, може би най-слабият му мач откакто е при нас, но нямаме право да му се сърдим - и той е човек. Меси и Дани Пеев са едни от малкото, които се стараха, Метала се бори, връщаше се и тичаше, но толкова положения изпусна, че няма как да бъде похвален 
|
Съб Мар 05, 2011 11:58 pm |
|
 |
minyorpk
Току що регистриран
|
К*р от Минката пичове ;Пп,но нищо другия път по-добре  . Пак ще гледате Евротурнирите по TV-то rofflll.А и също да не забравя другия път по кадърен съдия си поръчайте : )
|
Нед Мар 06, 2011 11:37 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Тоя па пернишки бълхар радвай се на тази победа, че ще ви е една от малкото този сезон, а за догодина да се стягате да се връщате в Б група 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Нед Мар 06, 2011 11:46 am |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
Всички бяха слаби в тоя мач. Истината е, че подценихме орките много яко и ни забиха много як плесник. Нека сега си сърбаме попарата. Представете си, че както ние се точиме цяла седмица по форума ..... "ще ги смачкаме", "ще ги прегазиме", "5:0", "7:1","100:0"...... точно така са разсъждавали и нашите футболисти. Слаба защита, слабо нападение, яко пропуски, грешно подреждане през първото полувреме (имам предвид колко мача трябва да минат, за да разберем че неможем и не трябва да играем без офанзивен халф зад нападателите, който да гради и разнообразява играта и да мисли малко). Та Дани се опита през второто, ама беше късно, Метъла изпусна три чисти гола (въпреки това ми харесва как се бори и се развива това момче), Божов беше слаб (за първи път не беше във форма), Меси............ ъъъ мисля че познавам няколко момчета от махалата, които също ще тичат много бързо и безидейно по тревата (това момче няма поглед, не вдига главата и никога няма да може да центрира или да бие хубаво в рамките на вратата, а всичко хубаво, което идава от него е случайно, както гола в Търново), Жу -  , Генев и Сечков някой трябва да ги запознае тия момчета или поне да им каже, че играят в един и същи мач, Филипов неможе да бъде Дяков, двете негърчета играха що годе добре, а израелеца незнам как да го коментирам. Емо Петров може и да е по добър от Стефано, но това говори много лошо за втория, защото вчерашния страж на Славия незнае кога трябва да излезе и кога не. А Кушев и Илийката немогат за 15-20 минути да променят отбор, който си беше помислил, че Миньоро ще се бият сами. Та така. Нищо фатално не е станало. Верно сега беше момента да дръпнеме, но има още много време, пък и мачове за купата. Никой не е задължен да се съгласи с това което съм написал 
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Нед Мар 06, 2011 12:21 pm |
|
 |
|