Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 2:09 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 68 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
 ДЮШ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: ДЮШ
Тая нашта ДЮШ е като на Бойко магистралите - нищо останало не е наред, но Венци си се хвали с нея и това е ... Ебал съм ти и децата, и терените, и всичко, след като първият отбор е трагедия :wink:

Съб Ное 03, 2012 1:47 am
Профил ICQ
Току що регистриран

SaKrAnTo 1913, абсолютно това е причината. Помощник тренера на националния си е признал (че е имало нареждане от БФС от кои отбори да се вземат играчи) в разговор с познат журналист, но по обясними причини не е публикувано:-) А иначе за първия отбор - убеден съм, че Венци ако беше направил отбор от момчета 93 и 94 и няколко по-опитни футболисти - класирането щеше да е същото!!

Съб Ное 03, 2012 1:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Да, аз с трепет прегледах състава и очаквах да има слависти в него, доста неловко се почувствах, като видях, че няма. За това изразих надежда, че няма наши момчета именно заради решения, които не се взимат на терена. Защото иначе ще бъде много жалко, след като се тупаме в гърдите за школата, за базата и т.н., а в същност резултати няма.
Аз също искам да видя момчета от школата в Първия отбор, но трябва да е ясно, че за това трябва треньор, които си разбира от работата с подрастващите. А такъв не е г-н Мартин Кушев, той няма как да им даде път или да ги научи на нещо. А и то е постепенен процес, въпреки че виждаме един Литекс какво направи за един полусезон...

Съб Ное 03, 2012 2:31 pm
Профил WWW
Току що регистриран

Не само тренер трябва който да ги въведе в мъжкия отбор. Трябва и собственик който да го позволи:-) Трябва да ги няма хора като Мидилев и сие:-) Лично според мен а и според бивши и настоящи футболисти и тренери - това е човека от който зависят много неща а е пълен некадърник и интересчия. За съжаление и Венци и Веско му се доверяват прекалено много. Трябват и качественни тренери на юношите - пак за съжаление няма нито един такъв. Не може на 18 години да не си и чувал тренера ти да споменава думата тактика :-)

Пет Ное 09, 2012 9:48 am
Профил
Току що регистриран

Явно Венци се е замислил :-)
http://football.sportal.bg/news.php?news=399877

Чет Дек 06, 2012 12:13 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Viktor4o_Rs написа:
Тая нашта ДЮШ е като на Бойко магистралите - нищо останало не е наред, но Венци си се хвали с нея и това е ... Ебал съм ти и децата, и терените, и всичко, след като първият отбор е трагедия :wink:

+1 :)

Нед Фев 17, 2013 1:47 pm
Профил
Модератор
Аватар

jovani написа:
Явно Венци се е замислил :-)
http://football.sportal.bg/news.php?news=399877

ти ме разби Венци и мислене са две несъвместими неща :lol:

Нед Фев 24, 2013 7:14 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

http://bgfootball.com/new.php?id=24997
Пет Слависта при малките лъвчета! :!: :wink:

Съб Мар 23, 2013 1:09 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 68 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7