Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 1:25 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 "Черноморец"-"Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Черноморец"-"Славия"
Мен Б група не ме плаши, но не виждам какво толкова ти е забавно. Ако въпросното безвремие за теб е забавно за мен не е. А възможността за отпадане от много години не е била по-близо от сега. Въпросните безобразно слаби според теб отбори са на 5 точки от нас?!?! 5 точки за 13 мача?!?! Това смятам, че е показателно за състоянието ни и за съвсем малките разлики между нас и тях. Освен това ако поразгледаш мачовете до края ще видиш, че въпросните точки разлика ще станат и по-малко.

Хващайки изброените от теб отбори мога да кажа, че и Враца и Миньор са много негостоприемни стадиони и много отбори може да се спънат там. Нещо, което не може да се каже за нас. Ако във Велико търново се преборят с турците и те могат да тръгнат нагоре. И тогава ще останем ние и локото със силните президенти, на които хич не им е еня какво се случва с отборите.

По-добре да свети лампата още от сега и да се вземат нужните мерки отколкото април месец вместо да играем със "Спартак" и славия с титулярите ние ще ги пазим за важните мачове за спасяването ни!

Чет Ное 22, 2012 4:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

makaveli написа:
Мен Б група не ме плаши, но не виждам какво толкова ти е забавно. Ако въпросното безвремие за теб е забавно за мен не е.

Айде само да не ми слагаш думи в устата ! Забавен си ми ти и още няколко човека тук, които изразявате иначе правилната си позиция единствено тук и никъде другаде, разглеждате любимия ни клуб единствено като статистика от загуби и точки и явно от скука си чешете езиците с някакви абсурдни глупости за Б група на гърба на Славия.

ПП: Ако наистина си толкова убеден в реалният шанс да изпаднем съм готов да се обзаложа с тебе на стотачка ! А ако не си ще те помоля схемите, които разиграваш за изпадане да ги предложиш на момчетата от надежда, на тях по ще са им необходими !

Чет Ное 22, 2012 7:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Josif написа:
[size=50]
makaveli написа:
Мен Б група не ме плаши, но не виждам какво толкова ти е забавно. Ако въпросното безвремие за теб е забавно за мен не е.

Айде само да не ми слагаш думи в устата ! Забавен си ми ти и още няколко човека тук, които изразявате иначе правилната си позиция единствено тук и никъде другаде, разглеждате любимия ни клуб единствено като статистика от загуби и точки и явно от скука си чешете езиците с някакви абсурдни глупости за Б група на гърба на Славия.

ПП: Ако наистина си толкова убеден в реалният шанс да изпаднем съм готов да се обзаложа с тебе на стотачка ! А ако не си ще те помоля схемите, които разиграваш за изпадане да ги предложиш на момчетата от надежда, на тях по ще са им необходими !

Говориш глупости. Очакваш да заложа каквото и да било за това, че ще изпаднем. Естествено, че не го искам, но пътя по който вървим е тотално грешен и опасността е реална.

Твърдението ти за позицията, че го пропусна. Писнало ми е да си ги мерим кой колко е фен и какво прави. Ясно е, че само богопомазаните сте фенове и вие вършите всичко. Живи и здрави. Лично аз ходя на стадиона когато имам възможност. След онова 5:0 в Ловеч обаче ще имат да вземат.[/size]

Чет Ное 22, 2012 10:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Напротив приятел не сме само "богопомазаните" фенове. Фенове са всички, които обичат Славия. За съжаление обаче това все по-рядко се вижда. А предполагам ще се съгласиш, че един клуб го правят голям привържениците му.

Пет Ное 23, 2012 12:14 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Съгласен съм. За съжаление при нас има редица фактори, които спират феновете да се върнат на стадиона.

Не ме разбирай погрешно. И на мен ми се иска в мачовете с Миньор и Монтана да сме толкова колкото бяхме на финала с Цска. На финала да сме колкото червените...но не става. Основна вина има Венцислав.

Грозно е да се говори за отпадане именно в този сезон. И на мен не ми се вярва, но не е невъзможно. Само името ни и историята ни няма да ни оставят в елита. Накрая се гледат точките. И ако всички заспи в отбора - от ръководство през треньорски щаб та до играчи не се размърдат и не започнат да работят съзнателно за отбора нищо добро не ни чака:(((

Първенството ни е такова, че с хубав пролетен дял накрая може да се борим и за призови места, но за съжаление няма постъпки и действия в тази посока.

Дано поне днес да победим без особени драми и треперене.

Пет Ное 23, 2012 9:38 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Нито едно дете няма да стане славистче с това ръководство и с този ветерански отбор.

Вто Ное 27, 2012 11:50 am
Профил
Орден "Стара Славия"

White Hart Lane написа:
Нито едно дете няма да стане славистче с това ръководство и с този ветерански отбор.
Батков и Титан да не би да са някакви аристократи, че има малки свине и говеда. Не е проблема ръководството (свиня умри), въпреки че е удобно оправдание да не се ходи на мач.

Вто Ное 27, 2012 5:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

rzEtw написа:
White Hart Lane написа:
Батков и Титан да не би да са някакви аристократи, че има малки свине и говеда. Не е проблема ръководството (свиня умри), въпреки че е удобно оправдание да не се ходи на мач.

ТОЧНО :!:

Вто Ное 27, 2012 7:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

а къде е проблема тогава?

не виждам нищо удобно в това ръководството да разсипва отбора с никакви трансфери и налагането на никакъв треньор...

Сря Ное 28, 2012 10:42 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Успехите, участията в Европа (макар и срамни и позорни доста пъти), вадене на пари за нови играчи - това са разликите и затова имат масовост :wink: Точно проблема е ръководството, защото нашето не иска тези неща да се случват в Славия. А иначе за мене Венци е доста по-умен и хитър от Патков и орките-боклукчии, просто при него проблема е в нежеланието, а не в неможенето.

Сря Ное 28, 2012 12:03 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща