Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: ДЮШ
Тая нашта ДЮШ е като на Бойко магистралите - нищо останало не е наред, но Венци си се хвали с нея и това е ... Ебал съм ти и децата, и терените, и всичко, след като първият отбор е трагедия 
|
Съб Ное 03, 2012 1:47 am |
|
 |
jovani
Току що регистриран
|
SaKrAnTo 1913, абсолютно това е причината. Помощник тренера на националния си е признал (че е имало нареждане от БФС от кои отбори да се вземат играчи) в разговор с познат журналист, но по обясними причини не е публикувано:-) А иначе за първия отбор - убеден съм, че Венци ако беше направил отбор от момчета 93 и 94 и няколко по-опитни футболисти - класирането щеше да е същото!!
|
Съб Ное 03, 2012 1:15 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Да, аз с трепет прегледах състава и очаквах да има слависти в него, доста неловко се почувствах, като видях, че няма. За това изразих надежда, че няма наши момчета именно заради решения, които не се взимат на терена. Защото иначе ще бъде много жалко, след като се тупаме в гърдите за школата, за базата и т.н., а в същност резултати няма. Аз също искам да видя момчета от школата в Първия отбор, но трябва да е ясно, че за това трябва треньор, които си разбира от работата с подрастващите. А такъв не е г-н Мартин Кушев, той няма как да им даде път или да ги научи на нещо. А и то е постепенен процес, въпреки че виждаме един Литекс какво направи за един полусезон...
Съб Ное 03, 2012 2:31 pm |
|
 |
jovani
Току що регистриран
|
Не само тренер трябва който да ги въведе в мъжкия отбор. Трябва и собственик който да го позволи:-) Трябва да ги няма хора като Мидилев и сие:-) Лично според мен а и според бивши и настоящи футболисти и тренери - това е човека от който зависят много неща а е пълен некадърник и интересчия. За съжаление и Венци и Веско му се доверяват прекалено много. Трябват и качественни тренери на юношите - пак за съжаление няма нито един такъв. Не може на 18 години да не си и чувал тренера ти да споменава думата тактика :-)
|
Пет Ное 09, 2012 9:48 am |
|
 |
jovani
Току що регистриран
|
|
Чет Дек 06, 2012 12:13 am |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: Тая нашта ДЮШ е като на Бойко магистралите - нищо останало не е наред, но Венци си се хвали с нея и това е ... Ебал съм ти и децата, и терените, и всичко, след като първият отбор е трагедия  +1 
|
Нед Фев 17, 2013 1:47 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
ти ме разби Венци и мислене са две несъвместими неща 
Нед Фев 24, 2013 7:14 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1488 Местоположение: sofiq
|
_________________ N 1