Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 1:29 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 301 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 31  Следваща
 Лятна подготовка и контроли 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Лятна подготовка и контроли
Тука разни правила за златен, сребърен гол има :?:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Вто Юли 26, 2011 6:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Без загуба ще изпуснем най-важния трофей в нашата история :evil: :evil:

Вто Юли 26, 2011 6:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Купата ни се изплъзва Изображение Изображение Изображение

Вто Юли 26, 2011 7:10 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

ispusnahme oshte edna kupa zaebi

Вто Юли 26, 2011 7:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

ега не изпаднеме с тоя ялов състав :oops:

Вто Юли 26, 2011 7:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Искаме оставки, вън всички некадърници - от президента до портиера, да слагаме Петя с големите цици за портиер Изображение Изображение Изображение

Вто Юли 26, 2011 7:23 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

О, неее, каква трагедия..., припаднали от ужас бели фенове, след последния съдийски сигнал. Кафявият кон избягал... :lol:

Вто Юли 26, 2011 7:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Протести и кървави сблъсаци между бели "наркомани" и полицията след финала на Банско къп. По последна информация "наркоманите" хвърлят пирони по полицаите.

Вто Юли 26, 2011 8:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Президентът на Славия Венци Стефанов сподели след контролата с Банско, завършила 1:1, че е доволен от подготовката на „белите”.

„Аз смятам, че подготовката върви нормално. Може би момчетата погледнаха лековато, бяха отпуснати, последен мач от контролите, завършихме без загуба, това е хубаво”, сподели той.

„Това са контролни срещи, в които резултатите не са толкова важни, а е важно треньорите да си извадят поуките. Аз лично съм доволен от работата на футболистите, на треньорския колектив и се надявам, че ще влезем в първенството максимално мобилизирани”.

Стефанов потвърди информацията, че в неделя ще бъде направен бенефис на двамата треньори Мартин Кушев и Йордан Петков в мач срещу Аполон Лимасол.

„Да, точно така. Заслужават го, разбира се. Те затова сега са начело на отбора. Аз винаги съм му имал доверие (на Йордан Петков б.р.). За момента треньорското ръководство каза, че не се нуждае от него и аз се съобразявам с треньорите”.

Босът на Славия сподели и че до края на трансферния прозорец в клуба няма да бъдат правени никакви трансфери.

„Славия има 25% от бъдещия трансфер на Райс Мболи. Когато го продадат ще получим 25%, ако е под наем не”, допълни Стефанов

Сря Юли 27, 2011 9:09 am
Профил
Луд за връзване

Старши треньорът на Славия Мартин Кушев даде своите мнение след контролата с Банско, завършила 1:1. Той отдаде резултата на подценяването на неговите футболисти. Кушев сподели и че първият мач на „белите” за първенството с "Левски" ще бъде на 8 август от 20 часа, въпреки че все още няма официална програма.

„Като цяло съм доволен с изключение на днешната среща. Доста говорехме за този мач, но явно момчетата подцениха нещата, още от загрявката се видя, че ще има проблеми, така че нормално”, заяви Кушев.

Бившият нападател призна, че в неделя той и Йордан Петков ще изиграят своя бенефис срещу Аполон. „На мача с Аполон ще има церемония по нашия бенефис. Ще влезем в началото 5-7 минути”.

„Аз съм взел това решение, няма да коментирам повече”, сподели Кушев на въпрос, дали не е сложил край на състезателната си кариера твърде рано.

„Нашата програма я знаем, на 8 играем с "Левски" в 20 часа, аз това знам”, завърши той.

Сря Юли 27, 2011 11:23 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 301 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 31  Следваща