Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 9:20 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
 "Славия" - "Миньор" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Славия" - "Миньор"
Не знам...много ми е болно...кофти ми е...толкова безидейна игра....

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Съб Мар 05, 2011 7:00 pm
Профил ICQ
Познат

Амииии даа....Боли , наистина боли много , защото вярвам , че всички очакваха победата , независимо от недадената дуспа , от първия гол, който ни надупчиха от -10 градуса , няма занчение , важното е поне , че бяхме там и подкрепихме белите.Следващия мач да бием... :? :? :?

Съб Мар 05, 2011 7:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

пак станахме кръводарители на селяните от перник венци смешнико :evil: :evil: :evil: :evil:

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Съб Мар 05, 2011 7:39 pm
Профил
Администратор
Аватар

Всички проблеми дойдоха от защитата за пореден път. Велев решил да пази Дяков защото имал лека контузия и да не се усложни, Молдованов имал картони и беше резерва, за да не направи наказание. С това пазене и подценяване на противника се получават загуби като тази днес. Да не говорим, че Басо още не е картотекиран. Ами не може цяла зима да подготвяш титулярна защита от 4 души и да се надяваш без трима от тях да постигнеш нещо.

Съб Мар 05, 2011 8:10 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Е тука пред всички камери го казвам, че нема да им стъпнем на мач повече на тия смешници :evil: :lol:

Съб Мар 05, 2011 9:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

НЕма ДА ИМ стъпим повече!

The Rise of the poisoned Youth

Съб Мар 05, 2011 10:09 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ква недадена дузпа - за Перник предполагам ? Съдиите ни бутаха през цялото време със измислени засади, фалове и недадена дузпа за тях :wink:
И на мен ми изглежда съмнителен мача - Генев топката го прескачаше и беше адски неадекватен, а Гошо Христов изпусна 3 гола - ъъъ, ма като се замисля,те това го правят всеки мач :lol: :lol: :lol: Просто ги подценихме яко, пропуснахме си положенията, а някои и толкова си могат - стига сашодиковщини, още с Калиакра се видя колко сме зле отзад.
Генев просто не става тоя човек, и Джон Тери или Видич да е до него, все едно ... Със Сечков са ужасно бавна, тромава и непохватна двойка, направо кошмар, всеки мач по 5-6 пъти минимум нападателите на противниците изскачат зад тях...
Филип Филипов втори мач поред е тотално разочарование, да се стяга това момче или да ходи на скамейката; Божов беше много слаб също, може би най-слабият му мач откакто е при нас, но нямаме право да му се сърдим - и той е човек.
Меси и Дани Пеев са едни от малкото, които се стараха, Метала се бори, връщаше се и тичаше, но толкова положения изпусна, че няма как да бъде похвален :roll:

Съб Мар 05, 2011 11:58 pm
Профил ICQ
Току що регистриран

К*р от Минката пичове ;Пп,но нищо другия път по-добре :D. Пак ще гледате Евротурнирите по TV-то rofflll.А и също да не забравя другия път по кадърен съдия си поръчайте : )

Нед Мар 06, 2011 11:37 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Тоя па пернишки бълхар радвай се на тази победа, че ще ви е една от малкото този сезон, а за догодина да се стягате да се връщате в Б група :roll:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Нед Мар 06, 2011 11:46 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Всички бяха слаби в тоя мач. Истината е, че подценихме орките много яко и ни забиха много як плесник. Нека сега си сърбаме попарата. Представете си, че както ние се точиме цяла седмица по форума ..... "ще ги смачкаме", "ще ги прегазиме", "5:0", "7:1","100:0"...... точно така са разсъждавали и нашите футболисти. Слаба защита, слабо нападение, яко пропуски, грешно подреждане през първото полувреме (имам предвид колко мача трябва да минат, за да разберем че неможем и не трябва да играем без офанзивен халф зад нападателите, който да гради и разнообразява играта и да мисли малко). Та Дани се опита през второто, ама беше късно, Метъла изпусна три чисти гола (въпреки това ми харесва как се бори и се развива това момче), Божов беше слаб (за първи път не беше във форма), Меси............ ъъъ мисля че познавам няколко момчета от махалата, които също ще тичат много бързо и безидейно по тревата (това момче няма поглед, не вдига главата и никога няма да може да центрира или да бие хубаво в рамките на вратата, а всичко хубаво, което идава от него е случайно, както гола в Търново), Жу - :lol: , Генев и Сечков някой трябва да ги запознае тия момчета или поне да им каже, че играят в един и същи мач, Филипов неможе да бъде Дяков, двете негърчета играха що годе добре, а израелеца незнам как да го коментирам. Емо Петров може и да е по добър от Стефано, но това говори много лошо за втория, защото вчерашния страж на Славия незнае кога трябва да излезе и кога не. А Кушев и Илийката немогат за 15-20 минути да променят отбор, който си беше помислил, че Миньоро ще се бият сами. Та така. Нищо фатално не е станало. Верно сега беше момента да дръпнеме, но има още много време, пък и мачове за купата.

Никой не е задължен да се съгласи с това което съм написал :wink:

Изображение

Нед Мар 06, 2011 12:21 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща